Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ברור לי איך היום הזה לא מקבל את הכבוד הראוי פה בארץ.

סבא שלי זכרונו לברכה, יליד בלרוס (1919) היה קצין בצבא האדום. הוא נפטר בירושלים בשנת 2002 כשאני הייתי בן 17.

מתוך עשרות סיפורי המלחמה ששמעתי בתור ילד ה2 הבולטים הם איך שנאלץ לכרות לחבר טוב את האצבע אחרי שההוא חטף כדור בכף היד עם סכין שנשמרה אצלנו בבית עד היום והדבר השני הוא איך הוציאו לו כדור מתוך הבטן ללא הרדמה פשוט כי לא היה חומר הרדמה ואי אפשר היה לחכות, אני זוכר את הצלקת מהירי בבטן של סבא שלי ממש טוב.

האנשים האלו היו גיבורים אמיתיים ולא צריך להוסיף ולומר את המשמעויות של הלחימה של הצבא האדום לקיומה של המדינה שלנו.

9 במאי שמח סבאל'ה

פורסם
לא ברור לי איך היום הזה לא מקבל את הכבוד הראוי פה בארץ.

סבא שלי זכרונו לברכה, יליד בלרוס (1919) היה קצין בצבא האדום. הוא נפטר בירושלים בשנת 2002 כשאני הייתי בן 17.

מתוך עשרות סיפורי המלחמה ששמעתי בתור ילד ה2 הבולטים הם איך שנאלץ לכרות לחבר טוב את האצבע אחרי שההוא חטף כדור בכף היד עם סכין שנשמרה אצלנו בבית עד היום והדבר השני הוא איך הוציאו לו כדור מתוך הבטן ללא הרדמה פשוט כי לא היה חומר הרדמה ואי אפשר היה לחכות, אני זוכר את הצלקת מהירי בבטן של סבא שלי ממש טוב.

האנשים האלו היו גיבורים אמיתיים ולא צריך להוסיף ולומר את המשמעויות של הלחימה של הצבא האדום לקיומה של המדינה שלנו.

9 במאי שמח סבאל'ה

הסיבה שהוא לא מקבל את הכבוד הראוי פה מהסיבה הפשוטה ש "ברית המועצות לא עשתה את זה בשביל היהודים אלה בשביל עצמה, ואם גרמניה לא הייתה תוקפת את ברית המועצות הם לא היו מתערבים"

זה הכל.

שמעתי את הטענה הזאת מהרבה מאוד אנשים. :|

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

סבא מתרגש ביום הזה כרגיל. אני נוטה להאמין שבריה"מ לא הייתה מתערבת במידה ולא הייתה מותקפת. סטלין והיטלר היו BFF.

למרות זאת, זה לא מוריד מהגבורה של אלה שנלחמו, ועל הדרך הצילו הרבה יהודים מכליה. גיבורים, ולא משנה מאיזו סיבה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הסיבה שהוא לא מקבל את הכבוד הראוי פה מהסיבה הפשוטה ש "ברית המועצות לא עשתה את זה בשביל היהודים אלה בשביל עצמה, ואם גרמניה לא הייתה תוקפת את ברית המועצות הם לא היו מתערבים"

זה הכל.

שמעתי את הטענה הזאת מהרבה מאוד אנשים. :|

אתה לא צודק, סטאלין בדיוק כמו היטלר התכונן למלחמה, פשוט היטלר הקדים אותו.

פורסם

הנאצים והקומוניסטים לא יכלו להתקיים זה לצד זה, וממילא האידיאולוגיה הנאצית דרשה לבנסראום במזרח אירופה שפולין לא הספיקה עבורו. מצד שני, תקיפת בריה"מ חיסלה את סיכוייה של גרמניה לנצח במלחמה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

חבל לשפוך מילים, הכל כבר נאמר.

ללא הנצחון הזה יהדות אירופה לא הייתה קיימת היום, וזו סיבה מספיק טובה לזכור את התאריך ולהצדיע לאנשים שנלחמו וניצחו.

11.jpg

פורסם
"ברית המועצות לא עשתה את זה בשביל היהודים אלה בשביל עצמה

כנ"ל ארה"ב, אנגליה, צרפת, ושאר בעלות הברית.

אם היה קורה, והיטלר לפני המלחמה היה מוחלף במישהו יותר מתון, שהיה מסתפק במה שגרמניה הגיעה אליו לפני 1939, אז גרמניה הנאצית הייתה קיימת בתצורתה, וכנראה מתפוררת יחד עם בריה"מ בתחילת שנות ה90. לשאר העולם היה אכפת מיהודים במחנות ריכוז לא יותר ממה שהיה אכפת לו מאסירים פוליטיים בגולאג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
סבא מתרגש ביום הזה כרגיל. אני נוטה להאמין שבריה"מ לא הייתה מתערבת במידה ולא הייתה מותקפת. סטלין והיטלר היו BFF.

למרות זאת, זה לא מוריד מהגבורה של אלה שנלחמו, ועל הדרך הצילו הרבה יהודים מכליה. גיבורים, ולא משנה מאיזו סיבה.

נכון מאוד

יהודה

פורסם

לא למדו אותכם ברוסיה שהמלחמה הסתיימה ב 9 באוגוסט?

אפילו ה 9 במאי זה לא התאריך שחתמו על ההסכם, ההסכם נחתם ב 8 במאי אבל לפי שעון מוסקווה היה כבר ה 9.

יש לי הרבה כבוד לחיילים שנלחמו במלחמה הזאת, שלא תבינו אותי לא נכון

אייל

פורסם

כל מי שהיה לו קשר ישיר או עקיף למלחמה הוא גיבור

גיבורים ראויים לכך שאנו נזכור אותם

יהדות אירופה היתה נפגעת אנושות או נכחדת כליל אם לא אותם גברים ונשים אמיצים

פורסם

אפילו ה 9 במאי זה לא התאריך שחתמו על ההסכם, ההסכם נחתם ב 8 במאי אבל לפי שעון מוסקווה היה כבר ה 9.

יש לי הרבה כבוד לחיילים שנלחמו במלחמה הזאת, שלא תבינו אותי לא נכון

אז מה?

מה אתה מנסה להגיד?

פורסם

מגעיל אותי שאין פה שום התייחסות לעניין

אפילו אזכור בחדשות לא ראיתי. על הביקור של ביבי בסין דווקא דיברו הרבה.

אני אכרות לעצמי אצבע אם אדם אקראי מהרחוב ייהיה מודע במה שונה התאריך הזה מאחרים.

בושה ואגואיזם ברמה מעל כל ביקורת.

עוד כעשר שנים לא ישארו עוד אנשים שלחמו במלחמה הזאת והיו בשדה הקרב.

Honda civic EJ6

פורסם

8-9 במאי היה התאריך בו נכבשה ברלין, גרמניה נכנעה ב8 במאי בחיים לא שמעתי שהמלחמה נגמרה באוגוסט

• תוכן חדש...