Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחולל חמצן נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

האם למישהו מחברי הפורום ישנו מחולל חמצן נייד למכירה,השכרה,השאלה או כל קומבינציה אשר יכולה להתאים לשני הצדדים?

לחילופין, האם מישהו מתעסק בציוד רפואי ויכול להפנות אותי למקומות בהם ניתן לרכוש מחולל כזה במחיר שנוכל לבלוע??

תודה לעוזרים.

פורסם

אם כוונתך למחולל חמצן רפואי ביתי הרי שהמתקן מסופק על ידי קופות החולים אם כי איני מתמצא בתנאים הנדרשים, בפרוצדורות המנהליות לקבלת האישור ובעלויות.

למיטב זכרוני באיזור חיפה יש ספק הקרוי "קלינטיקה".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן מחולל חמצן רפואי.

מה שמסופק ע"י קופות החולים זה מחולל חמצן שהוא גדול וכבד וכזה יש לנו.

אני זקוק לאחד נייד שיהיה זמין ונגיש ליציאה מהבית לאדם חולה.

יד שרה אינם מספקים מחוללים כאלו.

פורסם

היי, צור איתי קשר בפרטי .

זה בדיוק התחום שאני עוסק בו, לא במחוללי חמצן אבל כפי שרשום בחתימתי - המטופלים שלי הם אנשים המשתמשים בזה.

אוכל להפנות אותך לגורם שמוכר מחולל כזה - יחסית בזול.

אוהד.

• תוכן חדש...