Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים של חברת Champiro

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרע במיעוטו בין צמיגים סיניים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה מיוחד בצמיגים האלה שאתה מעוניין בהם?

FALKEN ZE912 אמורים לעלות סדר גודל של אותו המחיר, דגמים לא יקרים של TOYO או YOKOHAMA עדיפים בהרבה.

אם עד לא קנית אותם, תבחר במשהו אחר.

אם כבר קנית או קיבלת רכב עם צמיגי GT, והם במצב טוב, תמשיך לנסוע עליהם נהיגה רגילה עד להחלפתם.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מה מיוחד בצמיגים האלה שאתה מעוניין בהם?

FALKEN ZE912 אמורים לעלות סדר גודל של אותו המחיר, דגמים לא יקרים של TOYO או YOKOHAMA עדיפים בהרבה.

אם עד לא קנית אותם, תבחר במשהו אחר.

אם כבר קנית או קיבלת רכב עם צמיגי GT, והם במצב טוב, תמשיך לנסוע עליהם נהיגה רגילה עד להחלפתם.

האמת שאני מתעניין בגלל שבאוטו של סבתא שלי יש כאלה וגם יצא לי לראות מספר רכבים עם צמיגים שלהם.

אם אני מחליף צמיגים לאוטו שלי אני שם מישלין כמו שיש לי כרגע.

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

אתה רואה הרבה צמיגים כאלה, כי זאת אחת האופציות הנפוצות בחברות ליסינג, והיא לא בין הגרועות.

יש עוד מספר חברות ברמה של מישלין, עם דגמים אפילו עדיפים - אל תינעל.

פורסם
אתה רואה הרבה צמיגים כאלה, כי זאת אחת האופציות הנפוצות בחברות ליסינג, והיא לא בין הגרועות.

יש עוד מספר חברות ברמה של מישלין, עם דגמים אפילו עדיפים - אל תינעל.

מסכים לחלוטין , יכול להיות גם שאקנה toyo או חברה אחרת, אגב לצמיגים יש השפעה על רכות הנסיעה? או שזה מיתוס..

פורסם

יש השפעה על הרבה דברים, כולל רכות או קשיחות הנסיעה (נוחות), רעשים, מרחק בלימה, אחיזה בפניות, אחיזה על כביש רטוב\יבש.

פורסם
יש השפעה על הרבה דברים, כולל רכות או קשיחות הנסיעה (נוחות), רעשים, מרחק בלימה, אחיזה בפניות, אחיזה על כביש רטוב\יבש.

זה נכון שהצמיגים של בריג'סטון די מקשיחים את הנסיעה?

פורסם

זה נכון שרק רוסים לובשים אדידס?

בריג'סטון היא חברה, אחת הגדולות בתעשיית הצמיגים.

יש לה מגוון דגמים כלכך רחב שאם אני אמנה את כולם אנחנו נסיים מחרתיים!

השאלה שאתה שואל נשמעת כמו "דוד שלי אמר שצרפתיות זה חרא ויפניות זה אחלה".

אין פה כלל ברזל, יתכן שדגם ספציפי של בריג'סטון יהיה קצת פחות נח מדגם ספציפי אחר של פירלי, יש כלכך הרבה חברות וכלכך הרבה דגמים שהשאלה הזאת פשוט לא רלוונטית.

וטיפ קטן לחיים בכללי - הכללות עובדות טוב רק בבדיחות, בעולם האמיתי מי שמכליל מפסיד - גם חברתית, גם כלכלית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זבל של צמיג, מהרגע שמתקינים אותו האחיזה שלו גרועה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...