Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחו בב"ש (קרוב לביג) תחנה (או שתיים) שנקראות דיסקאונט, הבנזין שם זול יותר מהחברות המתחרות (שממוקמות קרוב לתחנה הזאת).

אני לא נוהג לתדלק בכל מקום, רק בתחנות שיש לי או לחברים שלי ניסיון איתם, גם אם זה קצת יותר יקר.

יש למישהו ניסיון וחוות דעת על התחנה הזאת? (אפילו אם הם רשת בכל הארץ?)

פורסם

זהו תת-מותג של חברת "דלק", ושמה אומר הכל - רשת מוזלת יותר.

אני יודע שישנם מספר תחנות כאלו בכל הארץ והם הולכים ומתרבים, בב"ש ספציפית אלו תחנות "דלק" שהמכירות שלהם לא היו מספקות לדעת ההנהלה ולכן הוסבו לדיסקאונט מבלי לפגוע בשאר תחנות דלק. על הקבלות ובחיוב האשראי נכתב שזו תחנה של דלק וכך גם העובדים שם הם עובדי דלק.

אין לך מה לחשוש ולתדלק שם, זו לא רשת פרטית שאולי מעגלת פינות בנושאי איכות הדלק.

עשרות נהגי מוניות מתדלקים שם (גם אני מתדלק שם סולר) ללא חשש. בתחנה החדשה שנפתחה אפילו מצ'פרים בשיטפה וכל מיני שטויות למי שמתדלק שם.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

לא יודע מה איתך אבל אני כבר מלא זמן מתדלק רק ב2 תחנות, סדש בטוביהו ותחנת דלק "טל" קרוב לשוק.

"טל" הכי זולה בבאר שבע לפי מה שידוע לי.

פורסם

הבנתי תודה על החוות דעת.

אני מפחד לתדלק במקומות לא קבועים, במיוחד שאני יודע שחברים ואנשים שאני מכיר אכלו אותה, ולא עשו עם זה כלום בסוף כי קשה להוכיח. (המוסך אמר להם בפירוש, תדלקתם בדלק מהול).

גם שאין מה לעשות עם זה, כל תחנה שאני מתדלק בה קבוע יש לי סטפה מכובדת של חשבוניות, ככה שאם יהיה דרך להוכיח, החשבוניות מדברות.

סדש וטל זולות מאוד, הבעיה שאני לא עובר הרבה באיזורים שלהם, בביג אני עובר ב90% מהנסיעות שלי.

פורסם

אתה מתדלק שם הרבה זמן?

כמה עולה שם ליטר בנזין? (אתמול שמתי 50 שח בדור-אלון, 7.85 לליטר, בדרך כלל אני ממלא פול, פשוט אתמול יצאתי מחוץ לעיר).

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם, אני מקפיץ את השירשור כי הגעתי לכאן בעקבות חיפוש שערכתי בנושא התחנה. בעכו, ליד מלון חוף התמרים יש כזו תחנה. מילאתי מיכל מלא בפיאסטה ובינתיים אין תופעות לוואי כאלה ואחרות. ליטר בנזין נמכר אצלם ב 7.13 שקל. נסעתי גם בכביש שמחבר בין צומת כברי לצומת אחיהוד, על הכביש הזה יש הרבה תחנות על הדרך ולא ראיתי תחנה שמתקרבת למחיר. לא ידעתי שהתחנה שייכת לדלק. מה שכן, פעם באמת הייתה ממוקמת שם תחנת דלק של "דלק" שעברה למיקום אחר לא רחוק משם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

התחנה בעכו ותיקה מאד - קיימת עשרות שנים, ובשנים האחרונות היתה מוזלת. לאחרונה עברה מתיחת פנים ושינתה את המותג ל"דיסקאונט". יש באיזור עוד תחנה אחת מוזלת מאוד שנקראת "דלק נעמן", נמצאת בערך מול הפיצול של כבישים 4 ו-22 באזור מילואות.

בינתיים אני נשאר נאמן ל"סונול משה דיין" (ליד קוקה קולה) בגלל שילוב המחיר המוזל ונוחיות הגישה אליה כאשר אני בדרכי לחיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כפי שידוע לי ותקן אותי אם אני טועה, תחנת הדלק ההיא שנקראת נעמן לא קשורה כלל וכלל לחברת דלק וגם לא לחברת דיסקאונט. התחנה בעכו נקראת בשם דיסקאונט ויש עליה את הלוגו שלהם. לעומת זאת, תחנת הדלק נעמן נקראת בשם "דלק נעמן" ואין שום איזכור לחברת "דיסקאונט".

ואפרופו דלק נעמן, הם כנראה יורידו את המחיר שלהם עוד יותר או ישמרו על מחיר נמוך. כביש עוקף הקריות החדש גמר אותם. כמו כן, הם במלחמה מתמדת עם תחנת דלק של טן שנמצאת ממול. הייתה תחנת דלק פז מילואות שאותה הכביש החדש גמר לגמרי ונראה שהיא בתהליכי סגירה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תדלקתי שם פעם את הקליאו והכול היה בסדר.

אבא שלי תדלק את המגאן גם כן והכול היה בסדר.

בכל מקרה, סד"ש בשכונה ט' משהו לא בסדר איתם. פעם תדלקתי שם את הקליאו וצריכת הדלק הייתה פחות טובה והאוטו התקשה להתניע :roll: (משהו שלא קורה בתחנות דלק אחרות, אני בדרך כלל מתדלק בטן או בפז ליד המשטרה בשכונה ט').

גם בגטס היו תופעות דומות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קח אחרי סדש ימינה וימינה, כנס לתדלק במרחב עצמו, דלק כמו מים לכל הניידות:wink:

אני לא מגיע כמעט לאיזור של סדש וכל התחנות שאמרת, ככה שלא יוצא לי לתדלק שם.

הצריכה השתנתה באופן קריטי שתדלקת שם? (אולי זה השפעות מזג האוויר).

כל אופן, שמעתי על מלא מוניות ורכבי לימוד נהיגה דיזלים שמתדלקים בסדש.

פורסם

תדלקתי מספר פעמים בתחנת דלק דיסקאונט בא"ת של רחובות, הקרבורטור לא התלונן וגם אני לא, והעובדות שם ממש נחמדות עם המון סבלנות

פורסם
קח אחרי סדש ימינה וימינה, כנס לתדלק במרחב עצמו, דלק כמו מים לכל הניידות:wink:

אני לא מגיע כמעט לאיזור של סדש וכל התחנות שאמרת, ככה שלא יוצא לי לתדלק שם.

הצריכה השתנתה באופן קריטי שתדלקת שם? (אולי זה השפעות מזג האוויר).

כל אופן, שמעתי על מלא מוניות ורכבי לימוד נהיגה דיזלים שמתדלקים בסדש.

סד"ש מאוד קרוב לבית שלי ובכל זאת הפסקתי לתדלק שם.

צריכת הדלק בסד"ש בקליאו נפגעה בסביבות 5-7%, בגטס היו הפרשים גדולים יותר, בסביבות 10%.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למי שמכיר עכשיו מול לב המפרץ יש תחנה של דיסקאונט (ליד השאוורמות) עדיין יש שלטים של דלק אבל זה עובר הסבה לדיסקאונט(דלק עדיין בעל הבית)

סולר שם 7.10 ובנזין יעודכן בקרוב מאוד. לפי מה שהבנתי המחירים יהיו שווים לקוקה קולה..אז במילא לא צריך להיכנס כל פעם לקוקה קולה שם.

• תוכן חדש...