Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם

לאחרונה יש מן בעיה מוזרה בגיר.

כאשר אני בנסיעה רגילה בלי פקקים ועצירות הכל טוב ויפה

אבל כאשר אני למשל בתוך תל אביב או פקקים וכל רגע עוצרים וממשיכים והאוטו עולה לחום 90 ומעלה הגיר לא נכנס לראשון.

כלומר רק שהאוטו מגיע לטמפרטורה של מעל 90 ואני בעצירה אז ההילוך הראשון לא נכנס ורק אחרי 3 שניות הוא נכנס ונותן דפיקה חזקה.

שאני עם מזגן דולק והמדחס עןבד אז זה כימעט ולא קורה כי החום יורד מתחת ל90.

עכשיו לא ממש בא לי ללכת לפגו כי לא פעם נכנסתי לשם וכל דבר אצלהם זה שיפוץ למרות שבעבר לא היה צריך.

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? במיוחד שזה קורה רק שהחום עולה?

תודה

נ.ב אגב בחורף זה לא קורה בכלל :) רק בקיץ

פורסם

נשמע כמו בעיה בכניסת המאורר לפעולה שכן עם מזגן המאורר פועל קבוע

הגיר מתחמם ומתחיל לדפוק , לגיר הזה משמעותי ההבדל בין 90 למאה מעלות

לך לאורן שירותי רכב

לדעתי רב הסיכויים שזו תקלה זולה בטרמיסטור האחראי

פורסם

אין קשר למאוורר.

זו תקלה בגיר, שמופיעה כששמן גיר מתחמם.

השילוב של מזג אוויר חם, נסיעה איטית בפקק בהילוכים נמוכים וטמפרטורת מנוע שעולה לאיזור 95-97 מעלות כשהמזגן כבוי גורם לשמן גיר להתחמם. הוא הופך דליל יותר ומתחילה דליפת לחץ.

דרכי פתרון:

יש מקומות שמציעים לנסות להחליף רק את האטם הבעייתי בגיר. זה עוזר בחלק מהמקים.

יש המציעים להתקין קולר גיר חיצוני.

שיפוץ מלא של הגיר, אם הקילומטרז' של הרכב גבוה.

פורסם

אין קולר לגיר בדגם הנ"ל, נשמע כמו תקלה של ווסת לחץ שמן בגיר (תקלה מאוד נפוצה) תיגש למוסך על מנת לסורק תקלות מהגיר, במידה ויש תקלה בווסת תקבל קוד תקלה.

פורסם

עבר שנה וחצי זה לא אומר שאין תקלה, בכל מקרה יש צורך להחליף רק שסתום אחד לא שתיים.

יש מקומות שעדיין מחליפים 2 משיקולים כלכלים,אבל יצא הנחיית יצרן לפני 3 שנים בערך להחליף רק שסתום אחד.

פורסם

אני לא הכי מבין אמרו לי להחליף 2 החלפתי :).. בכל מקרה אני מקווה שזה לא שיפוץ כי משיפוצים זה לעולם לא נגמר

• ספונסר פורום
פורסם

אתה לא חייב לגשת למרכז שירות של פיג'ו כדי לאבחן את התקלה, אני ממליץ לך לגשת למכון גירים אשר מתמחה באבחון תקלות מהסוג הזה.

אם אתה מאזור המרכז אתה מוזמן לגשת לספי ממכון גירים אוטומטיים סגולה פ"ת.

פורסם

ממליץ לגשת לספי ממכון הגירים האוטומטיים בסגולה, שווה להחליף שמן גיר למקורי של פיג'ו ולהתקין קולר גיר חיצוני.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

גם לי היתה 206cc 2006 אוטומטית.

מעניין אם הבעיה שלך זהה לשלי?! ככה,

כשאתה עומד עם הרכב בעצירה מוחלטת, מרים את הרגל מדוושת הבלם ( במצב זה הרכב אמור להיכנס להילוך ראשון ולהתחיל בנסיעה) והאוטו לא נוסע , ואז לוחץ גז ויש מכה חזקה של ההילוך הראשון והרכב מתחיל לנסוע רגיל?? בזה מדובר!??

אם כן זה שיפוץ גיר. וסביר מאוד שבקמ של 100,000 הרכב זקוק לשיפוץ. החזיק יפה יחסית .

פורסם

זו בדיוק הבעיה... אבל מה הקטע שזה קורה רק בקיץ שהאוטו רותח?!

אני אלך לבדוק וזהו, מקסימום, לגריטה :)

תודה לכולם

אני אאדכן מה הייתה הבעיה

פורסם

אין לי מושג למה זה קורה לך רק בקיץ . אולי זה צירוף מקרים.

גם לי וגם לך וגם לעוד המון רוכשי 206cc הבעיה מוכרת. הסיפור של זה סביב ה3000 אלף.

• תוכן חדש...