Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי יונדאי i20 insight 1.2 (הדגם הכי פשוט) שנת 2013 שקיבלתי לפני שבועיים.

מאוד מפריע לי שאין USB שמתחבר למערכת ואני מחפש כבר הרבה זמן פתרונות לנושא (מלבד החלפת כל ה- HU).

עד עכשיו האופציה השפוייה הייתה לקנות את הדיבורית של מוטרולה tk-30 ,שמוסיפה גם יחידה חיצונית ומתחברת למערכת של הרכב ויש לה כניסת USB.

השבוע מצאתי את האתר הבא: caraudiosupermaket.co.uk

הוא מציע אמנם 2 סוגים של חיבורים 13\8 פינים ליונדאי(דגמים CTAHYUSB002\CTAHYUSB001), אמנם המחיר לא זול אבל הם טוענים שיהיה אפשר לשלוט מההגה על ה USB דרך המערכת המקורית .

השאלה שלי היא כזאת, איזה סוג מתאם אני צריך? יש איזו דרך לדעת מה הדגם של הרדיו דיסק שמגיע עם הרכב בלי לפרק אותו?

האם יש דרך אחרת להוסיף USB למערכת ?

תודה לעוזרים

פורסם

לך על הtk דיבורית מעולה ועושה לך את כל העבודה

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

היי ידידי,

חשוב לציין כי אם אתה שומע מוסיקה מהTK-30, היא נשמעת מהמגבר של הדיבורית עצמה ולא מהמגבר של הרדיו דיסק המקורי (קצת חיסרון, אע"פ שהמגבר של המוטורולה, הוא בין הטובים בסקשין הנ"ל).

תבדוק עם היבואן מי מתקין הבית שלו, תנסה לפנות אליהם לעזרה, אולי הם יוכלו למצוא לך פתרון.

חג שמח :)

פורסם

יש עוד דיבוריות זולות יותר מאשר המוטורולה - שזאת אופציה קיימת בשבילך

מעבר לזה - בספר רכב שלך תחפש מידע על מערכת השמע - ושם יהיה כתוב לך את הדגם שאתה צריך

Prime Car - התקנת מערכות מיגון ושמע לרכב.

שירות מקצועי, אמין ואיכותי עד בית הלקוח - ללא תוספת תשלום!

אדיר - 058-77-66-007

http://www.facebook.com/pages/Prime-Car/429316223817267?ref=hl

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על התגובות .

הדיבורית של מוטורולה זאת ממש אופציה אחרונה.

יש עוד דיבוריות זולות יותר מאשר המוטורולה - שזאת אופציה קיימת בשבילך

מעבר לזה - בספר רכב שלך תחפש מידע על מערכת השמע - ושם יהיה כתוב לך את הדגם שאתה צריך

עשיתי את זה פלוס חיפשתי באינטרנט ואין שום מידע איזה חיבורים קיימים ב- HU.

זאת עיקר הבעיה , וכפניתי לאחד המוסכים של יונדאי אף אחד לא נתן לי תשובה חד משמעית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...