Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 207 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחיל גשם של מודעות למכירה לגבי הרכב הזה. מחירון שלו נע בין 57-58. שנת 2008. כמה הייתם משלמים על רכב כזה שמור ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אתה צודק. ראיתי את כל המודעות הנ"ל כי הייתי מעוניין באחת כזו. יש גם ביד2 אחת 207 GTI שדורשים עליה מחיר אטרקטיבי במיוחד.

אבל משיטוט בפורומים אירופאים ראיתי שדווקא השילוב הזה בין הגיר הידני הצרפתי לבין המנוע הגרמני "פיתוח של BMW " השילוב לא כ"כ מוצלח.. וגם יש את בעיות החשמל והחלקים היקרים שמאפיין את הצרפתיות.

משהו מחשיד במחירים הנ"ל ובדגם הזה :?:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
אתה צודק. ראיתי את כל המודעות הנ"ל כי הייתי מעוניין באחת כזו. יש גם ביד2 אחת 207 GTI שדורשים עליה מחיר אטרקטיבי במיוחד.

אבל משיטוט בפורומים אירופאים ראיתי שדווקא השילוב הזה בין הגיר הידני הצרפתי לבין המנוע הגרמני "פיתוח של BMW " השילוב לא כ"כ מוצלח.. וגם יש את בעיות החשמל והחלקים היקרים שמאפיין את הצרפתיות.

משהו מחשיד במחירים הנ"ל ובדגם הזה :?:

כשאתה רושם משהו מחשיד במחירים הנ"ל אתה מתכוון שזה יקר או זול ? דווקא יש חבר פורום פה שמחזיק אחת ידנית רגילה 1600 והוא די מרוצה . ואיך שילוב בין גיר ידני למנוע של במוו יכול להרוס ? אני קראתי תגובות דומות לגבי הגיר האוטומט . יש מצב שאתה מתבלבל?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
כשאתה רושם משהו מחשיד במחירים הנ"ל אתה מתכוון שזה יקר או זול ? דווקא יש חבר פורום פה שמחזיק אחת ידנית רגילה 1600 והוא די מרוצה . ואיך שילוב בין גיר ידני למנוע של במוו יכול להרוס ? אני קראתי תגובות דומות לגבי הגיר האוטומט . יש מצב שאתה מתבלבל?

מחיר זול יחסית לרכב שאמור להיות "ספורטיבי" ומבוקש . אני קראתי על השילוב של גיר ידני והמנוע החזק של ה GTI 170כ"ס. בפורומים דיברו שהסנכרון בין השניים לא כ"כ טוב, ההילוך הראשון מאוד קצר, ההילוך השלישי מאוד ארוך, ודיברו גם על הגה לא כ"כ מתקשר ועוד כל מיני שטויות ..אבל לא קראתי על השילוב עם המנוע החלש יותר 120 כ"ס !

בגדול אני עכשיו לא מחפש רכב. אבל היא באמת (207 1.6 ידני) אופציה טובה לרכב עם קצת פלפל וחמוצים :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
מחיר זול יחסית לרכב שאמור להיות "ספורטיבי" ומבוקש . אני קראתי על השילוב של גיר ידני והמנוע החזק של ה GTI 170כ"ס. בפורומים דיברו שהסנכרון בין השניים לא כ"כ טוב, ההילוך הראשון מאוד קצר, ההילוך השלישי מאוד ארוך, ודיברו גם על הגה לא כ"כ מתקשר ועוד כל מיני שטויות ..אבל לא קראתי על השילוב עם המנוע החלש יותר 120 כ"ס !

בגדול אני עכשיו לא מחפש רכב. אבל היא באמת (207 1.6 ידני) אופציה טובה לרכב עם קצת פלפל וחמוצים :)

לא חיפשתי את דגם GTI או RC . אני שאלתי על הדגם של ה-120 כ"ס.

פורסם

לפי דעתי הוא לא שווה את המחיר,עדיף ללכת על רכב חדש ואיכותי כמו סיאט/סקודה ולהשקיע עוד 13 או למצוא רכב יד שניה עמיד יותר מאשר פג'ו

פורסם
לפי דעתי הוא לא שווה את המחיר,עדיף ללכת על רכב חדש ואיכותי כמו סיאט/סקודה ולהשקיע עוד 13 או למצוא רכב יד שניה עמיד יותר מאשר פג'ו

הבן אדם שאל שאל שאלה עניינית.

למה לקשקש קישקושים בלי שום ביסוס?!

פורסם

מישהו? לפי סקר שוק קטן שביצעתי נהוג שהרכב נמכר בפחת של עשיריה לפחות "כי זה פיג'ו" . עוד דעות?

פורסם

אני לא יודע מה הבעיה עם זה שזה פיג'ו.

את שלי מכרתי לפי מחירון וקניתי לפי מחירון.

לא מבין למה אנשים נוהגים לחשוב שיש להן בעיות חשמל ..

ברוך השם עם ה-206 שהייתה לי לא הייתה שום תקלה.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

"גשם של מודעות"? ב"יד2" יש 2 מודעות של כאלה מהשבוע האחרון, אחת מהן GTI... אולי זרזיף של ממטרה.

בניחוש פרוע, אני אהמר שהגרסאות הידניות של הרכב הזה לא נמכרו בהמוניהן מלכתחילה, אבל אין כאן שום סוד- זה רכב ידני וספורטיבי שתומחר גבוה מאוד, לא בדיוק האוטו שאתה מצפה שיציף את השוק. במחיר הנכון זה נשמע אוטו מאוד מעניין, מחוץ לעדר ועם הרבה ערך מוסף.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
מישהו? לפי סקר שוק קטן שביצעתי נהוג שהרכב נמכר בפחת של עשיריה לפחות "כי זה פיג'ו" . עוד דעות?

לא חושב שיש לזה קשר "כי זה פיג'ו" עד כדי כך. כל שוק המשומשות מתנהל כיום מתחת למחירון ובהרבה. יש עודף היצע בשוק כולל אלפי מכוניות של חברות הליסינג וציי הרכב והתחרות היא קשה ואנשים נאלצים להתפשר מאוד כדי למכור.

פורסם

מ2008? משמע 5 שנים על הכביש.

כל מקרה, אני הייתי משלם: אוטומט 28K, ידני 35K, ושקל לא יותר, עזוב מה אומר מחירון. (והיה לי פיג'ו).

היום אתה מביא רכב פי כמה יותר טוב, וחדש מהניילון ב75K, לדוגמאת הפאביה.

מספיק עם הסטיגמות, מה כבר יכול ליהיות בגיר ידני ומנוע בנזין?

תחזוקה נכונה, חלפים זולים והכל טוב.

ההפך, זה שהוא בפיתוח BMW זה לא טוב כל כך, כי יש מצב שהסטנדרטים גבוהים מידי וכך גם מחירי החלפים.

והמנועים של פיג'ו מצויינים! (פשוט חוסר תחזוקה+קמצנות+חום של ארץ ישראל זה גהנום בשביל כל המנועים ושל הצרפתים בפרט).

פורסם
"גשם של מודעות"? ב"יד2" יש 2 מודעות של כאלה מהשבוע האחרון, אחת מהן GTI... אולי זרזיף של ממטרה.

בניחוש פרוע, אני אהמר שהגרסאות הידניות של הרכב הזה לא נמכרו בהמוניהן מלכתחילה, אבל אין כאן שום סוד- זה רכב ידני וספורטיבי שתומחר גבוה מאוד, לא בדיוק האוטו שאתה מצפה שיציף את השוק. במחיר הנכון זה נשמע אוטו מאוד מעניין, מחוץ לעדר ועם הרבה ערך מוסף.

ביד 2 היו לפחות ארבעה כשאני בדקתי. לא כולל 2 gti. זאת בדיוק השאלה מה זה במחיר הנכון ?

פורסם
מ2008? משמע 5 שנים על הכביש.

כל מקרה, אני הייתי משלם: אוטומט 28K, ידני 35K, ושקל לא יותר, עזוב מה אומר מחירון. (והיה לי פיג'ו).

היום אתה מביא רכב פי כמה יותר טוב, וחדש מהניילון ב75K, לדוגמאת הפאביה.

מספיק עם הסטיגמות, מה כבר יכול ליהיות בגיר ידני ומנוע בנזין?

תחזוקה נכונה, חלפים זולים והכל טוב.

ההפך, זה שהוא בפיתוח BMW זה לא טוב כל כך, כי יש מצב שהסטנדרטים גבוהים מידי וכך גם מחירי החלפים.

והמנועים של פיג'ו מצויינים! (פשוט חוסר תחזוקה+קמצנות+חום של ארץ ישראל זה גהנום בשביל כל המנועים ושל הצרפתים בפרט).

אני לא הצלחתי להבין למה התכוונת . ידני 35 - זה היה בציניות? כי המחירון הוא 57.

• תוכן חדש...