Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך בבקשה את העזרה שלכם. מדובר כאן בסכום כסף מכובד שחסכתי ואני לא מבין גדול בעסקים האלה

מה ההתרשמות שלכם מהמכירה הזו?

:shock: לא מצליח לשים קישור..אין 20 הודעות..

מדובר ב

מאזדה 3

שנת 2006

יד 3

170,000 קמ

בעלות קודמת ועכשיו פרטית. יד 1 לא ידוע בינתיים

36,000₪

מה אני צריך לשאול בעקרון בטלפון?

והאם אני יכול לדרוש ממנו את התשלום בדיקה במוסך? או להוריד מערך המכירה לשם בדיקה.

השאלה שלי אליכם היא האם כדאי להיות יד רביעית של כזה אוטו? במידה והוא לא היה בהשכרה.

תודה

פורסם

תחפש פחות קילומטרז,לא חסר כיום..השוק מוצף.

לדעתי המחיר גבוהה.

בטלפון תשאל לגביי היסטורית טיפולים ותבקש היתחייבות על בדיקה.

יד רביעית לא בעייה כל עוד האוטו טופל,הרכבים הללו מאוד אמינים.

פורסם
תחפש פחות קילומטרז,לא חסר כיום..השוק מוצף.

לדעתי המחיר גבוהה.

בטלפון תשאל לגביי היסטורית טיפולים ותבקש היתחייבות על בדיקה.

יד רביעית לא בעייה כל עוד האוטו טופל,הרכבים הללו מאוד אמינים.

הקטע שחיפשתי משהו באילת כי בעיה לי לראות רכבים (שהם לא מאילת)

מה זאת אומרת התחייבות בבדיקה? מה זה אומר?

פורסם

אלה סכומים שמוכרים בהם היום רכבים מ-2007 עם עבר ליסינג ופחות קילומטרים.

נסה לברר במגרשים הגדולים לגבי רכבים שחוזרים מטרייד אין, בדרך כלל הם מעבירים אותם לסוחר חיצוני אבל אולי אם תתעניין ותעביר להם את הפרטים שלך יצרו איתך קשר כשיגיע למלאי שלהם רכב כזה.

הרכב שאתה מתעניין בו יקר מדי ביחס לנתונים. אם מדובר באקטיב (בלי מגנזיום, בלי מגיני בוץ, ידיות פתיחה מפלסטיק שחור) אז 99 אחוז שמדובר בליסינג לשעבר.

• תוכן חדש...