Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שאלת תם- על מה משלמים אגרת רשיון


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה השאלה הזו מנקרת לי בראש.

על מה משלמים אגרת טסט לרכב? כל שנה מליוני בעלי רכבים בארץ משלמים בממוצע כ 1500 ש״ח (מבלי להעריך את תושבי המדינה המבוססים שבינינו שמשלמים כ 2-3k שח) מידי שנה שהופכים למיליארדים!

ואני שואל, הרי על שירות הטסט משלמים בנפרד עוד כמה מאות ש״ח אז..

1. בעבור איזה שירות משלמים את האגרה?

2. נניח וקיים שירות דמיוני שכזה,מדוע לגבות סכום כה גבוה? למה לא ניתן להסתפק ב 300 ש״ח להקל עלינו ועדיין לגלגל מליארדים??

3. מדובר על מליארדים על גבי מליארדים שמגולגלים מידי שנה כמו שעון! לאן הולך הכסף?? אם למדינה, איך המדינה בגירעונות?

האם המסחרה הזאת קיימת במדינות נוספות ובסכומים גבוהים כאלו ?

פורסם

ה~אלף שקל של האגרה הולכים למדינה מן הסתם.

(מתוך זה 114 שקל לרשעות השידור. למה? כובע.)

 

רכב פרטי צורך משאבים ציבוריים וגורם למדינה עלויות בכל מיני צורות.

בין היתר צריך לסלול ולתחזק כבישים, לתחזק רמזורים, להוסיף מקומות חניה ועוד כל מיני עלויות.

בנוסף יש גם נזקים עקיפים כמו אבדן הכנסות למשק בגלל הפקקים, מחלות כתוצאה מזיהום אוויר, פליטת גזי חממה שגורמת להתחממות גלובלית וגם אולי לקנסות על המדינה על חריגה מהכמויות שהתחייבה עליהן באמנת קיוטו, הוצאת מט"ח מהמדינה לתשלום עבור הנפט

וכו' וכו'

חלק מהנזקים העקיפים האלו הם יותר הצדקה למיסוי על הדלק (=לפי שימוש / לפי זיהום) ופחות לאגרה שנתית קבועה.

אבל בעיקרון רכב פרטי זה אחד הנזקים היותר גדולים לציוויליזציה המודרנית וכמעט בכל מקום בעולם הוא ממוסה באופן די מאסיבי מכל הכיוונים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לדעתי על האלמנט המשתנה (שימוש, מיסוי על הדלק) באמת לא משלמים מספיק.

על החלק הקבוע (שנתי, אגרת רישוי וגם המיסוי על רכב חדש) משלמים יותר מדי.

 

אבל בנוסף לזה בארץ גם "התברכנו" בתחבורה ציבורית די מייאשת שלא מהווה אלטרנטיבה אטרקטיבית לרכב פרטי.

ע זה צריך להפוך שולחנות ולא על אגרת רישוי.

 

אם היתה תח"צ שיכולה לתת זמן נסיעה בשעות השיא מדלת לדלת (כולל זמן החלפת קווים בתח"צ, ומצד שני כולל זמן הפקקים והחניה ברכב) טוב כמו רכב פרטי אז המון משפחות היו יכולות להעיף את הרכב השני לפחות.

 

במקרים מעטים זה קורה - אני מכיר משפחה שגרה ליד תחנת רכבת יוספטל ושני בני הזוג עובדים במרחק הליכה מתחנות רכבת אחרות.

הרכב שלהם נשאר בחניה של הבית בימי חול, יותר יעיל להם לנסוע ברכבת מאשר בפקק של איילון צפון בבוקר.

 

אם היו גם 2-3 קווי רכבת תחתית בגוש דן זו היתה יכולה להיות המציאות עבור המון משפחות אחרות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מסכים ומחזק לגבי התחבורה הציבורית.

 

במקום בו אני גר, יש כל 20 דקות אוטובוס לי-ם ועם יעילות מקבילה לרכב הפרטי ואף עדיפה עליו (נת"צ בכניסה לעיר והרכבת הקלה לתוך מרכז העיר שחוסכים זמנים בשעות העומס) גרמו לצמצום משמעותי מאוד בשימוש ברכב הפרטי של רבים מהתושבים שגרים כאן ושעובדים בי-ם. כמו כן יש חניון קטן פה, וכל בוקר כמה עשרות אנשים מחנים פה את הרכב וממשיכים באוטובוס לי-ם.

 

אם ישכילו ויאריכו/ יוסיפו את הנת"צ בכביש 1 בעוד כמה ק"מ ומקומות (נניח מתחילת הקסטל ועד הכניסה לעיר, איפה שמרבית הפקקים בבקרים, וכן בשאר העליות לי-ם כמו בעליה לשורש- בית מאיר, וכמובן גם בכיוון ההפוך), כמובן אחרי שיסיימו עם הרחבת הכביש ל3 נתיבים, ועם תגבור מערך האוטובוסים, אני לא אתפלא אם עשרות אחוזים יעברו לת.צ.

 

לעומת זאת, בת"א אני חושב שהדבר יהיה יותר קשה ליישום שכן לדעתי י-ם יותר נוחה לביצוע שינויים בתחבורה ביחס לת"א.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

 

פורסם

אם היתה תח"צ שיכולה לתת זמן נסיעה בשעות השיא מדלת לדלת (כולל זמן החלפת קווים בתח"צ, ומצד שני כולל זמן הפקקים והחניה ברכב) טוב כמו רכב פרטי אז המון משפחות היו יכולות להעיף את הרכב השני לפחות.

 

במקרים מעטים זה קורה - אני מכיר משפחה שגרה ליד תחנת רכבת יוספטל ושני בני הזוג עובדים במרחק הליכה מתחנות רכבת אחרות.

הרכב שלהם נשאר בחניה של הבית בימי חול, יותר יעיל להם לנסוע ברכבת מאשר בפקק של איילון צפון בבוקר.

 

אם היו גם 2-3 קווי רכבת תחתית בגוש דן זו היתה יכולה להיות המציאות עבור המון משפחות אחרות.

 

הזדמנות טובה להזכיר שיש קו שאטל חינם בין תחנת רכבת ראש העין לפארק התעשיה אפק, בבוקר לכיון הפארק ואחה״צ לכיוון הרכבת.

פרטים נוספים http://www.rosh-haayin.com

השאטל מותאם לפי שעות הרכבת, דבר נוח מאוד.

פורסם

לא הבנתי. כל הדברים האלה שאמרת שמשלמים. לא משלמים כבר במועד רכישת הרכב? (המס המטורף).

לא משלמים בדוחות שמגלגלים מליונים

או בתשלום המס המטורף על דלק?

או באגרת רשיון נהיגה שמשולמים כדרך קבע אצל נהגים חדשים ( אם זכור לי נכון)?

את רשות השידור לא משלמים בנפרד?

ואני בטוח שפספסתי עוד מיסים שקשורים באופן ישיר לרכב.

×
×
  • תוכן חדש...