Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלח מייל ליצרן הרכב בחו"ל באופן מידי,ספר לו את הפרשה והפרטים.

שלח מכתב מעו"ד שהמליצו לך.

אין לך מה לדבר עם נציג מקומי זוטר!!!

עשה מה שאמרתי לך.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את האמת לא כל כך בא לי למכור את הרכב בגלל שאני צריך "לספוג" ירידת מחיר שלא בצדק . שילמתי עד הגרוש האחרון , "האכילו" אותי שקרים באורך של רכבת רק כדי לדחוף לי את האותו הזה במחיר הכי גבוה שאפשר {75500 ש"ח} ,ללא שום אביזרים . הבטיחו הבטחות שאני יודע בוודאות שממשיכים לשקר לי עד היום , לוי יצחק אמר פעם: נהג שמח פעמיים , פעם כשהוא קונה אוטו , ופעם כשהוא מוכר אותו . אצלי זה קצת אחרת : במקום המילה "שמח" יש מילה אחרת : נ*דפק {פעמיים}

השבוע הזה אפנה לשמאי לייעוץ בנושא . דרך אגב הציעו לי 66500 מחיר סופי על הרכב , וקיבלתי כבר על הראש מחברים ומכרים שאמרו לי לא למכור ולצאת למלחמה נגד היבואן .

מה עם ה-FACEBOOK ? זה רעיון טוב ? או כדאי לוותר? למכור ב66500 זה רעיון כל כך גרוע ? אם אפנה לערכאות משפטיות כמה זמן זה ייקח ?

פורסם

אם האוטו מפריע לך ביומיום ויש עליו מבחינתך קארמה רעה, תיפטר ממנו מהר וזהו.

אם אתה יכול לחיות עם זה, תשאיר אותו אצלך.

הרי ההפרש פה הוא של 10K מקסימום. תחליט כמה שווה לך 10000 ש"ח ואם אתה מוכן להפסיד אותם בשביל להפטר מהאוטו.

פורסם
את האמת לא כל כך בא לי למכור את הרכב בגלל שאני צריך "לספוג" ירידת מחיר שלא בצדק . שילמתי עד הגרוש האחרון , "האכילו" אותי שקרים באורך של רכבת רק כדי לדחוף לי את האותו הזה במחיר הכי גבוה שאפשר {75500 ש"ח} ,ללא שום אביזרים . הבטיחו הבטחות שאני יודע בוודאות שממשיכים לשקר לי עד היום , לוי יצחק אמר פעם: נהג שמח פעמיים , פעם כשהוא קונה אוטו , ופעם כשהוא מוכר אותו . אצלי זה קצת אחרת : במקום המילה "שמח" יש מילה אחרת : נ*דפק {פעמיים}

השבוע הזה אפנה לשמאי לייעוץ בנושא . דרך אגב הציעו לי 66500 מחיר סופי על הרכב , וקיבלתי כבר על הראש מחברים ומכרים שאמרו לי לא למכור ולצאת למלחמה נגד היבואן .

מה עם ה-FACEBOOK ? זה רעיון טוב ? או כדאי לוותר? למכור ב66500 זה רעיון כל כך גרוע ? אם אפנה לערכאות משפטיות כמה זמן זה ייקח ?

נגיד וניצחת במלחמה נגד היבואן. האם תתחיל פתאום להנות מהרכב? לא נראה לי. אז תחליט לבד האם שווה לך להיכנס למאבק מיותר (לדעתי) בשביל מטרה לא ברורה. או האם שווה להשאר עם רכב שאתה סובל ממנו. אם מצב כלכלי מאפשר אז תמכור, אם לא, תשאיר - זו דעתי.

פורסם

חיפשתי בהרבה אתרים בחו"ל ולא ראיתי שום אופציה לכתוב את מה שעברתי ליצרן , יש הרבה אתרים , אבל שום אופציה לתגובות או תלונות . היצרן בגרמניה . אם יש משהוא שמי שיודע בוודאות EMAIL שיכול לפחות להגיע למחשב הנכון , זה יהיה נהדר .

פורסם

אז חברים יקרים , קומבינות לא חסרות אצלנו . זה מתחיל עם רכב חדש בסוכנות , ונגמר אצל הסוחר במגרש , כי כולם צריכים "להתפרנס" אצלנו . וברוך השם פראיירים תמיד יש ויהיו . שיטת המצליח כבר אמרתי ?

לא הבנתי מה אתה רוצה בסופו של דבר... לשנות את העולם? סתם לפרוק עצבים? או לפתור את הבעיה?

אם בא לך לשנות את העולם, קח לך סוס (או סוסיתא) ותתחיל להילחם בטחנות רוח, היה אחד שניסה לפנייך.

אם אתה סתם רוצה לספר לנו על מר גורלך - סבבה, אנחנו מבינים, זה באמת חרא.

אם אתה רוצה לשנות - קח יוזמה, תעשה טלפון לעו"ד ותתחיל להריץ את זה.

שיטת המצליח עובדת על מי שנותן לה להצליח.

פורסם

1- "לנצח" , פירושו "לקנות" את הרכב לפי מחירו האמיתי , כפי שכל אחד אחר היה קונה , ולא מחיר "מיוחד" ליוסי , שכולל הרבה שקרים נלווים , וללא אביזרים נלווים .

2- להנות מהרכב פירושו לנסוע עם רכב תקין , ללא ריח דלק , חריקת הילוך אחורי ועוד...

פורסם

סבבה, תמכור אותו במחיר שהציעו לך.

תוך כמה חודשים תשכח מזה כבר.

אם תשאיר אותו אצלך אתה תסבול ותאמלל את כל מי שתדבר איתו על זה כי זה ברור שאתה צריך לעבור הלאה.

אל תלך גם למערכת המשפט כי לא ייצא לך מזה כלום או כמעט כלום וזה רק ישאיר אותך מריר ליותר זמן.

מכור אותו ואל תקנה לעולם עוד פורד.

פורסם
לא הבנתי מה אתה רוצה בסופו של דבר... לשנות את העולם? סתם לפרוק עצבים? או לפתור את הבעיה?

אם בא לך לשנות את העולם, קח לך סוס (או סוסיתא) ותתחיל להילחם בטחנות רוח, היה אחד שניסה לפנייך.

אם אתה סתם רוצה לספר לנו על מר גורלך - סבבה, אנחנו מבינים, זה באמת חרא.

אם אתה רוצה לשנות - קח יוזמה, תעשה טלפון לעו"ד ותתחיל להריץ את זה.

שיטת המצליח עובדת על מי שנותן לה להצליח.

תודה רבה על התגובות . היה נהדר לשוחח אתכם . אני בטוח בצדקתי ואנצח במלחמה . ויש לי את ההוכחה הכי טובה .

הרכב ! לילה טוב .

פורסם

טוב, בהצלחה.

למרות שלדעתי זו טעות ומנסיון להיות מושפע מחברים זה לא תמיד רעיון טוב.

פורסם
סבבה, תמכור אותו במחיר שהציעו לך.

תוך כמה חודשים תשכח מזה כבר.

אם תשאיר אותו אצלך אתה תסבול ותאמלל את כל מי שתדבר איתו על זה כי זה ברור שאתה צריך לעבור הלאה.

אל תלך גם למערכת המשפט כי לא ייצא לך מזה כלום או כמעט כלום וזה רק ישאיר אותך מריר ליותר זמן.

מכור אותו ואל תקנה לעולם עוד פורד.

+1 ^

אם אני זוכר נכון מהודעות קודמות שלך, רצית להחליף את הפורד בסוזוקי ספלאש - שבמקרה מחירו הוא 66500~

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אני אתן לך רעיון לא פלילי.

תדביק על הרכב שלך מדבקות בולטות שמתארות בקצרה את תחושותיך מהרכב או היבואן.

תחנה מול הסוכנות במשך מספר ימים, תהיה בסביבה להפחיד קונים, תעלה תמונות לפיסבוק.

נמשיך משם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...