Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כיום אני ואישתי עם תינוק בדרך, מחזיקים בשברולט ויואנט והאמת די מאוכזבים מהרבה מאוד סיבות שבטח לא צריך להסביר.

אנחנו מחפשים רכב בטיחותי סביב שנתון 2006-2007 (גמיש שנה לפה או לשם) לזוג עם ילד, אין הרבה נסיעות ואלו שיש הם בדר"כ בין עירוני.

רכב בטיחותי, תא מטען לפחות לעגלה ולא רק, נוח לנהיגה ועד כמה שאפשר חסכוני בדלק.

חשבתי על סקודה פאביה SPACE, אשמח לשמוע אם יש רעיונות נוספים בשמחה.

תודה,

פורסם

כבעל נסיון ובסטאטוס פחות או יותר דומה, לאחר בדיקות וסקירות מתישות - רנו מגאן!

כן, כן. גם אני הייתי נגד צרפתיות ועל אחת כמה וכמה רנו אבל תתפלא שזהו הרכב שנותן את התמורה הטובה ביותר.

בטיחותי ביותר בשנתונים שניתנים לרכישה בתקציב הנ"ל - 2008 ואם טיפה תתאמץ (35000-37000) אולי גם 2009.

חסכוני ביחס למתחרות - 1:12 בנסיעה 70:30 בעיר.

אמין ביחס לתדמיתו.

נח ותפור על משפחה עם ילד ואפילו 2.

תא מטען ענק.

בקיצור חוויה.

ניתן אולי לקבל 3 שנות אחריות מקרסו טרייד אין אבל תצטרך לבדוק אם נשארו כאלו.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

תודה.

כמו שאמרת יש אנשים שפשוט לא מתחברים לצרפתיות, לפי מיטב ידעתי השוק שלהם לא הכי טוב, משמע יהיה קל יותר לרכוש את הרכב אבל לאחר מכן למכור אותו מאוד לא פשוט.

דבר שני יש לי חיבה מאוד גדולה לרכבים גרמניים ו/או ייצור דומה (סקודה).

אני יודע שאני אולי אצטרך לרדת מעט בשנתון אבל אהנה יותר מהרכב לפי ההכרות שלי איתם.

פורסם

קח בחשבון שגרמניות בתקציב הנ"ל שנכנסות למוסך, לעיתים יקרות מטיפול בצרפתיות, בטח שהצרפתיות (רנו) נותנות 3 שנות אחריות.

כך או כך - בתקציב הנ"ל סקודה פאביה סטיישן יכולה להיות אופציה מעניית.

לגבי ירידת ערך - רנו שנת 2008 ב-30000 ש"ח, לאן יש לרדת? כנראה שתהיה הבעלים האחרונים שלה.

לגרמניות גם יש ירידת ערך, אני מציע שזה לא יהווה שיקול מהותי.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

תודה.

אני מסכים ששנתון נמוך יותר יכול לכלול בתוכו סיכון גבוה יותר להכנס למוסך, וכמובן שעלות של רכבים גרמניים גבוהה בהרבה.

אני לא לחלוטין מסכים שרכב שנרכש בעלות של 30K גם אם יהיה אצלי מספר שנים יהיה יד אחרונה, רק לאחרונה מכרתי רכב בעלות של 15K ואפילו די בקלות.

האם יש הצעות נוספות למעט הרנו מגאן?

תודה,

גיל.

פורסם

היתרון בצרפתיות כמו רנו או סיטרואן הוא שתוכל לרכוש רכב בשנתון גבוה יחסית וכיוצא בזה גם עם קילומטראז נמוך יותר.

הרנו אכן מאוד בטיחותית (לאחי עשה תאונה עם מגאן-הרכב חצי מעוך טוטאל לוסט והוא יצא ללא שריטה)..

בכל הנוגע לרכבים קצת יותר ישנים, אני דווקא ממליץ על מלוכסנות.

בסכום ושנתונים הנ"ל תוכל למצוא מאזדה 3 או סיוויק עם עבר בליסינג.

הייתי ממליץ לך גם לחפש סוזוקי ליאנה, רכב אמין ונוח, ומהנה לנהיגה (יחסית)

פורסם

שלום,

תודה רבה על העצות, בלי קשר מאזדה יש בלי סוף בטח מליסינג.

לצערי העלות של הרכב שציינת פה קרובה יותר ל 40K מאשר לתקציב שלי, תודה בכל מקרה.

אשמח לשמוע עוד הצעות אם יש כאלו.

תודה,

• תוכן חדש...