Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 301 - חסכון זה שם המשחק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול, במסגרת משימות ההכנה לפסח (ושמירה על שלום-בית) הלכתי לרחוץ את רכבי ולנקותו לכבוד הפסח.

אחרי בתור עמדה לה פיג'ו 301.

כשהגענו לשלב השאיבה והניגוב נגשתי אל הנהג:

אני: "איך האוטו?"

הנהג (נראה בשנות ה-50 המאוחרות שלו): "חרא."

אני: "במה זה מתבטא?"

הנהג: "לאוטו הזה יש גיר נוראי" (טוב, חשבתי לעצמי זו בטח הפעם הראשונה שהוא נוהג ברכב עם AL4)

אני: "איזה רכב היה לך לפני הרכב הזה?"

הנהג: "היה לי פיג'ו 308, ולא חשבתי שאי פעם אתגעגע אליו כל כך..."

(נו, עכשיו כבר ברור כנראה שפיג'ו לא עבדו עלינו ושב-308 יש AL4 משופר...)

מכאן עברנו להצגת הריקג'טים (הידועים ברובם של הרכב)

דלתות תא מטען ומכסה המנוע חסרות בידוד לחלוטין, דבר שלדברי הנהג גורם לרעש מאד לא נעים במהלך הנסיעה.

מתגי החלונות החשמליים הן הקדמיים והן האחוריים ממוקמים במרכז תא הנוסעים (על פאנל שליטה מרכזי לנהג אין מה לדבר)

החברה (חברה גדולה וידועה במשק עשתה עסקת חבילה עם לובינסקי (רכישה+תחזוקה) כאשר הרכב ברמת הגימור הנמוכה שלו עלה לחברה כ-95000 ₪. הנהג שפגשתי היה בין ראשונים לקבל את הרכב הנ"ל בחברה - הבאים אחריו פשוט סרבו להחליף את רכבם, והחברה נכנעה ורוב הדגמים שנרכשו בסופו של דבר היו מדגם ה-Premium ונמכרו לחברה בכ-100000 ₪.

הוא כמובן היה יכול להמשיך לתנות את צרותיו עוד שעה ארוכה ולהתלונן גם על בלמי התוף האחוריים (אפילו בפיאט 124 משנת 1966 היו כבר ארבעה בלמי דיסק...

You get what you pay

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

YOU PAY 100אלף שקל.

ומקבל ז*ן.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מבלי לפתוח שרשור על ה-AL4, אז בהקשר של שרשור ה-DSG, ללובינסקי יש כניראה מזל שהלקוחות שלה הם לא הלקוחות "הגרמניים הקפדניים" של צ'מפיון.

פורסם

אם נתעלם מאמינות...דווקא אהבתי את האופי של ה AL4.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הAL4 שהיה לי ב406 היה מתקדם מאוד בשנות ה2000, ואפילו היום יש גירים שהוא יותר מתוחכם מהם.

אבל מה לעשות, אמינות זה הקאץ' שלו.

אני בחיים לא יתקרב יותר לפיג'ו (גם שהייתה לי 406 ו13 שנה הייתי מרוצה עד הגג מהנוחות והאיכות והחיסכון יחסי בדלק), למה? גם שהם יוציא עכשיו רכב שהם מפסידים עליו, הם חברה מפסידה, כל כמה חודשים סוגרים עוד מפעל ועוד אולם תצוגה (בחו"ל), בקיצור הם לא הבינו שעדיף לסגור מאשר להכנס לחובות.

במיוחד ל301 וCאליזה, שמגדירים אותם כרכב ליסינג, ברור לי שהם לא שוות גרוש וכל משפחתומטית מעפנה שווה יותר מהם.

(ועוד הפרסומת שהם עשו, "נבדקה לאורך 4 מיליון קילומטר, על מי אתם עובדים, איפה הקבלות מהמוסך?)

פיג'ו מבחינתי שרפה את עצמם, המוטו שלהם (עוד מלפני שנות ה80), גם ברכבים הפשוטים, אחד הדברים החשובים היה רעש.

בידוד מעולה ולא שומעים את המנוע. (ב406 שהייתה לי, גם אחרי 230KKM וכמה תאונות לא רציניות אבל הייתה פגיעה קלה מאוד באטימה לרעש, מחוץ לעיר היה שקט מאוד ברכב!).

חבל שהמצב הוא שיש אנשים שקונים רכב חדש ב100K וסובלים, ולעומת זאת כאלה שקונים חדש ב70K ומרוצים מאוד ואפילו היו קונים עוד אחת ב70K.

פראיירים לא מתים, רק מתחדשים.

פורסם

נהגתי לפני כמה ימים האחותה לבית סיטרואן. הקטע עם החלונות באמת דפוק. אבל לא שמעתי רעשים ניכרים מהחלונות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ואני ציפיתי להכנס לשירשור ולראות דיון על "כמה חסכונית 301 החדשה".

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המטרה העיקרית היא לגרום ללקוח להסתנוור מהמחיר האטרקטיבי...מה יהיה אח"כ

(כמו חסכון בדלק) - שולי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה לא סנוור, זה כניסה לקצביה, היא במרחק 10K ש"ח מגולף שיש לה מוניטין של עשרות שנים וחברה שלא קורסת אלה רק צומחת.

או שאם נשווה למכוניות ברמה שלה (לפי מה שאתם אומרים) היא עולה 30-40 אלף שח ממה שהיא שווה ביחס למתחרות.

פורסם

זה פשוט קשקוש

ה301 זה מפרט של 208, גדולה יותר, כבדה יותר, ופחות כ"א.

מי שלוקח את הרכב הזה פשוט טמבל.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

ה 301 כו הסיטרואן התאומה הן מכוניות נישה למי שרוצה מטר פח בזול. הן לא באות להציע שום פינוק או יוקרה אלא להתחרות בסגמנט המחיר לגודל בלבד.

אם הלקוח מבין שהוא לא קונה אבזור או נוחות אלא גודל ופשטות בזןל אז אין בעייה והוא יהיה מרוצה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה לא סנוור, זה כניסה לקצביה, היא במרחק 10K ש"ח מגולף שיש לה מוניטין של עשרות שנים וחברה שלא קורסת אלה רק צומחת.

או שאם נשווה למכוניות ברמה שלה (לפי מה שאתם אומרים) היא עולה 30-40 אלף שח ממה שהיא שווה ביחס למתחרות.

על איזה 10K אתה מדבר ?, המרחק לגולף הוא 30K אז אל תמנע מהעובדות לבלבל אותך.

הרכב נועד לשווקים מתפתחים ולא לאניני טעם בתחום הרכב, צריך לקחת כל דבר בפרופורציה, במקרה האישי שלך אני יודע שקשה לך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ה-301 היא מתחרה לדצ'יה לוגאן ורק בגלל חברות הליסינג היא מתומחרת במחיר כזה.

היא אמורה לעלות הרבה פחות, זה רכב שנועד למדינות מתפתחות ואמור להיות יותר זול גם מה-208.

העיקר מתבאסים על המחיר של סקודה ראפיד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...