Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 4 - היום גבה מחיר דמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיקום התאונה הוא בעיקול שאחרי הפיצול בין 4 ל20 שבו יש "שחרור לחץ" של התנועה, אם אני לא טועה (כי נסעתי רק פעם אחת בשבועיים האחרונים שם ולא שמתי לב) יש גדר ירוקה שמסתירה את הכביש שמתחת לגשר ובדר"כ גם יש רכבים גדולים שמסתירים את הראות קדימה. זה קטע שמאוד מפתה להגביר בו את המהירות מכיוון שמדובר כבר לקראת סוף קטע העבודות ולכאורה בכביש מהיר אמיתי וכמות הרכבים יורדת משמעותית אחרי הירידה מהמחלף.

ההגבלה שם היא עדיין 70.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מישהו יודע מה הצפי סיום של השיפוץ הזה?

בקצב הזה, כשהרכבים שלנו יצמיחו כנפיים :evil:

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

כביש מאוד מסוכן וגם קרה לי פעם כבר שברחתי לשוליים השמאליים (אלה שתחת שיפוץ ויש עליהם פועלים וקונוסים חוסמים אותם), כדי להימנע מלהיכנס באיזה מפגר ששכח שהוא צריך את הימיני כדי לעלות ליבנה ונתן בלימה מ120 קמ''ש ל40 קמ''ש.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
מישהו יודע מה הצפי סיום של השיפוץ הזה?

פברואר 2013.

לא, לא התבלבלתי בתאריך, וגם הוא אני לא בטוח שהיה מועד הסיום המקורי.

רק לפני כמה ימים פתחתי שרשור פריקת עצבים על קטע הכביש הזה והנה הצטרפה לסטטיסטיקה עוד תאונה קטלנית ועולם כמנהגו נוהג.

רק בישראל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הולי פאק, התמונה של הרכב המעוך... וואו. מחריד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
את מי שבאמת צריך להאשים בהריגה ברשלנות זה את הגורמים שאחראים למחדל הזה שנקרא שיפוץ כביש 4 שלוקח כל כך הרבה זמן ולא נראה שיש התקדמות כבר שנים.

תמונות: http://hnn.co.il/gallery22117.html

לדעתי כל קטע כביש שנמצא בשיפוץ צריך להסגר הרמטית.

להפנות ולהזרים את הרכבים לכבישים עוקפים אחרים,

מה שיגרום לעומס ולהמתנה של נהגים שעות בכבישים אבל זה ימנע אולי את ההרוג הבא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מדהים איך הנהג לא הבחין במשאית גדולה צבועה באדום באור יום, גם בתמונות אפשר לראות בבירור שהמשאית מחוץ לנתיב הנסיעה בתוך השול - פס צהוב.

נראה שהגורם האנושי פה אשם הרבה יותר ממצב הכביש, כנראה הנהג היה מרוכז יותר במשהו אחר ולא בנהיגה עצמה אחרת קשה להסביר איך תאונה כזאת יכלה לקרות. העיקר להאשים את מצב הכביש. :roll:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

שי,

התשתית אמורה להיות בנויה כך שבמקרה ויש טעות של גורם אנושי, הוא לא ימות.

מכוניות לא אמורות לעצור באמצע כביש מהיר כי זה מוביל לתאונות. אז רוב האנשים שמים לב וזזים עד שמגיע מקרה שבו נהג שניה מוריד את הווליום של הרדיו ומוצא את עצמו בתוך משאית שעצרה בכביש. בחמישי זה היה נהג הברלינגו. מחר זה עלול להיות אתה.

כל בחיים זה עניין של סטטיסטיקה. אתה יכול להעלות או להוריד אחוזים של תאונות. משאית עומדת באמצע כביש מהיר מזניקת את האחוזים לתאונה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אאל"ט יש לפני מקום התאונה צ'קלקה בצבע אדום כחול שפועל כל הזמן,

בנוסף יש תמרור שמורה על נהיגה במהירות של 70 קמ"ש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הולי פאק, התמונה של הרכב המעוך... וואו. מחריד.

+100

המשאית פשוט גילחה את הרכב :shock:

השאלות הנשאלות הן קשות:

1. האם יש סימני בלימה על הכביש ?

2. האם הראות באמת לא טובה בציר הזה ?? (מדובר במשאית גבוהה שניתן לראות אותה ממרחק רב מאוד, לא פרייבט שמוסתר ע"י לוחות בטון)

3. באיזה מהירות נסע הרכב הפוגע ? (למרות שלא מדובר ברכב מהיר, עדיין מדובר ב 1.6HDI [לפי הפילטר אויר השרוע בתא המנוע] שנוסע יפה גם כשהוא עמוס).

4. האם הנהג ז"ל היה עסוק במשהו אחר ?! (לא נדע לעולם).

כ"כ חבל !! מוות מיותר (כמו הרבה אחרים).

*** מסכים עם אלו שאמרו שהתשתיות "על הפנים" - אבל אל תשכחו שגם הגורם האנושי, כאן בארץ, הוא "על הפנים". שילוב של שניהם הוא קטלני (כמו במקרה הזה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תאונה מחרידה וגם התמונות ממש לא משאירות ספק להשארות

אדם בחיים אחרי שמסה כזו פשוט מגלחת כל דבר בגובה הכתפים.

אגב לכל משאית אמור להיות פס מתחת שמעוגן לשלדה כדי למנוע סוג כזה של תאונה.

מהתמונות שיש הנגרר של הפולטריילר הוא ללא פס מגן כזה.

פס זה בעבר הוכנס כחובה במיוחד למנוע כניסת רכב מתחת למשאית.

שבוע טוב ובטוח לכולם

קובי

:-)

פורסם

במנותק מתבקש מהתאונה הקשה הזו, שכן לי אין מושג מה עשה הנהג בעת התרחשותה ומה בדיוק קרה שם, כדאי אולי להעיר שזו בדיוק הסכנה הנשקפת למי שמתנתק ממלאכת הנהיגה ועובר למקום אחר כשהוא עדיין מאחורי ההגה. וזה מה שקורה למי שמנהל שיחת טלפון בעת הנהיגה והסכנה החמורה היא דווקא אותה תחושה שהכל תחת שליטה, כמו נהיגה בהשפעת אלכוהול אגב ובניגוד לכל אותן הסחות דעת קצרות ובעיקר מודעות ולכן פחות מסוכנות. ולרוב זה נגמר בנסיעה איטית במיוחד במסלול השמאלי, או קושי לשמור על נסיעה במסלול, אבל לעיתים זה נגמר רע מאוד.

פורסם
פברואר 2013.

לא, לא התבלבלתי בתאריך, וגם הוא אני לא בטוח שהיה מועד הסיום המקורי.

רק לפני כמה ימים פתחתי שרשור פריקת עצבים על קטע הכביש הזה והנה הצטרפה לסטטיסטיקה עוד תאונה קטלנית ועולם כמנהגו נוהג.

רק בישראל.

איתמר.

תאריך הסיום תמיד היה יוני 2013.

• תוכן חדש...