Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(קניית) ג'יפ יוקרתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש את האינפיניטי EX37 3 שנים. ואני נהנה מכל רגע

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שהטוארג ישב לך יפה במשבצת. אמנם הוא לא יוקרה פר-סה, אבל עדיין רכב מרשים מאוד. המחיר שלו ביחס לאופציות האחרות (כחדשות) סביר וירידת הערך תהיה פחות כואבת (אבל עדיין כואבת)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

טוארג, לפחות דור קודם, סובל מבעיית סחירות קשה, וגם תקלות ואמינות לוקים בחסר.

אני מכיר לפחות שני אנשים עם טוארגים שמורים מאוד שפשוט לא הצליחו למכור במחיר

הגיוני, ופשוט ויתרו על החלפת הרכב.

פורסם

חבר'ה שבת שלום אשמח לעוד חוות דעת, מזכיר שוב 350-450 אלף, תקציב

ואשמח לחוות דעות מאנשים שנהגו בריינג' רובר איוויק או מכירים את הג'יפ ויכולים לספר לי על החסרונות שלו.

פורסם
חבר'ה שבת שלום אשמח לעוד חוות דעת, מזכיר שוב 350-450 אלף, תקציב

ואשמח לחוות דעות מאנשים שנהגו בריינג' רובר איוויק או מכירים את הג'יפ ויכולים לספר לי על החסרונות שלו.

איווק הוא לא ג'יפ ולא מתיימר להיות ג'יפ הוא ג'יפון לכל דבר בעל תג מחיר גבוה כי אחרי הכול זה ריינג רובר,אני יכול לתת לך חוות דעת רצינית על הX5 והQ5 ולאנד קרוזר שמשרתת אותי יום יום,מעבר לזה יש לי חבר עם איווק אם יש לך שאלה ספציפית אשמח לשאול אותו.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אתה יכול לבדוק JEEP WRANGLER עדיף בדגם המשופר RUBICON, יש אצל היבואן אבל לא מאובזר כמו שצריך, אבל כדאי לבדוק אפשרות ליבוא אישי מחו"ל מחירים טובים ורכב מדהים חזק במיוחד בשטח.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

שאלה שבאמת לא מטרידה אותי...

חבר'ה נראה לי שאני ארד מהריינג' רובר איוויק כי בסה"כ הוא באמת ג'יפון

והוא ממש לא יתן לי תמורה למחיר

אני מכוון על X5, אבל אני חושש מדבר אחד אמרו לי ששנה הבאה זה הצורה החדשה שלו זה נכון?

ואם כן אז זה אומר שהוא יצנח שנה הבאה לא? ושאני אומר יצנח זה לא כמו כל שנה אלא מממש זאת הכוונה.

פורסם

לריינג' רובר איווק יש יכולות שטח גבוהות בכמה רמות מכל הג'יפוני צעצוע שהציעו לך.

לדעתי ב-X5 אין תמורה לכסף, יקר בעיקר הודות לסמל. אבל אולי תמורה זה לא מה שבהכרח אתה מחפש. שיקול שלך...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אתה כתבת את זה:

הכוונה שלי הייתה לא בגלל החימום כסאות זה הדגם האמצעי והוא שווה בערך 450 אלף שקל

והתכוונתי שאם כבר הוצאתי 450 אלף שקל על אוטו אז אפילו חימום לכסאות לא יהיה לו.. לא שזה באמת מפריע עיניין עיקרוני.

לגבי היכולות שטח, הסברתי את עצמי קודם שאני ממש אבל ממש לא צריך יכולות שטח

וגם אם היה לי יכולות שטח לא נראה לי שבאמת הייתי מטייל בשטחים עם ריינג' רובר ונכנס לביצות או מה שזה לא יהיה..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חבר'ה, חייב עזרה באמת, אנחנו כבר מתרוצצים כמה שבועות ועדיין לא הגענו להחלטה

אני חוושב מהריינג' רובר ירדנו, בגלל שהג'יפ יחסית קטן, ולא ממש נותן תמורה למחיר

רק בגלל השם - המותג זה המחיר, ואנחנו לא מוכנים לשלם עבור זה

הX5 באמת עונה לדרישות שלי, אבל אני מאוד מפחד מהצורה החדשה שתצא לו.. קצת מטריד אותי העיניין הזה

זה נכון ששנה הבאה היא תצא?

פורסם

איזה תמורה נותן X5 למחיר שאיווק לא נותן (חוץ מקצת גודל וזהו)?!

סקרנות נטו... :arrow:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...