Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אומר לך זה הזוי.

שהמדחס עובד של המזגן זה לא קורה בכלל כי החום לא עולה מעל 90 וזו הפגו השלישי שלי, עם ה2 האחרות הייתי 180 קמ ולא הייתה את_הבעיה הזו.

אין צורך לרוץ לגרוט יש לך רכב מצויין, פעל כפי שכתבתי בתגובתי הקודמת וחזור לעדכן.

בהצלחה

אכן אעשה זאת.

פורסם

באמת שלא יודע. אני העפתי אותה ונשבעתי שאני לא נוגע בדגמים הישנים שלהם.

תבין שבזמנו הפיגו שלי היתה שנת 2007 עם 20,000 קמ יד 2. והמון תקלות.

רעשים של פיצוצים מהגג, כאילו אתה שומע את הגג נשבר לאט לאט, אוטו לא סוחב , ובכלל כשאתה עם המזגן אתה יכול לקטוף פרחים בדרך, תיבת הילוכים רועשת, חיבורי הפנסים הקדמיים רופפים, מנורות נשרפות ומה לא...

פורסם
באמת שלא יודע. אני העפתי אותה ונשבעתי שאני לא נוגע בדגמים הישנים שלהם.

תבין שבזמנו הפיגו שלי היתה שנת 2007 עם 20,000 קמ יד 2. והמון תקלות.

רעשים של פיצוצים מהגג, כאילו אתה שומע את הגג נשבר לאט לאט, אוטו לא סוחב , ובכלל כשאתה עם המזגן אתה יכול לקטוף פרחים בדרך, תיבת הילוכים רועשת, חיבורי הפנסים הקדמיים רופפים, מנורות נשרפות ומה לא...

מבין על מה אתה מדבר עם ה 306 שהייתה לי

אבל בתאכלס זו תקלה ראשונה שלי והיא הולכת להיות רציני.

ואני עוד רציתי להחליף ל 207CC כנראה שלא יקרה.

פורסם

לחבר טוב שלי יש את ה207cc זה באמת ליגה אחרת.

מנוע טוב וגיר קצת יותר טוב מהקודם. הוא מאוד מרוצה. הבעיה היא שעדיין הרכב לא באמת 120 כ״ס :wink:

פורסם

תפסיקו לטפל אצל חאפרים ולבוא בטענות אח"כ כפיר יכול להיות שנפלת על רכב אחד לימון מה שלא משליך על שאר רכבי הקונצרן.

אגב ה306 רכב מעולה בכל הגרסאות שלו, צריך להבין שכל חלק ברכב עושה את שלו.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
תפסיקו לטפל אצל חאפרים ולבוא בטענות אח"כ כפיר יכול להיות שנפלת על רכב אחד לימון מה שלא משליך על שאר רכבי הקונצרן.

מה הקשר לזה ש״נפלתי על רכב אחד לימון״???

הרכב שלי היה עם 20,000 קמ !!! איזה לימון???! רכב חדש , מלוקק מהתחת. ועובדה שכל פעם צצו בעיות אחרות!!

ואיזה טיפולים?? הרכב היה רק במרכזי בבני ברק!

כל חלק ברכב עשה את שלו אבל לא כשמדובר ברכב חדש עם 20,000 קמ. שזה כבר בעיה באמינות שאתה מקבל מהרכבים הצרפתיים. לגבי הדגמים החדשים שלהם כיום , הם מצויינים וללא רבב. אני בטוח שהם למדו ועדיין לומדים מהטעיות שלהם כמו הגיר al4. רק שלקח להם המון שנים להבין זאת.

• ספונסר פורום
פורסם

הרבה הוצאת קיטור ואין קשר למציאות בכלל,אם חווית את כל התקלות האלול,נרכב שלך היה מיוחד,בשאר הרכבים זה לא קורה,הרכבים האלו סופר אמינים,הגג חף מתקלות בכלל,פרט לבוכנה שנוזלת לאחר 10 שנים...

המנועים והגירים מניעים את שאר רכבי פז'ו סיטרואן,מזגן מקפיא,והרבה פוזה בקצת שקלים.

אורן

פורסם
הרבה הוצאת קיטור ואין קשר למציאות בכלל,אם חווית את כל התקלות האלול,נרכב שלך היה מיוחד,בשאר הרכבים זה לא קורה,הרכבים האלו סופר אמינים,הגג חף מתקלות בכלל,פרט לבוכנה שנוזלת לאחר 10 שנים...

המנועים והגירים מניעים את שאר רכבי פז'ו סיטרואן,מזגן מקפיא,והרבה פוזה בקצת שקלים.

אורן

לא מסכים איתך לחלוטין! יש כל כך הרבה אנשים שאני מכיר עם דגמי הcc שעברו דרך שאינה סלולה.

גם אני חשבתי שהתקלות הן רק אצלי. ומסתבר שיש עוד המון רוכשי cc עם בעיות זהות.

לא מאמין לזה שספציפי הרכב שלי היה בעייתי. רכב עם 20,000 קמ שיצא בבדיקת קניה כמו רכב שנת 99 עם 500,000 קמ

לגבי ה״סופר אמינות״ שאתה טוען שיש לרכבים הללו. אשמח אם תסביר לי, מדוע השוק של הצרפתיות כל כך שפל? ומדוע תמיד שאומרים פיג׳ו או סיטרואן עולה לך לראש ״לברוח״ ?

הרי אם יגידו לך טויוטה או מאזדה , לא תברח, נכון?!

פורסם

חברים, מבקש להצמד לנושא הדיון המקורי.

הפורום הטכני לא מיועד לדיונים כמו זה שמתפתח בתגובות האחרונות, בשביל זה יש את הפורום הכללי ופורום יעוץ לפני רכישה.

פורסם

כל מילה בסלע!!.

• תוכן חדש...