Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במחיר הנכון הרכב יכל להיות להיט בקרב עורכי דין גייז.

לא יפה לצחוק על פלח אוכלוסיה שלם, אבל בכל זאת....

גדול!

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם
הג'אנט פשוט נוראי.

400K זה מחיר ל-M3 חדשה ולא ל-3 הייברידית.

נראה לי נגנב מרנו פלואנס חשמלית....

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
400K זה מחיר ל-M3 חדשה ולא ל-3 הייברידית.

זה לא הברידי עגלה, הביצועים שלה יותר טובים מ-335 רגילה, אז יוצא שגם בביצועים וגם במחיר הרכב הזה הוא בין 335 ו-M3, איפה הבעיה פה? כבונוס מקבלים גם תדמית של "שומר סביבה" :lol: ופחות ביקורים בתחנת דלק (שזה בטח יותר חשוב מהוצאה על הדלק למי שקונה כזה רכב יקר).

פורסם

אני חושב שעם תוכנה בלבד ה-335I לא תהיה פחות מהירה בקו ישר מ-M3 אבל זה לא העניין.

התחושות שונות, הכיול שונה, חוויה אחרת לגמרי. ממש לא אותו דבר. לא הכל זה כוח.

ואוטוטו צריכה לצאת ה-M3 החדשה :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מה הקשר לצריכת דלק? רוצה לחסוך בדלק?,קנה 330 דיזל.

היברדית זאת גירסא לאנשים עם מצפון ירוק או חרא כזה או אחר.

Porsche 944 turbo

פורסם
למי שקונה אוטו כזה לא אכפת מצריכת דלק..

שטויות.

בטח שאכפת. זה לא רכב של מליון שקל. במחיר כזה באמת לא אכפת.

400 אלף שקל? זה לא יחזיר את ההשקעה גם עוד 5 שנים...

רכב זה לא השקעה, רכב זה הוצאה.

אני חושב שעם תוכנה בלבד ה-335I לא תהיה פחות מהירה בקו ישר מ-M3 אבל זה לא העניין.

התחושות שונות, הכיול שונה, חוויה אחרת לגמרי. ממש לא אותו דבר. לא הכל זה כוח.

ואוטוטו צריכה לצאת ה-M3 החדשה :-D

335 עם אחלה תוכנה לא עומדת עם M3, כבר נבדק לא מעט פעמים, היא מתקרבת ל-M3 אבל לא עומדת איתה.

תוסיף לתוכנה עוד קצת ״תיבול״ בדמות חלקים משופרים נוספים וה-335 תעיף את ה-M3 בקו ישר, אבל-

לפחות בגרסת ה-E90 הסדרה 3 היתה מעט רכה מדי ופחות מושחזת מה-E46 כך שבכביש המפותל נשמר עדיין היתרון העצום של ה-M3 הסופר חדה (במיוחד בדור של ה-E90).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני באמת לא מבין למה בן אדם שמוציא 390,000 ש"ח אכפת לו מחסכון בדלק. הפוזה הטרחנית והצדקנית של "אני ירוק" די מחליאה אותי. אתה רוצה לעשות טוב לעולם תקנה פיאט 500 ובהפרש תתרום לצדקה.

פורסם
כולה 3% מאוכלוסייה בישראל. :wink: (לפי סקרים)

שמעתי שבאמת יש הרבה כאלה לאחרונה אבל בכל זאת...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

עורכי דין הם 3% מהאוכלוסייה? :wink:

פורסם
אני באמת לא מבין למה בן אדם שמוציא 390,000 ש"ח אכפת לו מחסכון בדלק. הפוזה הטרחנית והצדקנית של "אני ירוק" די מחליאה אותי. אתה רוצה לעשות טוב לעולם תקנה פיאט 500 ובהפרש תתרום לצדקה.

תשכח מזה שמכונית כזו מיוצרת בגלל ביקוש.

היצרנים חייבים לשפר את נתוני התצרוכת של המכוניות שלהן בגלל רגולציה.

אפשר אפילו להגיד, שעל פי רוב, מי שקונה מכוניות היברדיות עושה רכישה כלכלית גרועה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני מסתכל על הרע במיעוטו.

קח לדוגמא לקוח של לקסוס GS450h היא מזהמת כמו כמו רכב מנהלים ממוצע, אבל מי שקונה אותה הוא קונה אותה כאלטרנטיבה לרכבים כמו אאודי A6, סדרה 5 ו-E קלאס וכאן מדובר בדגמים הרבה יותר מזהמים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...