Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים

ברשותי גולף 5 2007. בסוף קיץ שעבר ביקרתי אצל רון במוסך לביצוע החלפת טיימינג. הפנתי את תשומת ליבו למזגן שלא מקרר טוב ובנוסף יש פעמים שלוקח לו הרבה זמן עד שהוא מתחיל לקרר כלומר יכול להוציא אוויר איזה 10 דקות ורק אז להתחיל לקרר. לפי רון יש להחליף מדחס. דחיתי את ההחלפה לקיץ, והנה הוא בא.

אתמול החלה לי עוד תופעה מוזרה - קשורה או לא: המזגן כמה פעמים במהלך נסיעה נדלק מעצמו. בהתחלה חשבתי שלא כיביתי אותו אבל אז שמתי לב שהוא פשוט נלדק.

מה כיולה להיות הבעיה והאם היא קשורה למדחס התקול?

מה עלות החלפת מדחס?

תודה

פורסם

ההגיון אומר שהדלקה עצמאית אינה קשורה למדחס אלא לפיקוד של בקרת האקלים.

האם אחד הכפתורים קצת תקוע או סובל מחופש ?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תתנחם שאצלך זהו רק מזגן. לפני שבועיים שמענו של סובארו שנדלקת מעצמה בחניה, וככה כל רבע שעה.

מציע שתפנה למזגניסט טוב לאיתור הבעיה. בהנחה שאתה באזור המרכז, ממליץ על עמוס ברחוב הקישון בבני ברק (ליד קניון איילון).

הוא לא הכי זול, אבל תמצא שם מקצועיות גבוהה מאוד והגינות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אם כשהמזגן נדלק אקראית, זה מתחיל לקרר רגיל אז זה אומר שהמדחס כנראה תקין ופועל כמו שצריך כשמקבל פקודה.

כמו שמאוד נפוץ בפולקסווגנים, המחשב של הבקרת אקלים דפוק וכנראה שהוא הגורם לכך. יכול להיות שזה איזה חיישן ויכול להיות שכל המחשב דפוק.

כדאי לך ללכת למוסך פולקסווגן לאבחון מדויק - כי אם יש תקלה באיזה חיישן אז רואים את זה בדיאגנוסטיקה. בכל אופן את התיקון עצמו אל תעשה במוסך מורשה, כי יש להם שתי נטיות בעייתיות: גם להחליף מכלול יקר ושלם על פני תיקון/החלפת רכיב או חיישן קטן, וגם לגבות עליו סכומים אסטרונומיים שיפילו לך את הלסת.

פורסם

שלום,

לא אני חיפאי, יש המלצות?

כמו"כ, לא ניכר חופש באחד המתגים. אני מתלבט אם לחיות עם זה עד שאגש לתקן את המדחס ואולי ככה לחסוך קצת בעלויות (במקום לבקר פעמיים אצל איש מקצוע נעשה הכל בפעם אחת).

האם מישהו נתקל בתופעה? - מרק ובטח רון ?

שוב תודה

נ.ב - לחבר שאמר שהמדחס תקין כי הוא נכנס לפעולה - תראה אני לא יודע, מחד הוא נכנס לפעולה אך מנגד הוא מקרר בעוצמה חלשה יחסית למה שהיה מקרר בעבר (אכבל עדיין מקרר) ובנוסף לעיתים לוקח לו גם זמן רב עד שהוא נכנס לפעולה (למשל אם האוטו עמד יום שלם בשמש כפי שזכור לי היטב מהקיץ שעבר). משמע - הוא כנראה לא תקין, לא?

פורסם

נ.ב - לחבר שאמר שהמדחס תקין כי הוא נכנס לפעולה - תראה אני לא יודע, מחד הוא נכנס לפעולה אך מנגד הוא מקרר בעוצמה חלשה יחסית למה שהיה מקרר בעבר (אכבל עדיין מקרר) ובנוסף לעיתים לוקח לו גם זמן רב עד שהוא נכנס לפעולה (למשל אם האוטו עמד יום שלם בשמש כפי שזכור לי היטב מהקיץ שעבר). משמע - הוא כנראה לא תקין, לא?

ההגיון אומר שההדלקות העצמית אינה קשורה לתקינות או אי תקינות המדחס אלא למרכיב אחר.

בהחלט יתכן שגם המדחס דפוק.

כמה ק"מ נסעה המכונית?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ההגיון אומר שההדלקות העצמית אינה קשורה לתקינות או אי תקינות המדחס אלא למרכיב אחר.

בהחלט יתכן שגם המדחס דפוק.

כמה ק"מ נסעה המכונית?

הבנתי.

המכונית עלתה על הכביש בדצמבר 2006 אך נחשבת 2007, וגמאה 89,000 ק"מ. בגולף הקודמת שלי (4) החליפו לי יחידה פנימית בעלות של איזה 3,000 שקל כח המזגן שבק, האוטו היה יומיים אצל רון. סתם מזל קקה יש לי עם המזגן... אבל שאלה תהיינה הצרות...

• תוכן חדש...