Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים עם 6 הילוכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו. את האמת הופתעתי. עד עכשיו הייתי בטוח ש-6 הילוכים קיימים רק בגולף הישנות , איך הם נקראות VR6 ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טויוטה קורולה, ברצינות!

גם אני הופתעתי(שהיא נמכרת גם עם גיר ידני, לא בגלל ה-6 הילוכים) :lol:

אתה מהמעטים,שמצליחים להפוך חרא לקצפת,כל הכבוד.
פורסם
גולף 2.8 הנעה כפולה.

הפרסומת שלה הייתה: "תוריד לחמישי, תהנה מהנוף"

לא ידעתי שיש גולף עם הנעה כפולה,

בארץ?

פורסם

סיאט איביזה TDI 2003 שישה הילוכים ידני

חיפשת רכב במחיר סביר- קיבלת!

המחירון נע סביב ה- 24K - בפועל, היא נסחרת בהרבה יותר כי כמעט אין רכבים כאלה בשוק.

פורסם

המכונית העממית הראשונה שהיתה לה תיבת 6 הילוכים היתה הפיאט פונטו דור ראשון שהוצגה ב 93'.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
המכונית העממית הראשונה שהיתה לה תיבת 6 הילוכים היתה הפיאט פונטו דור ראשון שהוצגה ב 93'.

באמת? מה היה התירוץ שלהם? למה שפיאט פונטו סטנדרטית תזדקק ל 6 הילוכים?

מגאן 265

פורסם

זו לא הייתה פונטו סטנדרטית אלא פונטו ספורטינג. גרסא ספורטיבית לעניים עם מנוע 1.1 או 1.2, אני לא זוכר כבר, וגיר 6 הילוכים בין היתר. גרסת כיף זול, אם תרצו. למיטב ידיעתי לא הגיעה לארץ.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...