Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הפרסומות שמוצגות לי הן בגרמנית (כאן, בתפוז, ובעוד מקומות), ואתמול כשניסיתי לראות משהו ביוטיוב, הוא טען שאני לא יכול לראות את זה כי, כי התוכן לא זמין ליוזרים שנמצאים בגרמניה...

אני עובד עם לפטופ ישראלי לגמרי, ומחובר לאינטרנט דרך 012 - זה משהו שהתחיל לאחרונה ולא עשיתי שום שינוי קונפיגורציה במערכות המיחשוב שלי.

רעיונות?

1.jpg

2.jpg

פורסם

לפני שתבדוק את הבעיה במחשב (וכן יתכן שמשהו מותקן עליו שעושה את זה), תבדוק את ההגדרות בחשבון הגוגל שלך.

האם אתה מחובר לג'ימייל כשאתה רואה את הפרסומות האלה? כי כל הפרסומות שציינת (כולל יוטיוב) זה הכל מוצרים של גוגל.

בהגדרות תחפש מיקום ושפה.

פורסם

תנסה לבדוק באתר הבא מה הכתובת החיצונית שלך:

http://whatismyipaddress.com/

יכול להיות גם שאתה עובד דרך PROXY ששולח אותך (יכול להיות שהקנת במקרה TOR? )

איתמר

פורסם

כמו שאמרו מעלי, תבדוק האם מוגדר לך בדפדפן כתובת PROXY, אם כן, תמחק אותה. לאחר מכן תבדוק מה כתובת ה IP החיצונית שלך כאן, אתה תראה שם ב PROPETY של COUNTRY את המיקום שלך, תבדוק האם זה באירופה.

אם לא הגדרת PROXY בדפדפן נסה לפתוח CMD ולעשות ipconfig /release ואחרי כן ipconfig /renew. הפקודה אמורה לתת לך כתובת IP חדשה, נסה שוב את האתר שנתתי לך למעלה ותראה אם יש שינוי.

אם כל זה לא עזר, נסה ליצור קשר עם ספק האינטרנט שלך ולשאול.

פורסם

קטעים, גם אצלי זה התחיל, הרבה פרסום בגרמנית (לא שזה מזיז לי, מצידי שיהיה בלטינית).

הספק הוא בבזק בינלאומי אולי זה קשור, כי באתר כתובות הIP אני מזוהה בישראל.

אולי העובדה שאני רבע גרמני מצד האמא תורמת לנושא.

Untitled.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אולי צפית בהרבה סרטים גרמניים :-P

2790387-IF-you-know-what-i-mean.png

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ק

אולי העובדה שאני רבע גרמני מצד האמא תורמת לנושא.

אז אני צריך לחכות לפרסומות בעירקית?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
תסתכל בקונטרול פאנל של הווינדוס, איפה שאתה מוסיף שפות, אתה בוחר מאיזה מדינה אתה.

מופיע לי UK, כמו שהיה מאז ומעולם במחשב הזה.

פורסם

המחשב שלך קרא סוף סוף את הבדיחה העתיקה הזו:

Read Aloud For Best Effect!!!

The European Union commissioners have announced that agreement has been reached to adopt English as the preferred language for European communications, rather than German, which was the other possibility. As part of the negotiations, Her Majesty's Government conceded that English spelling had some room for improvement and has accepted a five-year phased plan for what will be known as EuroEnglish (Euro for short).

In the first year, "s" will be used instead of the soft "c." Sertainly, sivil servants will resieve this news with joy. Also, the hard "c" will be replaced with "k". Not only will this klear up konfusion, but typewriters kan have one less letter.

There will be growing publik emthusiasm in the sekond year, when the troublesome "ph" will be replaced by "f". This will make words like fotograf" 20 persent shorter.

In the third year, publik akseptanse of the new spelling kan be expekted to reach the stage where more komplikated changes are possible. Governments will enkorage the removal of double letters, which have always ben a deterent to akurate speling. Also, al wil agre that the horible mes of silent "e"s in the languag is disgrasful, and they would go.

By the fourth year, peopl wil be reseptiv to steps such as replasing "th" by "z" and "w" by " v".

During ze fifz year, ze unesesary "o" kan be dropd from vords kontaining "ou", and similar changes vud of kors be aplid to ozer kombinations of leters.

After zis fifz yer, ve vil hav a reli sensibl riten styl. Zer vil be no mor trubls or difikultis and evrivun vil find it ezi tu understand ech ozer.

Ze drem vil finali kum tru.

בקיצור - תפנה ל-012, הם צריכים לפנות לטיסקלי או מי שנותן להם קישוריות בחו"ל כדי שיסדרו את זיהוי הIP שלך.

פורסם
ה IP שלי מופיע ככתובת ישראלית לכל דבר.

אין פרוקסי.

ממש מוזר כל הסיפור הזה.

1. לחץ על כפתור התחל.
  2. לחץ על הפעלה.
  3. הקלד את הפקודה ipconfig /flushdns‏.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...