Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 4 - היום גבה מחיר דמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4369201,00.html

הכביש הזה כעת בזמן השיפוצים שלו פשוט מסוכן בטירוף

כמעט כל יום יש תאונה, שוליים איין ופשוט מפחיד לנסוע.

אני בין אלה שנוסעים בו לפחות כל יום הלוך וחזור ומנסה פשוט לשרוד. היום בבוקר ראיתי את התאונה מהנתיב הנגדי ולמזלי לא הייתי בפקק שנוצר לאחר מכן

מתי אמורים לסיים את העבודות בכביש הזה?

לכל הנוסעים בכביש - דרך צלחה ונסיעה בטוחה בו.

קובי

:-)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכביש אכן מסוכן וסביר להניח שעם שוליים הסיכויים לתאונה הזו היו פוחתים. למיטב זכרוני במרחק קצרצר קדימה ממיקום המשאית יש מפרץ עצירה ולאחריו מגיע מחלף שבו יש שוליים מ-א-ו-ד רחבים שהיה עדיף לעמוד בהם אחרי תאונה קלה כדי להחליף פרטים, בטח למי שמכיר את המיקום הכל כך מסוכן שבו עמדו הרכבים - מדובר בסוף של עיקול מוסתר בכביש ללא שוליים שהמהירות הממוצעת בו די גבוהה ונהגים שפורקים את הלחץ בדיוק במחלף שהתנועה משתחררת.

היה פה שיקול מוטעה של שני הנהגים מהתאונה הקלה שהוביל לתאונה הקשה יותר, זאת כמובן מבלי לגרוע למעט מהשיפוץ הכושל והמסוכן הזה וחוסר העירנות של נהג הברלינגו.

יכול להיות מעניין אם מישהו יתבע את הקבלן/מנהל הפרוייקט על נזק לנפש או רכוש בעקבות רשלנות.

פורסם

הכביש הזה מאד מאד מסוכן,

היה לי פנצר ופשוט המשכתי לנסוע כי אי אפשר לעצור בו כלל.

(היה סיוט לפתוח את הברגים של הג'נט שהיה רותח, אבל החיים יותר חשובים)

קובי

:-)

פורסם

מקומם לראות תאונה כזו שבמידה והיו שוליים לא היתה נגרמת.

עכשיו יאשימו את נהג המשאית שעבר תאונה קלה ולכן נעצר בתוך נתיב הנסיעה בהריגה ברשלנות.

אין כל ספק שהמשאית לא היתה אמורה לעמוד שם ולהוות מכשול ובתוספת עם נהג שלא הבחין בה בזמן משום מה וקיבלנו עוד הרוג לסטטיסטיקה אך את מי שבאמת צריך להאשים בהריגה ברשלנות זה את הגורמים שאחראים למחדל הזה שנקרא שיפוץ כביש 4 שלוקח כל כך הרבה זמן ולא נראה שיש התקדמות כבר שנים.

תמונות: http://hnn.co.il/gallery22117.html

פורסם

כביש ממש מפחיד עד שלא יסיימו את השיפוצים בו, יש מקומות שמלחיץ לעקוב משאית שיש לה עגלה טיפה מתנדנדת.

ולא רק שהכביש מסוכן אלא זה כביש ששובר לך את הרכב עם כל השבירות בכביש והפסי האטה החרוטים העל הכביש שכל מעבר עליהם אני מקלל את מי שעשה אותם.

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

אני ממש לא רוצה לשפוט:cry: אבל מדובר בחסימה מלאה של נתיב! ולצערנו זה מסוג הדברים שלא שואלים האם הם יקרו, אלא מתי הם יקרו. ואגב מומלץ במקרים דומים בהם נחוצה עצירה לערב את המשטרה על מנת שתאבטח את העצירה.

הרוב טוב.

פורסם

הקטע הזה נתון בשיפוץ תמידי וגם אני כמעט פגשתי מקרוב את אחוריו של רכב אחר שם. אני משתדל לא לעבור שם ולסוע בדרכים חלופיות.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

המשאית נכנסה לפני זה {נראה שבמשאית אחרת} ואתה יכול לראות בתמונות שכל השמשה שלה שבורה אז זה לא אפשרי להמשיך ולעצור במקום בטוח יותר.

פורסם

מי מרשה קיום של כביש מהיר בלי שוליים לאורך קילומרטים ??? ולא, מפרצי חנייה זעירים כל כמה קילומטרים זה לא תחליף ראוי לשוליים.

הפקרות של כל מוסדות המדינה, ובמיוחד משרד התחבורה ומי שאישר עבודות בצורה כזו.

גם בכביש החוף היום אין שוליים אלא נתיב תחבורה ציבורית, מה קורה אם מישהו נתקע שם ? זה לא פחות מסוכן.

ומישהו זוכר את כביש מספר 1 כשבנו את הנתיב המהיר ולצורך העבודות הפקיעו את השוליים לאורך קילומטרים ? משך 6 שנים הכביש הזה היה ללא שוליים. רק בישראל.

פורסם

נראה לי שזה בדיוק אחרי עיקול קל בכביש (לפחות כך נראה בתמונות) ובשילוב עם נהג שלרגע דעתו היתה מוסחת, מקבלים גזר דין מוות.

עצוב. :cry:

פורסם
נראה לי שזה בדיוק אחרי עיקול קל בכביש (לפחות כך נראה בתמונות) ובשילוב עם נהג שלרגע דעתו היתה מוסחת, מקבלים גזר דין מוות.

עצוב. :cry:

"דעתו היתה מוסחת" זה בלשון המעטה. נראה שהוא ניסה לסטות הצידה רק בשנייה האחרונה כי אף גלגל לא עבר את קו ההפרדה.

מהי הגבלת המהירות בקטע הזה? אם אני לא טועה, בכל החלק הזה שבו עושים עבודות זה 70.

• תוכן חדש...