Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בן 71 הותקף כי נסע לאט מידי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא אמר ככה, אני עשיתי, הוא צעק, אני הגבתי...

ישראל מודל 2013 היא סיר לחץ מבעבע. להיות ערס זה כבוד, שנאת הזרים חוגגת, האלימות והזלזול בציבור הנורמטיבי חוגגים בכל פינה וידיה של המשטרה עמוסות בעבודה מעל הראש, בין השאר בגלל הסיבות הנ"ל.

וברכב שלידכם יכול להיות דפקט שמחזיק אלת בייסבול או אקדח טעון, מומחה אמנויות לחימה מתודלק במשהו או קשיש, שאתם עלולים לגרום לו להתקף לב ולהיות מואשמים פלילית אם ילך לעולמו.

ותחשבו על זה בפעם הבאה שמישהו מרגיז אתכם בכביש.

צודק.

הרי מה שממשנה בכל הסיפורים האלו (בדיוק כמו גם בדיונים באוף טופיק) זה לא האם הזקן דחף ראשון, או נדחף ראשון. מה שמשנה זה באיזו קלות מגיעים למצב כזה, בגלל פקק בכביש או כל סיבה דומה. מדברים כל הזמן על משטרה ובתי המשפט. הבעיה היא לא איתם, הבעיה בזה שכל אחד חושב שכל העולם סביבו שייך לו. עד שזה לא ישתנה (וזה לא ישתה, כי מלמדים ילדים מגיל 0 להיות ככה), לא יעזור שום שינוי משפטי כאן.

חוץ מזה, הסיפור בגרסתה של מאיה רייטן נשמע מאוד מוזר. מה? פתאום הוא יצא מהרכב ותהחיל לקלל ולהשתקע, והם רק עמדו מאחוריו בשקט? הנה, מהשמך הכתבה:

על פי בני משפחתו, "הם צפרו ללא הפסקה, עד שהוא ירד מהמכונית והעיר להם".

ושוב, זה לא משנה מי דחף או יצא מהאוטו ראשון - זו כבר התוצאה. מה שמשנה ומבאס זו הסיבה - חוסר היכולת של שלושה אנשים בוגרים בישראל לחלוק כביש ציבורי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...