Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי התקציב שלך גבוה ללא צורך. את סטודנטית ועוד יהיה לך מה לעשות עם הכסף. הייתי הולך על טויוטה יאריס, דיהטסו סיריון או סוזוקי סוויפט עד 50K ש"ח שהוחזקו ע"י אנשים פרטיים בלבד וטופלו כראוי.

מצטרף להמלצה הזאת.

פשוט חרם להשקיע בצעצועים (סיטיגו\מיי\פיקנטו\ספארק\פנדה ועוד) שאפשר לקנות מכוניות אמיתיות (כמו הסיריון או הסוויפט).

לגבי אוטומט, תתרחקי מכל מה שנקרא רובוטי (הDSG לדוגמא), אם אוטומט, במצב של היום, רק את היפניות (חוץ מה107 או אייגו שהם גם יפניות אבל רובוטיות).

בתקציב הזה אפשר להתפנק על אחלה אוטומטית מיד 2, כמובן מפרטי שתוחזקה טוב, וכמובן עברה את המשבר הכלכלי שביד1.

פורסם
לדעתי התקציב שלך גבוה ללא צורך. את סטודנטית ועוד יהיה לך מה לעשות עם הכסף. הייתי הולך על טויוטה יאריס, דיהטסו סיריון או סוזוקי סוויפט עד 50K ש"ח שהוחזקו ע"י אנשים פרטיים בלבד וטופלו כראוי.

באופן כללי מת על טויוטה אך היאריס מאוד יקר

פיקנטו לא כל כך צעצוע ונותן אחריות הכי טובה שיש היום

גם זה שיקול

תחום היחיד שאינו מצטיין זה בצריכת דלק

בתנאי עיר קשים (ירושלים והסביבה) עושה 12.5 מחוץ לעיר 17 ויותר

פורסם
.פשוט חרם להשקיע בצעצועים (פיקנטו\ שאפשר לקנות מכוניות אמיתיות (כמו הסיריון או הסוויפט).

מעניין לשמוע, אילו הבדלים בין שני הרכבים גורמים לך להרגיש שפיקנטו היא "צעצוע" וסיריון היא "מכונית אמיתית".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היי קרפדה אני באותה סירה כמו שלך (גם סטודנט חיפאי עם תקציב דומה .. את יכולה להריץ חיפוש על ההודעות שלי בפורום )

אפשר לאחד כוחות ( יכול לחסוך לשנינו כסף ) .. הייתי שולח הודעה פרטית אבל אי אפשר בפורום

דברי איתי במייל אם מתאים לך אני יסביר לך מה אני מתכוון :) shar7575#gmail.com

בהצלחה

#=@

פורסם

מצטרף להמלצה של הבחור למעלה, לפעמים אין צורך ברכב חדש, פשוט חבל על הכסף.

שהרי גם ככה ככל הנראה הרכב יהיה זמני.

תשקלי לקנות רכב יד שנייה שמור בהרבה פחות מכלל התקציב וספק אם תרגישי את ההבדל.

כל זאת בתנאי שאינך רואה את קריעת הניילונים ברכב חדש כחוויה מעוררת וחשובה.

פורסם

בקצת פחות מ-70,000 ש"ח אפשר לקנות סיאט איביזה מאובזרת שנת 2010.

היא מגיעה עם מנוע 1.2 טורבו חזק וחסכוני יחסית (מומנט גבוה בסל"ד נמוך, לא תיהיה לך שום בעיה בעליות)

וגיר אוטומטי DSG עם 7 הילוכים.

אפשר גם לקחת גרסה ידנית ולעלות לשנתון 2011..

פורסם
היא מגיעה עם מנוע 1.2 טורבו חזק וחסכוני יחסית ...וגיר אוטומטי DSG עם 7 הילוכים..

דוקא נשמעת נחמדה הקרפדה, למה להכניס אותה לצרה הנ"ל?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מעניין לשמוע, אילו הבדלים בין שני הרכבים גורמים לך להרגיש שפיקנטו היא "צעצוע" וסיריון היא "מכונית אמיתית".

הנתונים על הדף מושכים את העיניים, שחיפשתי רכב חדש בסכום של 70K, הלכתי לראות את כל הקטגוריה של הקטנטנות (I10 107 ודומיהם), לא קנה אותי, במיוחד שבשביל עוד כמה אלפים אתה מביא רכבים נורמאליים (פאביה, איביזה, וכל האחים והאחיות).

רכבים שמרגישים ומתנהגים כמו רכבים ולא צעצועים.

וגם הצריכת דלק לא רחוקה בין שתי הקטגוריות, ולפעמים טובה יותר.

יכול ליהיות שבשבילה הם יהיו מצויינים, דעתי היא שאלה הם רכבים לעיר (הקטנטנות), אני לא מכיר את הכבישים שהיא מתכננת לעבור שם יום יום.

חוץ מזה לדעתי יותר קשה להתאכזב ממכוניות המיני, מאשר מהסופר מיני הקטנות.

• תוכן חדש...