Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עברתי השנה לירושלים לצורך לימודים. כשחיפשתי דירות, הזהירו כל אתרי האינטרנט - "קר בירושלים. ממש קר. לא משנה איפה אתם בוחרים לגור, אל תתפשרו על דירה בלי חימום גז. זה קריטי". קיבלתי, וסגרתי במעונות האוניברסיטה, שמכילים חימום על בסיס גז. אין תלונות, החורף עבר בחמימות יתרה. אבל עכשיו הגיע הקיץ! ואבוי, פתאום קלטתי שאין פה מזגן, וחם לי!

קניתי מאורר חזק, וכרגע, בשילוב חלון שפתוח 24\7, זה לפעמים מספיק, ולפעמים לא. תלוי עד כמה חם.

כבר יצא לי להתעורר מחום, ואני ממש לא סובל את זה. אני מפחד שהמצב רק יתדרדר בחודשים הקרובים.

בגלל שמדובר במעונות, אסור לי לשים פה מאווררי תקרה או כל דבר אחר שדורש התקנה. חשבתי על מזגן נייד, אבל היה לנו אחד כזה בצבא והוא היה ממש לא יעיל, ונורא רועש בנוסף. כמו כן, אני לא יכול להתקין שום יחידה מחוץ לחלון - ואלה בלי היחידה הנוספת יקרים מאוד..

כרגע מה שאני עושה זה פשוט מזיז את המאוורר בחדר למקום הישיבה \ שכיבה שלי, ושם אותו די קרוב אליי..

השלב הבא יהיה 5 מקלחות קרות ביום, ואני מעדיף להימנע מזה.

מישהו מכיר פתרון יצירתי שלא דורש תקציב גדול ו\או התקנה שיוכל לעזור לי לקרר את חדר השינה?

בתודה, המיוזע :-(

פורסם

בצבא כשהיינו בקו עזה,אחד הביא מזגן ״חלון״ מהבית. היינו כל הקיץ בקו הזה,וזה קו שהוא עוד סמוך לים(צמוד לזיקים) היה תענוג! אתה מגיע אחרי סיור כולך מסריח היישר לתוך החדר הצונן(היינו 8 לוחמים בחדר) נסה למצוא אחד כזה.זה יפתור לך את הבעיה

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

מניסיון מאווררי ה"מגדל" שיש היום ממש עוזרים

בקיץ שעבר אני ואשתי גרנו ביחידה בלי מזגן ובשלב מסוים היו לנו בחדר שינה 3 מאווררים במקביל ולא הספיק. ואחד מהם היה תעשייתי

קנינו מאוורר כזה שזה דיי יקר בשביל מאוורר אבל הוא החליף את כל השלושה הרגילים היה הרבה יותר שקט ולרוב לא הפעלנו אותו על העוצמה המקסימלית.

עלה בשנה שעברה בסביבות 400 שקל אבל עשה עבודה מצוינת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בצבא כשהיינו בקו עזה,אחד הביא מזגן ״חלון״ מהבית. היינו כל הקיץ בקו הזה,וזה קו שהוא עוד סמוך לים(צמוד לזיקים) היה תענוג! אתה מגיע אחרי סיור כולך מסריח היישר לתוך החדר הצונן(היינו 8 לוחמים בחדר) נסה למצוא אחד כזה.זה יפתור לך את הבעיה

יש כאלה משומשים להשגה, הם מאוד מבוקשים ולכן גם מאוד יקרים.

הנה דוגמא:

http://www.yad2.co.il/Yad2/Print.php?CatID=3&SubCatID=33&RecordID=10a6c59504a1762e942cd729e54b1a064f5

אלו מזגני "ג'וניור" של אלקטרה (כמדומני היה גם לתדיראן דגם מתחרה) 0.8 כ"ס, שקטים למדיי וחסכוניים.

עם בוא הקיץ המחירים בשמיים אבל שווה כל שקל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

פיתרון פשוט בעלות של כ 50 ש"ח - קנה מזרון ים ומלא אותו במים, שים על המיטה. תרגיש קרירות נעימה במעט מאוד כסף.

פורסם

בשלב הבא - להאיר אותו ללא חשמל.

אם החדר בדירה בקומה אחרונה - בדוק את הגג מעליו, אם יש שם איטום זפת שחור, פיזור חצץ / אגרגט לבן יוריד הטמפ בעלות נמוכה, והכי חשוב - ללא מזגן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...