Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בן 71 הותקף כי נסע לאט מידי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://reshet.tv/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/CrimeAndLaw/Crime/Article,120821.aspx

כך טוענת הכותרת , לא יודע מה קרה שם , אבל זה מצטרף לעוד אירוע אלימות (אפילו שהייתה רק דחיפה שם שבמהלכה נפל הזקן )

מעניין אם הזקן עשה בכוונה או לא (לא שאני מצדיק)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

סביר להניח שזה לא היה בכוונה.

לא מכיר הרבה קשישים שעושים דווקא.

הבעיה היא שישנם הרבה קשישים שכבר לא צריכים להיות על הכביש ולנהוג.

הרפלקסים שלהם ממש איטיים וחלקם לא רואים טוב.

וכן, אם לא שומרים מרחק מרכב שמקדימה ולא מחפשים בדיוק איפה לעקוף (כי צמודים מדי לרכב שמקדימה ולא רואים כלום, אז נוצר מצב שבו הנהג שמאחורה חושב שעושים לו בכוונה.

אז כל מה שצריך זה שני חבר'ה צעירים שאחד אומר

"וואי, איזה איטי, מה זה?"

"ס'עמק, זה בטח איזה סבא או אישה"

"נשבע לך שאני עוד שניה יורד להגיד לו משהו"

"יאללה, סע! מה אתה מחכה? לך תגיד לו!"

פורסם

פרנקוס יש מצב ניסית להתחכם ושינית את התמונה הפוכה? יעני הפוך על הפוך?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני ראיתי מישהו בסביבות גיל ה 20, שעקף איזה מישהו מבוגר והתחיל לאיים עליו ולצעוק עליו שהוא ייתן לו מכות כי הוא נסע 50 בכביש של 80. מה שבפועל בכלל לא נכון, המהירות ירדה ל 50 קמש ברגע שהוא נכנס לתוך העיר וגם יש שלט שאומר שאתה נכנס לתוך שטח עירוני...(כבביש ביאליק שנכנס לתוך קרית אתא למי שמכיר)

הבנאדם המבוגר היה עם אשתו באוטו והיה כל כך מבוהל שהוא פשוט הסתכל על הבנאדם צורח עליו ולא הוציא מילה..

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

תמיד ישנם שני צדדים למטבע.

לא מזמן שכן מבוגר שלי נסע רוורס בצורה מאוד איטית בחניה, אז עקפתי אותו מלפנים, הוא נסע רוורס אני מזכיר.

אותו שכן יצא מהרכב התקדם לכיווני בצורה מאיימת והתחיל לצעוק עלי שאני עוקף בפראות וכ'ו וכ'ו, לאחר שיצאתי מהרכב והוא ראה שאני לא פראייר ולא מוכן לחטוף צעקות ונפנופי ידיים מאיזה פלצן מבוגר, הוא ישר צעק לי "אם אתה נוגע בי אתה תשב בכלא". ככה שתמיד יש פלצנים שמשתמשים בגילם המבוגר על מנת להיות עליונים במריבה שהם יוצרים. והציבור תמיד יעדיף להצדיק אותם על פני הצעירים.

ולא, לא הכאתי או התכוונתי להכות את אותו שכן.:arrow:

ולא, אני לא תומך בהכאת מבוגרים, או אלימות בכלל. ואין לי שמץ קלוש בדבר המקרה שארע ואני לא מצדיק את אותם צעירים בשום פנים ואופן.

פורסם

יש לי כמה השגות על הנושא:

א. אנחנו לא באמת יודעים מה קרה שם, ע"ע המקרה של ניצול השואה שהותקף כביכול בחולון, וע"פ דיווחים אחרונים של עדי ראיה, הוא היה זה שתקף את בן ה-40.

ב. התקשורת רודפת סנסציות ותנפח בימים הקרובים כל אירוע שכזה ל"גל תקיפות" עד האירוע המעניין הבא (ומספיק רק שתחשבו על כך שאנו לא שומעים יותר על הדרת נשים באוטובוסים / רחובות בית שמש וכו' למרות שאין פסק שההדרה ממשיכה להתקיים - פשוט התקשורת איבדו עניין) - בנושא אתם יכולים לקרוא את הכתבה הבאה על היווצרותם של גלי פשע: http://www.the7eye.org.il/33161

למען הסר ספק, כל התנהגות בריונית שכזו, במיוחד כלפי חלשים וחסרי ישע היא נלוזה ועל המבצע לשבת מאחורי סורג ובריח, אבל ממספר מקרים בודדים שאין אנו מודעים לגבי חומרתם או פרטיהם ועד "גל אלימות" יש מרחק...

.We apologise for the inconvenience

פורסם
ברדיו ציינו שבן ה 71 סרב להגיש תלונה, דבר שלדעתי מעיד שהתוקפים מוכרים העיר (כנראה לא לטובה) והוא חושש שיבולע לו.

אולי הסיבה שהוא סרב שונה לחלוטין ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4362932,00.html

יודעים מה ? נייטו פוליטיקלי קורקט.

עד שלא יהיה מינימום ניתוח פוליגרף, אני לא מצדד בזקן כלל.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני גם לא בטוח 100% בתמימות של המבוגר.

יצא לי להתקל באדם מבוגר, שהתחיל לצרוח עליי ועל חברים שלי (ואף אחד מאיתנו לא משאיל מכנסיים מבריטני ספירס) צרחות איימים.

היינו במקום שמושכר ע"י קרוב משפחה שלי מאותו זקן כדין והיינו שם באישורו של אותו קרוב משפחה.

לאותו בעל שטח זקן זה לא התאים שאנחנו שם אז הוא התחיל לצרוח עלינו שנעוף משם.

אני בתגובה, עניתי לו יפה מאוד (למרות שלא הגיע לו) ואמרתי לו שלא צריך לצעוק, אפשר לדבר יפה גם.

הוא המשיך בשלו לצרוח ולי התחיל לעלות הדם לראש וגם הטונים שלי והמשכתי להסביר לו בתקיפות שהמקום מושכר ושזו זכותינו להיות שם ואם יש לו בעיה שיש אנשים זרים במשק שלו, שלא ישכיר את המקום.

בסופו של דבר הוא צרח "אתה יכול למצוץ לי וגם הקרוב משפחה שלך יכול למצוץ לי".

אם הייתי חמום מוח סביר להניח שאותו אחד היה גם כן מתאשפז, למזלו אני אדם מאופק יותר.

אני מסכים לגמרי עם לסלס, הרבה מאוד מהזקנים משתמשים בגילם כתירוץ.

ההקבלה שעשה הזקן בן 79 מחולון לנאצים עוררה אצלי הרבה חוסר אמפתיה כלפיו.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אני לא יודע לגבי המקרה הזה ספציפית, אני רק רוצה לחזק שיצא לי גם להתקל באנשים מבוגרים חמומי מוח שחשבו שיכולים לעשות מה שבא להם.

קרה לי מקרה שבו הייתי בפקק בו רכבים עמדו לפנייה ימינה ולפני היו 2 רכבים לפני אחד הרחובות הצדדים שמאלה, היה מותר לעקוף ולכן יצאתי לעקיפה שוב כל אותם רכבים שאותם עקפתי המתינו בכלל לפנייה ימינה בעוד כ500 מטרים, והעקיפה בוצעה ע"פ חוק.

אחד הרכבים הגיח מהמסלול הימני וחסם את שני כיווני התנועה, ממנו יצא אדם מבוגר והתחיל לצעוק שאני עוקף וזה לא חוקי וכו', בשלב הזה עוד הייתי רגוע חיכיתי שיסיים לצעוק ויחזור לאוטו אבל הוא התעצבן מזה שאני לא מתייחס והתחיל לדפוק לי על הגג, 106 ודפיקות על הגג לא הולכות יחדיו. יצאתי מהאוטו ראיתי מה הנזק ניסיתי להרגיע אותו מילולית, כשראיתי שזה לא הולך ככה והוא ממשיך לדפוק לי על האוטו ולגרום לי לנזק הוא קיבל בעיטה לתוך דלת צד נהג קדמית בתגובה, לא עברו 10 שניות והוא התיישב בחזרה באוטו ופינה את הנתיב, לצערי בהחלט ישנם אנשים שחושבים שהם יכולים לעשות הכל ואף אחד לא יגע בהם כי הם קדושים.

פורסם

הנה למה צריך להמנע מלמהר להסיק מסקנות :

"עו"ד מאיה רייטן, שמייצגת את החשודים, אמרה במהלך הדיון: "הצעירים אמרו שהייתה חסימה ברחוב הקטן. הם סיפרו שהמתלונן יצא מהרכב, צרח, קילל ועשה בלגן. הם נבהלו, התכוונו לצאת מהרכב כדי להרגיע אותו ואז הגיע נחיל של אנשים שהם לא מכירים ורדף אחריהם. הם ברחו. לא היה מגע עם הקשיש והוא פתאום נפל והתמוטט". היא טענה גם כי אחיינו של המתלונן אישר את אותם דברים, אך השוטר שהיה בדיון הבהיר: "בתיק החקירה כתוב אחרת". השופט שאול אבינור ציין בהחלטתו לשחרר את שני החשודים למעצר הבית כי לשניים אין עבר פלילי."

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4362932,00.html

פורסם

הוא אמר ככה, אני עשיתי, הוא צעק, אני הגבתי...

ישראל מודל 2013 היא סיר לחץ מבעבע. להיות ערס זה כבוד, שנאת הזרים חוגגת, האלימות והזלזול בציבור הנורמטיבי חוגגים בכל פינה וידיה של המשטרה עמוסות בעבודה מעל הראש, בין השאר בגלל הסיבות הנ"ל.

וברכב שלידכם יכול להיות דפקט שמחזיק אלת בייסבול או אקדח טעון, מומחה אמנויות לחימה מתודלק במשהו או קשיש, שאתם עלולים לגרום לו להתקף לב ולהיות מואשמים פלילית אם ילך לעולמו.

ותחשבו על זה בפעם הבאה שמישהו מרגיז אתכם בכביש.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בלי לצודד בשום צד אני רק אגיד שהתקשורת "מתה" על הסיפורים האלה ולרוב באמת מנפחת הכל בשביל רייטינג ובשביל באז.

בסופו של דבר לא פעם נתקלתי באנשים מבוגרים לווא דווקא זקנים שחושבים שכל העולם מגיע להם בעקבות גילם, אין ספק שיש לכבד את המבוגרים ממך אבל יש גם גבול לחוצפה של הצד שני בהרבה מקרים ולפעמים יש לשים אותם במקום.

לגבי המקרה הספציפי, אני גם לא נוטה להאמין נטו למבוגר שכן אם הוא כבר יצא מהרכב קשה לי להאמין שהוא תלית שכולה תכלת ויש לו רשלנות תורמת (נעזוב את זה שלא חסר באמת נהגים קשישים שצריך להוריד מהכביש כי אין להם מודעות לסביבה בעקבות X בעיות גופניות כאלו ואחרות)

• תוכן חדש...