Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי מה שכן אתם יכולים כרגע לעשות זה את המחסנים שלכם לפתוח שתהיה אפשרות לאיסוף עצמי, אפילו להעמיד שלוחן קטן שאיליו יוכלו לבוא אנשים ולעשות איסוף עצמי אחרי שהם רכשו באתר, ככה למשל אם מישהו צריך נתקע בלי פד הוא יכול להזמין באתר, עם השירות המהיר שלכם זה כבר יהיה מוכן והוא יקבל טלפון שהוא יכול לבוא לקחת (בלי שום יעוץ) כי לא משתלם הרי להזמין פד ולשלם 22 ש"ח על המשלוח, אני למשל לא עושה הזמנה כי אני יודע שיש דברים נוספים שאני רוצה לקנות (אני מאמין שהחודש אחרי שהמוצרים החדשים יעלו תהיה הזמנה.

כל מה שאמרתי כרגע זה בכלל לא רלוונטי לי כי אני גר בחיפה אבל ג'ים שופ (להבדיל אלף אלפי הבדלות) שנמצאים בחיפה כן עושים דבר דומה (אבל המחסן שלהם זה לא בדיוק שלהם) וכבר עשיתי דבר דומה כמה פעמים וחסכתי לעצמי כסף וזמן של המשלוח.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי מה שכן אתם יכולים כרגע לעשות זה את המחסנים שלכם לפתוח שתהיה אפשרות לאיסוף עצמי, אפילו להעמיד שלוחן קטן שאיליו יוכלו לבוא אנשים ולעשות איסוף עצמי אחרי שהם רכשו באתר, ככה למשל אם מישהו צריך נתקע בלי פד הוא יכול להזמין באתר, עם השירות המהיר שלכם זה כבר יהיה מוכן והוא יקבל טלפון שהוא יכול לבוא לקחת (בלי שום יעוץ) כי לא משתלם הרי להזמין פד ולשלם 22 ש"ח על המשלוח, אני למשל לא עושה הזמנה כי אני יודע שיש דברים נוספים שאני רוצה לקנות (אני מאמין שהחודש אחרי שהמוצרים החדשים יעלו תהיה הזמנה.

כל מה שאמרתי כרגע זה בכלל לא רלוונטי לי כי אני גר בחיפה אבל ג'ים שופ (להבדיל אלף אלפי הבדלות) שנמצאים בחיפה כן עושים דבר דומה (אבל המחסן שלהם זה לא בדיוק שלהם) וכבר עשיתי דבר דומה כמה פעמים וחסכתי לעצמי כסף וזמן של המשלוח.

אני מבין את הרצון של אנשים בחסכון עניין המשלוח, אבל זה באמת לא אפשרי עבורנו.

המחסן שלנו מתמקד רובו ככולו במזון, מחלקת קירור (גלידות) ועוד, ואילו חלק הדיטיילינג הוא קטן וזניח יחסית.

המחסן הוא מחסן חלוקה אליו מגיעות משאיות לאיסוף סחורה לעסקים גדולים, ולכן הסבה שלו ל"חנות" אליה ניתן להגיע לאסוף פד או שניים הוא לא הגיוני עבורנו.

בכל מקרה, יש פתרון להכל, ואני מבטיח שכבר מתחילים לעבוד על תוכניות מעניינות, תאזרו בסבלנות :wink:

פורסם
אתם תביאו בקרוב Chemical Guy Chenille Microfiber Premium Scratch Free Wash Mitt ? :roll:

לא אותה ספציפית, אבל בימים הקרובים נתחיל למכור 2 סוגי כפפות אחרות של Chemical Guys.

פורסם

מחפש חומר לניקוי פנים הרכב, אבל שינקה באמת ולא ישאיר ברק שמנוני וזול אלא ברק מט.

הרכב הינו מאזדה 3

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
מחפש חומר לניקוי פנים הרכב, אבל שינקה באמת ולא ישאיר ברק שמנוני וזול אלא ברק מט.

הרכב הינו מאזדה 3

חומר לניקוי פנים הרכב הוא All Clean, ינקה את כל שאריות החומרים ששמת לפני כן, אבק, לכלוכים כתמים ועוד, ויכין את השטח לחומר חידוש והגנה על פנים הרכב.

אתה ציינת שאתה רוצה ברק מט, ולכן התכוונתי לחומר חידוש והגנה ולא לניקוי (החומרים הללו אינם מנקים ויש למרוח אותם על שכבה נקייה), המוצר שיתאים לך הוא Chemical Guys Silk Shine, מעניק ברק מט משי כמו של פלסטיקה חדשה.

פורסם
המחירים של הכפפות ינועו בין 20 ל40 שקלים כמו בקישורים ?

כנראה שלא, קצת יותר.

ישנם מוצרים שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו למתג במחיר קרוב כמה שאפשר למחיר בחו"ל, אך ישנם מוצרים כמו למשל אותן כפפות, שהמיסוי עליהן גבוה יותר ומוסיף לעלות שלנו.

פורסם
חומר לניקוי פנים הרכב הוא All Clean, ינקה את כל שאריות החומרים ששמת לפני כן, אבק, לכלוכים כתמים ועוד, ויכין את השטח לחומר חידוש והגנה על פנים הרכב.

אתה ציינת שאתה רוצה ברק מט, ולכן התכוונתי לחומר חידוש והגנה ולא לניקוי (החומרים הללו אינם מנקים ויש למרוח אותם על שכבה נקייה), המוצר שיתאים לך הוא Chemical Guys Silk Shine, מעניק ברק מט משי כמו של פלסטיקה חדשה.

אם יש לי את הss מספיק לנקות בפנים עם מים (מטלית עם מים) ובחוץ מספיק אחרי שטיפה ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אם יש לי את הss מספיק לנקות בפנים עם מים (מטלית עם מים) ובחוץ מספיק אחרי שטיפה ?

זה מספיק במידה ואין שאריות של חומרים אחרים על הפלסטיקה.

אם שבועיים לפני כן מרחת על הדשבורד איזה חומר שומני כזה או אחר, אז מטלית לחה לא תספיק לניקוי, והbonding של Silk shine לא יהיה טוב.

כנ"ל לגבי חוץ הרכב.

פורסם

תודה, אם יש ss על הפלסטיקה זה לא מפריע (השבוע נגיד אני שם אחרי ניקוי שבוע הבא אני לא צריך לנקות לפני שאני שם אותו) ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
תודה, אם יש ss על הפלסטיקה זה לא מפריע (השבוע נגיד אני שם אחרי ניקוי שבוע הבא אני לא צריך לנקות לפני שאני שם אותו) ?

זה בסדר גמור, רק לנקות מאבק וכו'.

• תוכן חדש...