Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

הגיע גם תורי לקנות רכב, ויש כל כך הרבה אופציות ואני מבולבלת ביותר.

אתחיל בכך שהתקציב עומד על 70000- מאוד לא הייתי רוצה לעבור את הסכום הזה.

יש לי רשיון ידני אך לא נהגתי ברכב ידני מאז שהוצאתי את הרשיון (שזה גם לא כזה הרבה - שלוש ומשהו שנים)- ואני גרה בחיפה ונסיעות שאבצע יהיו לטבעון ללימודים- אז יהיו עליות בדרך ואני די מפחדת בגלל זה לרכוש רכב ידני.- כל הפחד הזה של הדרדרות ושהרכב לא יסחוב וכו וכו.

מצד שני, רכבי האוטומט הרבה יותר יקרים ואני לא באמת יודעת אם זה שווה את זה, בסך הכל אני סטודנטית וכן רוצה לחסוך כמה שיותר.

אני מאמינה שהתקציב שלי מכובד וכמובן שהייתי מאוד רוצה רכב חדש, אך כמובן אשמח לשמוע מה לכם בתור אנשים שמבינים יש להגיד- כי אני ממש לא מבינה כלום :/

תודה מראש

פורסם

אני חושב שסוזוקי סוויפט 2010 אוטומט יכנס לך לתקציב בקלות.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

קודם כל אין שום בעיה לנסוע ללימודים בטבעון עם רכב ידני (מכללת אורנים אני מניח), אם כן מדובר בשכונת קרית חרושת וכמות העליות שם לא רצינית.

בתקציב שלך ייכנסו סוזוקי סוויפט, סקודה פאביה, מאזדה 2 ופולקסווגן פולו - כל הרכבים מצויינים, לקנות את הרכב עם הנתונים הכי טובים. כל הרכבים מגיעים גם עם גיר אוטומט (חלקם עם אופציה לידני). על הסקודה פאביה אני ממליץ מפאת ניסיוני עם הרכב הזה, בינתיים 54,000 ק"מ בלי ציוץ. זה מזכיר לי שאתמול המרצה בקורס מסויים במכללה העלתה את אופציית רכישת רכב חדש כדוגמא לנושא הנלמד, היא עשתה טבלה על הלוח עם השוואה פיאט מול סקודה מול מאזדה, ואני דירגתי את האמינות של המכוניות. לסקודה נתתי 10... וכל ה- 70 סטודנטים נאלצו להסכים איתי :)

פורסם

קודם כל תודה על המענה!

ותגידו מה עם כל הקיה פיקאנטו, סיאט מיי, פיאט פנדה וכו? לא מומלץ? כי אז אני יכולה בתקציב הזה לקנות רכב חדש ולא יד 2...

פורסם

הערה כללית לגבי ידניות חדשות - רובם אם לא כולם באים עם מנגנון למניעת הדרדרות הרכב בזינוק בעליה

לי יש קיה פיקנטו ידנית וזה עובד נפלא

רכב כזה ישאיר לך עודף מה 70

בהצלחה

פורסם

המנגנון הדרדרות בעלייה פותר הרבה! משהו נוסף לבדוק ואז באמת אפשר לקנות ידני חדש דנדש!

תודה :)

פורסם
קודם כל תודה על המענה!

ותגידו מה עם כל הקיה פיקאנטו, סיאט מיי, פיאט פנדה וכו? לא מומלץ? כי אז אני יכולה בתקציב הזה לקנות רכב חדש ולא יד 2...

אלה דגמים ידניים, למרות שבתקציב שלך את יכולה לקנות כזה חדש מהסוכנות.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אם את רוצה לחסוך ויש לך כבר רשיון ידני אז אחרי כמה נסיעות כבר יהיה לך יותר קל ומתרגלים לזה. אולי להורים שלך יש רכב ידני ותוכלי לתרגל עליו קצת עוד לפני שאת קונה

פורסם

בתקציב נכנסת לך ספארק ידנית, חדשה, בעלת המנוע החזק בקטגוריה (1.2 ל', 82 כ"ס) ו- 5 מקומות ישיבה.

עיצוב חיצוני חדש הכולל גריל קדמי, פגוש אחורי, פנסי חזית.

זאת בנוסף לאבזור העשיר ביותר בקטגורית המיני הכולל חבילת בטיחות מלאה (6 כריות אויר ו- 4 כוכבי בטיחות), חימום למושבים הקדמיים, פנסי ערפל קדמיים ופסי גגון.

עיצוב פנים חדש הכולל קונסולה מרכזית ומערכת שמע עם חיבור USB חדשים.

מחיר: 62,900 ₪

פורסם

לפיקנטו יש דגם אוטומטי, עם התמתחות קלה (לא הגיע הזמן לבקר את סבתא? :wink: ) יכנס לך בתקציב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ששוב תודה על המענה!

החלטתי באמת קצת למתוח את התקציב- ואני מסתכלת כרגע על סקודה סיטיגן שנראת לי פשוט האופציה המושלמת, לגבי קיה שמעתי קצת דברים מאכזבים מבחינת הדלק...ואם כבר להשקיע כזה סכום אז באמת להשקיע :)

אז כרגע אני הולכת להזמין נסיעת מבחן בסקודה סיטיגו.

ולגבי השברולט גם לצערי הרב שמעתי קצת ביקורות לא משהו- וגם ידני.

תודה!

פורסם

אז כרגע אני הולכת להזמין נסיעת מבחן בסקודה סיטיגו.

ולגבי השברולט גם לצערי הרב שמעתי קצת ביקורות לא משהו- וגם ידני.

אם הבנתי נכונה והזמנת נסיעת מבחן בסיטי-גו ה"אוטומטית" (רובוטית חד מצמדית), שמעתי חוות דעת מזעזעת על נוחות הנסיעה של התיבה הרובוטית הזו.

המלצה שלי, הזמיני נסיעת מבחן בכוולן, מהר מאוד תדעי איזה מרגישה לך נעים ונח יותר ומי פחות.

באופן אישי, אני הייתי הולך על הפיקאנטו שמכולן מרגישה לי הכי אוטו ופחות צעצועית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם הבנתי נכונה והזמנת נסיעת מבחן בסיטי-גו ה"אוטומטית" (רובוטית חד מצמדית), שמעתי חוות דעת מזעזעת על נוחות הנסיעה של התיבה הרובוטית הזו.

המלצה שלי, הזמיני נסיעת מבחן בכוולן, מהר מאוד תדעי איזה מרגישה לך נעים ונח יותר ומי פחות.

טרם הזמנתי, אבל באמת אזמין בכולם :)

פורסם
בסך הכל אני סטודנטית וכן רוצה לחסוך כמה שיותר.

לדעתי התקציב שלך גבוה ללא צורך. את סטודנטית ועוד יהיה לך מה לעשות עם הכסף. הייתי הולך על טויוטה יאריס, דיהטסו סיריון או סוזוקי סוויפט עד 50K ש"ח שהוחזקו ע"י אנשים פרטיים בלבד וטופלו כראוי.

פורסם

מצטרף

תעשי נסיעת צבחן גם בפיקנטו - ורק אז תחליטי

• תוכן חדש...