Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נכנסתי לחנות של קורס לקנות כפכפים לאחי הקטן, במקרה הם מוכרים גם נעלי בלנסטון.

מדדתי את הנעל והיא מרגישה ממש טוב על הרגל, כמו כן מרגישים ירידת לחץ משמעותית מהעקב.

היא נראית טוב יחסית (דגם 062) ולא בולטת יותר מדי. מומלץ? (היום אני עם טימברלנד הדגם הנפוץ)

blundstone-horseman-059-062-chelsea-stiefeletten-leder-braun.jpg

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני מאוד ממליץ.

יש לי אותן למעלה משנתיים (אמנם את הדגם מזמש / עור הפוך) ואני חייב לציין שהן מאוד נוחות, ואני "קורע" אותן.

עמידות מאוד.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על הרדבק, אחרי הרבה טיולים, עבודות מזמדמנות והרבה נעילה בכללי, נראות טוב!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

גם אני ממשיך בהמלצתי העקבית על ה RED BACK.

אני מציע שתמדוד את השתיים. לי למשל בלנדסטון לא התאימה, מצאתי שהרד-בק הרבה יותר נוחה (רחבה).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ואני הולך עם Grisport האיטלקית.

עם סוליית Vibram וגפה אטומה למים של Gritex, הנעל מוכיחה את עצמה כבר כשנה ללא דופי.

אמנם היא יקרה יותר מהמחירים שניתן למצוא בהם את האוסטרליות, אבל לי אישית היא היתה הכי נוחה על הרגל.

למען גילוי נאות, רכשתי אותה מהחנות שאני עובד בה, אבל באותה מידה יכלתי לרכוש כל אחת מהאוסטרליות במחיר כמעט זהה.

מתחדשת*

פורסם

אגב אני רוצה להזמין מחו"ל נעליים של Jeffery WesT המידות שלהם סנטדרטיות ליתר המותגים? (מפחד להזמין ב500-600 שקל ואז לזרוק את הכסף..

פורסם

אחרי הרבה שנים עם בלנדסטון החלטתי לנסות רדבק, היה לי פחות נוח, יותר מגושם והרבה פחות אסטתי.

היום עם Grisport ואני לא מבסוט. לא נוחות כמו הבלנדסטון, וסוליית הויבראם נשחקת הכי מהר מכל נעל ויבראם שאי פעם הייתה לי (שחיקה מאוד מורגשת אחרי חודשים ספורים). לא בטוח בכלל שיש לה יתרון על פני הסוליה הרגילה של בלנסטון.

מנגד, הבלנדסטון העכשוויות לא מחזיקות כמו פעם, פחות משנתיים החזיק אצלי הזוג האחרון. הגריספורט נראה שיחזיקו אותו דבר או פחות.

בפעם הבאה חוזר למקורות, מעדיף להחליף כל שנתיים זוג של נעליים טובות מלמשוך יותר עם זוג בינוני.

קח בחשבון שמטבע הדברים תשמע המון דעות שונות, כל רגל ומה שנוח לה, כל אחד ופרופיל השימוש שלו.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

+1 לרדבק. נעל עמידה ברמה של נעל עבודה ועם מדרס טוב גם נוחה מאוד.

בהתחלה הלכתי איתן ללא מדרס נורמאלי (עם הסטוק שמגיע בנעל) וזה היה סיוט. הרגשתי כאילו אני הולך על קרשים.

שמתי להן מדרס Superfeet DMP ונהיה עולם אחר מבחינת נוחות.

אגב יש לי עוד נעל נחמדה של 5.11 אבל זה כבר עיניין של טעם:

230160_ts.jpg

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תוכן חדש...