Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו בדרך ל SUV תוך שנתיים שלוש...

shayy
שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

עיצוב על הפנים,אבל מבחינת הקוסנפט,זה העתיד,גם הפורשה או במוו הוציאו את הרכבי פני שלהם כולם עמדו על הרגליים,בפועל אלו רכבים שמוכרים,אולי אלפא צריכה גם משהו כזה,רק לא עם עיצוב כזה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על העדכון. מתאים לי.

הגיע הזמן שיגיע מהם דגם כזה.

תראו, את אותו דגם ש-שי הביא, פרסמו 'רשמית' כבר ב- 31.1.2011 כמיועד לשיווק בסוף 2012. כאילו דא?

כבר היינו בסרט של אלפא SUV ל- 2013 2014 (הלבן) וגם לאותו דגם ל-2015 יש גרסה עם עיצוב אחר (אדום)

aAlfa Suv 2014.jpg

Alfa Suv 2015 red.jpg

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפחות זה לא SUV אלא עוד ג'יפון פלצנות (סליחה על הביטוי - אני לא מוצא דרך יותר דיפלומטית ליצור מוזר כזה שלא שימושי במיוחד מצד אחד וצורך הרבה דלק מיותר בצד השני).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זאת לא הפעם הראשונה שאלפא רומאו "מאיימת" בקרוס-אובר. גם התמונות שצירפתם הם למעשה תמונות של דגם קונספט ישן בשם "קאמל" שמציגה היצרנית בכמה וכמה וריאציות מאז שנת 2009.

עם המצב הכלכלי הקשה יחסית של הקבוצה קשה לי להאמין שנראה מהם איזה מוצר פורץ דרך בתקופה הקרובה. שימו לב שכל קבוצת פיאט מאוד שקטה בתקופה האחרונה, עם מעט מאוד דגמים חדשים שנכנסו לייצור או דגמי קונספט מגובשים. הסיפור הזה של שימוש בפלטפורמה קיימת נשמע הגיוני בסך הכל אבל באלפא כמו באלפא, הכל תמיד מאוחר מידי ומעט מידי. קטגוריית רכבי הפנאי הבינוניים היא כבר "הדבר החם הקודם" של עולם הרכב, שבינתיים עובר לרכבי פנאי קטנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפחות פלטפורמה יש להם מקרייזלר.

אגב בינתיים זה הולך הפוך, קראתי באיזה מקום שהצ'ירוקי החדש יושב על רצפת ג'ולייטה.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זאת לא הפעם הראשונה שאלפא רומאו "מאיימת" בקרוס-אובר. גם התמונות שצירפתם הם למעשה תמונות של דגם קונספט ישן בשם "קאמל" שמציגה היצרנית בכמה וכמה וריאציות מאז שנת 2009.

עם המצב הכלכלי הקשה יחסית של הקבוצה קשה לי להאמין שנראה מהם איזה מוצר פורץ דרך בתקופה הקרובה. שימו לב שכל קבוצת פיאט מאוד שקטה בתקופה האחרונה, עם מעט מאוד דגמים חדשים שנכנסו לייצור או דגמי קונספט מגובשים. הסיפור הזה של שימוש בפלטפורמה קיימת נשמע הגיוני בסך הכל אבל באלפא כמו באלפא, הכל תמיד מאוחר מידי ומעט מידי. קטגוריית רכבי הפנאי הבינוניים היא כבר "הדבר החם הקודם" של עולם הרכב, שבינתיים עובר לרכבי פנאי קטנים.

הקמאל מסתובב כבר מ2003. אין קשר בינו לSUV שאלפא אמורים להשיק בקרוב על בסיס, כנראה, ג'יפ צ'ירוקי החדש שיושב על פלטפורמה של לא אחרת מהאלפא ג'ולייטה הנוכחית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפחות פלטפורמה יש להם מקרייזלר.

אגב בינתיים זה הולך הפוך, קראתי באיזה מקום שהצ'ירוקי החדש יושב על רצפת ג'ולייטה.

אכן, מרכב שטח אמיתי הפך להיות קרוסובר. בושה. :(

iiq77xee0m.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה כמו רכב חיקוי סיני גרוע

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שהתמונה השנייה, זו שהSUV שם דומה ל-159, נראית לא רע! אם ככה ייראה הג'יפון שלהם אז שאפו.

צר לי לאכזב אבל הוא לא,הקונספט עם הפורנט המוחדד סטייל בררה וה159 הוא מהדור הקודם של עיצוב באלפא אי שם באמצע\סוף העשור הקודם.

אני לא רואה את אלפא חוזרים אחורה 7-8 שנים בעיצוב,מה שכן אני מסכים איתך,הוא באמת נראה מעולה.

Porsche 944 turbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קו העיצוב של ה159 מת עם ה159 לצערי ולצער רבים אחרים.

יש עוד אין ספור עיצובים שצצו לאלפא SUV החמקן מ2003 עד היום.

יש שרשור עתיק שעוקב אחרי הנושא כבר מ2007 בפורום של מועדון אלפא רומאו אתם מוזמנים לקרוא:

http://www.iaroc.org.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2409&highlight=suv

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...