Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,לאחרונה העברתי את המגברים והסאב מהאוטו הישן והוספתי קומפוננטים עם טויטרים של מורל במאזדה 3 2008,אני מרגיש שאני לא שומע כמו שצריך באמת ומנצל את הסאונד במלואו מהמגברים והרמקולים,חשבתי על האופציה של להפוך את המערכת לדאבל דין או רדיו דיסק,רציתי לשאול את דעתכם,מה אתם חושבים?,האם יש פגיעה בבקרה כלשהיא ברכב כאשר עושים דאבל דין?

מה דעתכם?,האם לעשות מתאם של דאבל דין ולקנות מערכת בנפרד או לקנות את המערכת עם המתאם?,איזה חברה לקנות?,מה מומלץ מנסיונכם בלבד ולא משמועות?,אשמח לכמה שיותר מידע,תודה רבה ושבת שלום לכם ולמשפחותיכם!

m7kj.jpg
פורסם

ערב טוב.

תראה כמובן שכדאי מאוד להחליף את המערכת למערכת אפטרמרקט.(מניסיון אישי,גם מאזדה 3)

לגבי מערכת עים מתאם הכוונה היא למערכת תואמת מקור?

אים כן אז בדרך כלל אלו מערכות לא "מותג" אלא מערכות סיניות,תאילנדיות למיניהם שעד היום לא ממש התרשמתי מאחת כזאת.

לגבי מערכת כמו פיוניר או קנווד וכו' הכל תלוי בתקציב שלך.מערכת דאבל דין סבירה החל מ 2500 ומעלה.

לגבי מתאם אז יש לך מתאם למאזדה באיביי שעולה סביבות ה 30-40 דולר תוצרת ארה"ב(לא זוכר מחיר מדויק אז אל תתפוס אותי במילה) כולל צמת חוטים.

מתאם בארץ בין 300 ל600 שח.

כמו כן כדאי לבדוק מאיזה חומר המתאם כי יש מתאמים פלסטיקיים שיכול להשבר תוך מספר חודשים...

חומר איכותי זהו ABS.

HU:PIONEER COMP:RAINBOW AMP:BOSTON ACOUSTICS SUB:SOUNDSTREAM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

צמת חוטים מאיפה אני יכול לקנות

אני רוצה לחבר מערכת דאבל דין שקניתי הצמה היא לא אותה אחת

האם יש אחת שמתחברת למקורית?

פורסם
צמת חוטים מאיפה אני יכול לקנות

אני רוצה לחבר מערכת דאבל דין שקניתי הצמה היא לא אותה אחת

האם יש אחת שמתחברת למקורית?

תחפש באיבי צמה של מזדה 3 שבצד אחד יש מתאם ובצד השני יש כבלים חשופים, לאחר מכן תחבר את הצמה של המערכת לצמה שתזמין צבע לצבע (אדום לאדום ,ירוק לירוק וכך הלאה) וזהו נשאר רק לחבר בין הפלאגים.

אם אין לך סבלנות אז תחתוך את הפלאג המקורי של הרכב ותחבר צבע לצבע לחיבור שהגיע עם המערכת...אבל בחירה שלך, אני לא הייתי רוצה לחתוך את הצמה המקורית של הרכב שלי.

מקווה שעזרתי :-D

Kia Forte 1.6 126 HP

• תוכן חדש...