Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גוגל מאכזב - משקי קליעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קצת רקע אני כבר 9 חודשים ברמ 2, שירתתי בתור חובש ונפצעתי.

אני רוצה לחזור, מצבי הבריאותי מאפשר את זה, אני סובל רק מכאבים אבל שום דבר שמשכח כאבים טוב לא עוזר.

לחזור בתור חובש, לא אופציה מכיוון שישימו אותי בתור מזכירה לרופא, שזה ממש לא מתאים לי.

יש לי דרך\אופציה\קומבינה להגיע להיות משק קליעה, אני מאוד אוהב ירי הייתי יורה באזרחות.

ויש לי כמה שאלות:

1. מישהו יודע מתי נפתח קורס?

2.מישהו יודע מה בתכלס עושים?

3.עד כמה כושר גופני צריך?

4.איזה פרופיל?

הערות שלכם ותוספות יתקבלו בברכה.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

מאיזה חיל אתה? בהנדסה היו מוצאים מהטירונות את כל הבעיתיים לתומכי לחימה: חימוש, משק"ים כאלה ואחרים ועובדי רס"ר, גם משק"י קליעה. תנסה לדבר עם האחראי עליך אולי הוא יסדר לך לחזור לבא"ח שלך ואז תנסה להתקמבן גם שם עם איזה קורס.

בתאכלס? אם אתה לא מגיע לאיזה יחידה מפוצצת אז כל העבודה שלך מסתכמת בלהעביר שיעורי נשק ומטווחים לטירונים ואימון מתקדם.

פורסם

מש"ק קליעה בבא"ח לא עושה יותר מדי.

יורד למטווחים עם הטירונים ומלמד אותם להכנס למצב ולירות כמו שצריך בשבועות הקליעה הראשונים, ובאימון המתקדם מלמדים מקצים קצת יותר מעניינים, אבל לא משהו מיוחד.

פרופיל לא יודע, אבל כושר זה לא משהו שצריכים בתפקיד, זה לא שתעשה יל"מים.

בנוגע לקורס עדיף שתשאל את השלישים של היחידה.

אני אישית לא הייתי הולך על התפקיד.

פורסם

אני פורפיל 45, אחרי טירונות כלללית 02, שירתתי בחטמר בתור חובש מרפאה, ואין אופציה לחזור לשם.

ואין לי את מי לשאול אני בבית(רמ 2).

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

בבסיס ששירתתי היו רק משקיות קליעה כוסיות, ואז יום אחד הצטרף בחור שהוא מש"ק קליעה.

גם אם הוא לא היה גיי הוא בטוח נהפך לאחד כזה מתישהו.

תמיר.

פורסם

אל תדאג הומו אני לא יהיה, לפחות יהיה מה לעשות בזמן הפנוי ;)

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

עבודה בעיקר על חצי ב', עבודה יום יומית לרדת עם טירונים למטווחים, להיותעם שאר המש"קיות הכוסיות בבסיס. בשאר הזמן אתה יושב במד"ריה עם השוות של הבא"ח.

תפקיד נחמד להעביר את הזמן, תלמד על ירי לעומק, הקורס מתבצע במתקן אדם, עם המלאכיות של מייקי לשעבר.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...