Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה מצטער שאני ככה מטריד אותכם כל יום עם איזה תקלה חדשה אבל ככה זה שייש צרפתיה מפונקת ולא אמינה בבית..

אז ככה :

כשקניתי את האוטו בעל הרכב אמר לי שהוא ניתק את האימוביליזר כי זה גרם לתקלות במערכת חשמל, מאז לא נגעתי באימוביליזר והאזעקה עבדה כרגיל ..עד אתמול..

חבר שלי רצה סיבוב באוטו וראה שהמנורה של האימוביליזר(אוף זה ארוווווך :crazyeye: ) דולקת אז הוא הצמיד את המפתח לחור כביכול בשביל לנטרל, מאז השלט לא מפעיל את האזעקה, או שיותר נכון היא כל הזמן עובדת ואי אפשר לנטרל אותה דרך השלט אלא רק לנתק אותה ידנית מהמנוע . כמובן שהדלתות לא ננעלות והחלונות גם לא.

מה עושים?? PLEASE למישהו יש איזה רעיון? אולי לנתק את המצבר?

אני חייב את האזעקה בשביל הגנבים שבאים לגנוב לי את המערכת כל יומיים(לפני 3 ימים ניסו לשבור לי את המנעול :? ).

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

אני חושב שעדיף לך לגשת למתקין טוב. דבר ראשוןהוא יאתר את התקלה שיש לך כרגע וגם את התקלה שבגללה האימובילייזר נותק מההתחלה, בהנחה ויש אפשרות לסדר מה טוב. אם לא פשוט קונים אזעקה אחרת. ממה שאתה אומר האזעקה שלך בעיקרון רק נועלת את המרכזי מרימה חלונות אם הם חשמליים ומצפצפת כשפורצים, אבל תכלס האימובילייזר לא עובד.

לכן אפשר לקנות אזעקה מעפנה עם צופר טוב שתעשה הרבה רעש רק ללא אימובילייזר

(גם אני רוצה לעשות את זה רק שאני לא מוצא זמן לבדוק כמה יעלה העניין הזה)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כן אבל למה להשקיע בזה עוד כסף (וזה לא נראה לי סיפור זול במיוחד) אם זה כבר קיים באוטו ופשוט נגרם איזשהו קצר או משהו שצריך לבטל ואת זה אני יכול לעשות לבד

בעזרת עזרתכם האדיבה ....אהההההם ...

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם
כן אבל למה להשקיע בזה עוד כסף (וזה לא נראה לי סיפור זול במיוחד) אם זה כבר קיים באוטו ופשוט נגרם איזשהו קצר או משהו שצריך לבטל ואת זה אני יכול לעשות לבד

בעזרת עזרתכם האדיבה ....אהההההם ...

למה להשקיע בזה כסף? כי אין לך יותר מידי ברירות... יש לך (בטוח) סמטוחה שלמה של חוטים של האימובילייזר , אזעקה , מתאמים לחלונות וכו'. ומההודעה הקודמת שלך ניתן להבין שמשהו שם דפוק מלכתכילה (הבעלים הקודם ניתק את האימובילייזר כי הוא גרם לבעיות חשמל). תוסיף לזה גם את הדבר המוזר שקרה כשחבר שלך הפעיל את האימובילייזר.

אני בספק מאוד גדול אם תצליח לסדר את זה לבד - זו עבודה למקצוענים. מה גם שלדעתי יש פה איזה אלמנט בטיחותי - מה אם האימובילייזר ינתק לך את ההצתה ב-100 קמ"ש?

עצתי: גש למתקין שאתה סומך עליו. תתקין אימובילייזר אלחוטי חדש. תבקש שיבדוק את כל מכלולי האזעקה (מתאמי/מגברי חלונות וכו') ואם אפשר שיעיף את כל החוטים המיותרים.

לא צריך לעלות יותר מכמה מאות שקלים.

פורסם
לא צריך לעלות יותר מכמה מאות שקלים.

זה לא המחיר של אזעקה חדשה???

פורסם

אימובילייזר אלחוטי חדש = סביבות 350 ש"ח (אתה צריך כזה).

מרים חלונות = סביבות 250 ש"ח (לא בטוח שאתה צריך)

איתור הבעיות הקיימות, עבודת הרכבה חיווט וכו' בד"כ יהיו כלולים במחירים הנ"ל.

חשוב לציין שגם אם תקנה אזעקה חדשה היא לא כוללת את הרכיבים הנ"ל!

• תוכן חדש...