Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן, רק לי יש את הדברים המוזרים הללו!.

אוקי, יש לי ברכב שני מגברים, שעובדים עם 4 גישורים, (מגברי AB), עם קרוס אובר אקטיבי.

(מדובר ברכב חדש).החיווט שיש כרגע, הוא שני כבלים של 8 גייג, עם שני פיוזים של 50 אמפר. מוצלבים בקצה שלהם.

רציתי למדוד את נפילת המתח שתהייה לכבל יחיד, שיריץ את המגברים הנל, ולתדהמתי, כשניתקתי פיוז אחד. המגברים פשוט לא נדלקו. כשחיברתי אותו, הם עבדו.

כשנתקתי פיוז שני, המגברים שוב, לא נדלקו, כשהחזרתי, פעלו.

יש הסבר לתופעה המאוד מוזרה הזאתי ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני חושב שהבעייה היא בREMOTE חיברת אותו אם ממסר?הוא משותף לשני המגברים.?

יש גם הצלבה של המינוס בשני המגברים?

פורסם

הרימוט אינו מחובר עם ממסר, והוא משותף לשני המגברים, ולקרוס.

ויש גם הצלבה בין כל הערקה של שלושתם לנקודה אחת בשילדה.

עוד רעיונות ? :|

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תנתק את הרימוט במגבר שניתקת את הפיוז וגם בקרוס.אם המגבר השני ידלק ,שים ממסר.אם לא ,נבדוק את הסיפור לעומק.:idea:

פורסם

אם אינני טועה אז כאשר הרמוט הוא משותף לשני המגברים ומגבר אחד אינו מקבל מתח אז המצב הוא שאותו רימוט במגבר ללא מתח נמצא במצב אפס ולכן הרימוט במגבר שכן מקבל חשמל יהיה גם הוא באפס ולכן שניהם לא יעבדו

הדרך הכי קלה לבדוק את הבעיה היא לקחת רב מודד ולבדוק איפה יש מתח ואיפה אין וככה תמצא בקלות את הבעיה

פורסם

לא הבנתם,

יש לי 2 כבלים של 8 גייג, שהם מוצלבים.

משמע, כשאני מנתק פיוז אחד, שני המגברים מקבלים מתח מכבל אחד.

כשאני מנתק פיוז שני, עדיין המגברים מקבלים מתח, משום שהכבלים מוצלבים

יש להם שני פיוזים, לכל כבל יש פיוז בנפרד.....

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

זה לא היה מובן שלי יש את הדברים הכי מוזרים שיש ?

אם למישהו יש רעיונות , או איזשהו הסבר שמתקבל על הדעת ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

יש לך מן מפצל X ?

ובכל זאת 50+אמפר אמורים להספיק להפעלת המגברים (הצריכה להפעלת מגבר היא לא יותר מ5 אמפר)

פורסם

אין לי מפצל..

והקטע המוזר ,שכשהרכבתי את המגבר הנוסף לראשונה, הם פעלו רק על כבל אחד, אומנם היו נפילות מתח

ולכן הוספתי עוד אחד.....

מוזר אה?!

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אכן אני מעביר את שניהם יחד, בקצה של הבאגז הם מחוברים ביניהם(מולחמים ומסולסלים היטב), וכל אחד פונה למגבר אחר..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...