Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחי בן 36 מחפש רכב חדש.

הם במשפחה 4 אנשים (הוא, אשתו ו2 ילדים בני 12-15).

התקציב הוא עד 150 אש''ח כאשר אפשר לחרוג קצת עד ל160 אש''ח.

יש דגש על אבזור ועל נוחות :)

בנוסף לכך הוא ביקש רכב רמה מעל ל מאזדה 3

נשמח להמלצות

פורסם

שברולט מאליבו החדשה, רכב מנהלים מפנק מאוד ובטיחותי.

אופציה שנייה שתוכל להתאים היא הקפטיבה ספורט-

5 מקומות ישיבה מפנקים, הכוללים מושב נהג עם כוונון חשמלי (8 כוונים)

אפשרות לבחור בין הינע 4X2 ו- 4X4 ובאחד משני מנועי Ecotec עוצמתיים המספקים עד 264 כ"ס.

4 בלמי דיסק עם מערכת ABS למניעת נעילת גלגלים בעת בלימה ו-6 כריות אוויר

פורסם

לא יודע מה זה מאליבו החדשה אבל בישנה האיכות חומרים בפנים זוועה.

חייב חדש או שאפשר יד 2?

בכל מקרה:

סיטרואן C5

פג'ו 508

סקודה סופרב

מאזדה 6(לא מכיר מקרוב).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
לא יודע מה זה מאליבו החדשה אבל בישנה האיכות חומרים בפנים זוועה.

בכל חלקי המאליבו החדשה ניתן למצוא איכות הרכבה וייצור ברמה הגבוהה ביותר, במשטחים המצופים בחומרים איכותיים או בקישוטים בכל רחבי תא הנוסעים. החלל הפנימי המלוטש מוקף בזכוכית אקוסטית רבודה לקבלת רמת שקט מעולה וכולל משטחים בגימור בעל ברק ורכים למגע.

אם אתה לא מכיר אתה מוזמן לתאם נסיעת מבחן ולהתרשם.

פורסם

סופרב חדשה עולה קצת יותר מהתקציב שלו, אבל יכול ללכת שנתון או שניים אחורה ואז הוא עושה את עסקת חייו. גם ה-508 נוחה מפנקת וחזקה. C5 נוחה אבל קצת עגלה. מאליבו ישנה זה רק אם אתם קרובים של תשובה או שמצאתם באר נפט בחצר.

פורסם

לא מבין למה צריך מנהלים למשפחה עם שני ילדים.

שווה לבדוק גולף 1.4 או אוריס היברידית או פוקוס טיטניום, אם מותחים את התקציב אז אפשרלשקול אאודי A3 ספורטבק או וולוו v40.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

פולקסווגן גולף החדשה היא אופציה טובה. בגדול הבחור מעליי צודק ואני מחזק את ההצעות שלו.

אם הכיוון הוא משפחתית פרמיום הייתי מוסיף גם את במו סדרה 1 למשוואה.

פורסם

לרדת בשנתון ולרכוש סופרב 1.8 ברמת גימור אלגנס.

אין עסקה משתלמת מזאת לדרישות שלך!

רכב מפנק, חזק, מערכת תאורה מהטובות בעולם, בטיחותית, חנייה אוטומטית, חשמול מלא, זכרונות בכסאות, סלון עור משולב אלקנטרא, פטנט יחודי של תא מטען שמסוגלת להפתח גם כמו ברכב 5 דלתות (השמשה האחורית עולה עם תא המטען) וגם פתיחה כמו ברכב סדאן רגיל. הטריקה ד״א עם וואקום! (מישהו אמר מרצדס s class?)

על קצה המזלג..

רכב מדהים.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אם אתם לא קונים "לפי מטר" אז תשקלו את הלנצ'יה דלתא. קטנה מבחוץ ומאוד מרווחת מבפנים, יותר מכל מה שהציעו לכם כאן למעט הסופרב.

בלנצ'יה תקבלו רכב ברמת פינוק ופאר גבוהה בהרבה ממכוניות המנהלים הסטנדרטיות.

פורסם

דעתי על ההצעות שעלו כאן:

סופרב - הכי הרבה מטר לשקל, מאובזרת, זריזה ונוחה, אבל ענקית. האם אתם צריכים כזה רכב?

דלתא - גם היא בעצם "לפי מטר", רק ב- 5 ד'. בנוסף, אם לשפוט לפי העבר, שוק היד2 שלה לא יהיה משהו, אם זה רלבנטי.

גולף - כל קישור של המילה "גולף חדשה" ל- "שווה" הוא מוזר. מחיר מופלץ. אבזור מעליב. מצד שני, יש השבוע ימי מכירות, ויש כמה דגמים שעשויים להתאים, כגון גולף+.

לכן, אם לא חייבים רכב "מנהלים", הייתי מציע לשקול: מגאן 2.0 או דיזל. בנוסף, אם נשארו עדיין לוולבו S40 "יד1", הן מוצעות עם מנוע זריז ובמחיר מאוד מאוד משתלם.

אם כן רכב "מנהלים", המזדה 6 החדשה זוכה לתשבוחות. לא ניסיתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפי דעתי תבדוק את האופציה לנסות את המרצדס המשפחתית החדשה.

מדובר על מחיר של 170000 אבל אני יודע שהם עושים הנחות יפות מאוד.

• תוכן חדש...