Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כמובן מתייחס לסיכום של ישיבת המורים לקראת יציאת המשלחת הבית ספרית לפולין, שכלל תיאורים בלתי מחמיאים על חלק מהתלמידים ובטעות נשלח אליהם.

דעתי היא שלמרות שמדובר בטעות מצערת ושאותם תלמידים ראויים לקבל התנצלות פומבית מהצוות הפדגוגי, כל העסק יצא לחלוטין מפרופורציה.

קראו את טור הדיעה הבא, הוא די משקף את מה שאני חושב: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4355298,00.html

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אחרי שראיתי מעט מה זו הוראה ממבט ראשון אני יכול להגיד - זה מה שיש בכל חדר מורים בכל הפסקה.

מצב אחד זה ממש ממש רע שמסמך כזה בכלל נכתב. מורים אמורים להיות מקצועיים בכל מה שקשור לחוות דעת רשמיות כאלו.

מצד שני - אילו ילדים תמימים. הם, כמו ילדים צעירים יותר שאני רואה היום, מעולם לא למדו אחריות אישית מהי. למעשיהם ולדבריהם יש משמעות רבה. הם לא יודעים שאי אפשר להתנהג בצורה מסויימת והעולם עדיין יתייחס אליך כמו מלאך.

מתחיל בחינוך נכון בבית.אם זה לא עובד, אין הרבה שבתי הספר יכולים לעשות.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אין לי שום בעייה עם המהות אבל מאיש חינוך אני מצפה לניסוח קצת יותר בוגר.

המסמך הזה חשוב וצריך היה להיכתב כי כשיוצאים עם קבוצה של בני נוער לחו"ל ועוד למקום כזה חשוב לדעת למה לצפות מכל אחד ועל מי אפשר לסמוך.

לגבי הטיעון המטומטם שגם התלמידים מדברים לא יפה על המורים הוא בכלל לא רלוונטי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נו באמת. לפני טיול (מסע) בסדר גודל כזה ראוי שהמורים יכירו את הפאקים של התלמידים. מה לעשות, שלפעמים אי אפשר להיות PC.

וגם: כשתלמידים הללו יגיעו לצבא, יקרה דבר נוסף אם יתחלף הקצין שמעליהם. גם אז יבכו לעיתון?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אחרי שראיתי מעט מה זו הוראה ממבט ראשון אני יכול להגיד - זה מה שיש בכל חדר מורים בכל הפסקה.

רכלנות היא התנהלות אנושית בסיסית. זה קיים בכל מקום בו יש חברה אנושית, אבל כשזה הופך להיות ידוע... לא נעים. אפילו פאדיחה.

אבל לא יותר מזה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הפאשלה היא פאשלה, אבל תלמידי ישראל הם חולרות אמיתיים וכך גם ההורים שלהם (אני מדבר באופן כללי ולא באופן פרטני).

מסכים עם הטור.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

הפאשלה היא בכך שהמסמך נחשף, לא בזה שהוא קיים.

האנשים שעליהם נכתב "סוציומתים" , "קטע עם בנים" , "ילדותית עם קול של בת 4" הם אנשים שגורמים לעצמם להיראות ככה בעיני המורים במהלך השנה. בתור אחד שלומד שנה מעל שכבת הגיל המדוברת, אני יכול להגיד לכם שגם בשכבה שלי אני יכול להתאים תלמיד לכל תיאור- והאשמה היא, תאמינו או לא, של התלמיד עצמו שחושב שהמורה הוא בובה. מסתבר שבסופו של יום המורים מלכלכים וחושבים דברים לא יפים על תלמידים שממררים להם את החיים וזה לגיטימי מאד. המסמך לא היה צריך להחשף, אבל לתלמידים היו 2 אופציות: לערוך הפגנות שטותיות וחסרות מטרה בשביל למשוך תשומת לב בעיקר של התקשורת("העלבתם אותנו! לא מוכנים לכך!"), או בכלל לא לחשוף את המסמך (התלמידים הם אלו שהחליטו להפיץ אותו), ולהתמודד עם המילים שנכתבו שם. התלמידים האלו קיבלו מתנה, והחכמים ביניהם יכולים רק להשכיל ממנה, מעבר ל"עוגמת הנפש", שכאמור, הם גרמו לעצמם.

במהלך השנה אני רואה המון, המון, המון תלמידים שפשוט מביכים ומביישים את עצמם בהתנהגות שלהם. משום מה זה מפריע להם רק כשמישהו אומר להם את זה, ולא כשהם מתנהגים ככה ברגיל.

פורסם

אני רואה כאן כמה כשלים, ולא כולם של צד אחד.

א. הטעות שעשתה המורה שהעלתה את המסמך לאתר בית הספר .זו פאשלה אבל אפשר להבין שטעויות מסוג זה מתרחשות*.

ב. אמנם נדרש סינון ומיון של תלמידים לפני פעילות כמו נסיעה לפולין, אבל רמת ההערות ואפיין הוא רכילותי ולא ראוי שיועלה על הכתב.

לדוגמא, תלמידה המדברת בקול גבוה או ילדותי כונתה "ציפציף", האם זה שיקול רלוונטי לשיתופה בנסיעה?

ג. התלמידים אשר פירסמו את הרשימה לא דאגו לצנעת הפרט של חבריהם ופרסמו את הרשימה מבלי להסתיר את פרטיהם. לאור העובדה שהרשימה הוסרה מאתר בית הספר זמן קצר מאוד אחרי שהועלתה בטעות, הם אשמים בפגיעה בכבוד חבריהם לא פחות מכותבי הרשימה אשר לא התכוונו לתת לה פומבי.

* לפני כשנה, במסגרת מכרז בטחוני גדול, שלח חיל האוויר האמריקני בדוא"ל שאלות הבהרה טכניות וחוזיות. בטעות נשלח לכל מתחרה המסמך שהיה מיועד ליריבו ובכך חשף בפניהם את תוכן ההצעה היריבה.

פורסם
הפאשלה היא פאשלה, אבל תלמידי ישראל הם חולרות אמיתיים וכך גם ההורים שלהם (אני מדבר באופן כללי ולא באופן פרטני).

מסכים עם הטור.

אז אתה אומר, בהכללה, שכל ההורים שיש להם ילדים בגיל בית ספר, הם חולרות?

מה עם שאר האוכלוסיה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לשאר האוכלוסיה אין ילדים:lol: (יש מצב שזה לא עומד בחוקי הגיון של פסיכומטרי)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אז אתה אומר, בהכללה, שכל ההורים שיש להם ילדים בגיל בית ספר, הם חולרות?

מה עם שאר האוכלוסיה?

בהכללה מטורפת, הילדים הם השתקפות של התנהגות ההורים, הבהמות מגדלים עוד בהמות וחוזר חלילה. זה לא פוסח על אף פלח באוכלוסיה. הייתי רוצה לראות קצת יותר דרך ארץ, קצת יותר סובלנות, קצת יותר כבוד כלפי המורים וכלפי הזולת. החברה שלנו היא חברה אלימה, וזה מגיע קודם כל מהחינוך בבית.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
בהכללה מטורפת, הילדים הם השתקפות של התנהגות ההורים, הבהמות מגדלים עוד בהמות וחוזר חלילה. זה לא פוסח על אף פלח באוכלוסיה. הייתי רוצה לראות קצת יותר דרך ארץ, קצת יותר סובלנות, קצת יותר כבוד כלפי המורים וכלפי הזולת. החברה שלנו היא חברה אלימה, וזה מגיע קודם כל מהחינוך בבית.

אין ספק. אבל בעבר החינוך בבית היה אחר לגמרי, אם כן מה קרה? כדי לגלות את התשובה, הדלק טלויזיה בערוץ כלשהו, או פתח עיתון כלשהו, או הפעל מקלט רדיו בתחנה כלשהי, ותגלה מיד מהיכן מגיעה ההשפעה השלילית.

לעצם הענין, כל זמן שלמורה אין שמץ של סמכות, התלמיד לא יקבל אפילו שמץ של חינוך. אפשר להאשים את הביצה או את התרנגולת, כרצון המאשים - אבל התוצאה בעינה עומדת.

דני

פורסם
כל העסק יצא לחלוטין מפרופורציה.

מסכים בהחלט.

בעברי הלא רחוק גם אני הייתי חלק מהצד השני של מערכת החינוך, וקרה שפירסמו כתבה בעיתונות על בית הספר בו לימדתי.

בכתבה עסקו בכך שנתלה בלוח המודעות הכיתתי סטטוס תשלומים לביה"ס, של תלמידים שהוריהם לא סיימו להסדיר את התשלום.

מדובר באמת בדבר שאינו תקין - וגם נעשה בטעות.

בסה"כ היה מדובר במורה חדשה שלא הבינה בדיוק מה הדרך הנכונה להודיע להורי התלמידים איך לסיים את הסדר התשלום לביה"ס.

מי שיקרא את הכתבה בעיתונות יחשוב שזה מה שקורה בכל כיתה בביה"ס כדרך קבע.

בעניין קובץ האקסל שנחשף - אני חושב שיש דברים שלא אמורים להעלות על הכתב בכלל.

לא ניתן להגדיר את הדברים שכתובים שם כאינפורמטיביים או כעובדתיים. לכן לדעתי בכלל אין להם מקום.

אבל בין מורה שכתבה כמה שטויות לבין הנפח העצום שזה תפס באתרי החדשות אין שום קשר.

עכשיו כל אדם בוגר בטח מנסה לדמיין מה המורה שלו כתבה עליו.

אני ממליץ להפסיק לנסות. סביר להניח שזו המורה הראשונה שמכינה קובץ מהסוג הזה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני חושב שהטעות היחידה שהייתה זה שזה פורסם בטעות ותו לא.

היה לנו מקרה שמפקד המחלקה רשם על כל היחידה את דעתו עלינו,וזה התפרסם בטעות.

דיברנו על זה בדיוק דקה.

טעויות קורות,המורים צריכים לדעת מה הולך עם כל תלמיד וזהו. שיתנצלו וימשיכו.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

דעתי על זה שזה צפוי ומי שחושב אחרת תמים.

לא נעים, לא נורא, next.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...