Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 207 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחירון לא תופס על צרפתיות.

(אודות לסטיגמות שרצות בין סבא לאבא לבן, לחבר, לגיס, לשכן, ולכל המדינה בערך, גם כשלפעמים הבנאדם לא מבין כלום חוץ מלתדלק ולתת גז).

לא מסתכלים על מחירונים, מסתכלים על מה יש בשוק.

במקום לקנות פיג'ו ידנית ב57K, בת 5 שנים וכמה ידיים, אתה מוסיף 15-17 אלף שקל ומקבל רכב חדש מהניילון, ויותר טוב מהפיג'ו (אני מסתכל על הפאביה, יש לי אחת בבית אז יותר קל להשוות אליה).

יוצא שאף בנאדם נורמאלי, לא יקנה פיג'ו במחירון! (מה זה 15 אש"ח? היום עם תנאי מימון, גם בן-אדם ממעמד בינוני מינוס יכול להרשות לעצמו).

כל רכב והשוק שלו.

גם קורולה לדוגמא, שהיא כמה רמות מעל הפיג'ו מבחינת הכל, השוק שלה לא שווה מחירון (אומנם לא בקפיצה שלילית של 20K אבל יש ירידה).

וזה כי יש כמו זבל כאלה על הכביש, בכל הסוגים וכל הצבעים, אז יוצא שאם אתה מוצא עם ק"מ קצת גבוה לדוגמא, אתה יכול להדביק אותו לקיר.

וישראלים כמה שהם ממולחים, כאשר רואים את הכסף, מתחיל ליזול הריר, ככה גם אני, לחוץ למכור.

לך תציע לו 35K, הוא ינתק לך בפנים, אבל אחרי חודש-חודשיים יבין שהוא לא יקבל יותר מזה, ואז הוא ירדוף אחריך.

אני רואה שאתה קצת חלבי בעולם הזה, אז תדע שבעולם הזה צריך ליהיות נטול רגשות, ישר לחתוך במחירים, אלה אם זה חבר או בנדוד שאתה סומך ואוהב אותו.

פורסם
מחירון לא תופס על צרפתיות.

(אודות לסטיגמות שרצות בין סבא לאבא לבן, לחבר, לגיס, לשכן, ולכל המדינה בערך, גם כשלפעמים הבנאדם לא מבין כלום חוץ מלתדלק ולתת גז).

לא מסתכלים על מחירונים, מסתכלים על מה יש בשוק.

במקום לקנות פיג'ו ידנית ב57K, בת 5 שנים וכמה ידיים, אתה מוסיף 15-17 אלף שקל ומקבל רכב חדש מהניילון, ויותר טוב מהפיג'ו (אני מסתכל על הפאביה, יש לי אחת בבית אז יותר קל להשוות אליה).

יוצא שאף בנאדם נורמאלי, לא יקנה פיג'ו במחירון! (מה זה 15 אש"ח? היום עם תנאי מימון, גם בן-אדם ממעמד בינוני מינוס יכול להרשות לעצמו).

כל רכב והשוק שלו.

גם קורולה לדוגמא, שהיא כמה רמות מעל הפיג'ו מבחינת הכל, השוק שלה לא שווה מחירון (אומנם לא בקפיצה שלילית של 20K אבל יש ירידה).

וזה כי יש כמו זבל כאלה על הכביש, בכל הסוגים וכל הצבעים, אז יוצא שאם אתה מוצא עם ק"מ קצת גבוה לדוגמא, אתה יכול להדביק אותו לקיר.

וישראלים כמה שהם ממולחים, כאשר רואים את הכסף, מתחיל ליזול הריר, ככה גם אני, לחוץ למכור.

לך תציע לו 35K, הוא ינתק לך בפנים, אבל אחרי חודש-חודשיים יבין שהוא לא יקבל יותר מזה, ואז הוא ירדוף אחריך.

אני רואה שאתה קצת חלבי בעולם הזה, אז תדע שבעולם הזה צריך ליהיות נטול רגשות, ישר לחתוך במחירים, אלה אם זה חבר או בנדוד שאתה סומך ואוהב אותו.

הרכב המדובר יד 1 עם 60,000. אין לי שום טעם ורצון ברכב חדש. אם אתה משווה לפאביה אז אני מקווה שלפחות ל-1.6. הבעיה בפאביה זה מחירון שצולל - אני רואה את זה לפי מודעות ביד 2. יש שם כמה פאביות 2012 כמה חודשים טובים. הנפילה במחירון היא במיוחד ב1.4. ובוא לא נשכח את מחירי הביטוח לא מהעולם הזה. לגבי הפיגו - אתה טוען שהפחתה של 20 אלף מהמחירון זה משהו שאתה מכיר או שמועה ששמעת מהסביבה?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

זה הסכום שהייתי נותן עליה, נקודה.

גם שהקילומטרז' מצוין, וגם שהיא ידנית, 15K אתה מוסיף ומקבל רכב חדש.

אני לא מסתכל על ביטוח ומנוע וכל המסביב, הפאביה ברמה מעל ה207.

אם כבר מנועים, ה1.6 עושה את ה207 סוסה, אבל ה1.4 של סקודה הוא גם לא פראייר.

אבא שלי חרש איתה את כל הארץ, 20KKM בחצי שנה, והוא היה רגיל למנוע של 1.8 ו2.2 ליטר, והוא אומר שהיא לא סוסה, אבל לעלות עליות היא עולה טוב!

חוץ מזה עם המחירים של הדלק, אם אתה לא נוסע כל יום בעליות של סדום, חבל על מנוע גדול יותר.

(ואני מנחש שרוב הנסיעות שלך הם עירוניות, ככה שיותר קטן יותר טוב)

ותאמין לי שפאביה או איביזה בחיים לא ירדו במחירון במהירות שהצרפתיות יורדות!

(המחירון שלהם נופל משתי סיבות, יש כמו זבל על הכביש, ואיך שאתה מוציא הרכב מהסוכנות כבר הלכו 10K לפח, אבל לטווח הרחוק יורד פחות מפיג'ו).

אני צופה לגרמניות (פאביה ואיביזה וגם הפולו), שבעתיד הם יהיו מבוקשות מאוד בקרב הצעירים!

פורסם

אבא שלי חרש איתה את כל הארץ, 20KKM בחצי שנה, והוא היה רגיל למנוע של 1.8 ו2.2 ליטר, והוא אומר שהיא לא סוסה, אבל לעלות עליות היא עולה טוב!

חוץ מזה עם המחירים של הדלק, אם אתה לא נוסע כל יום בעליות של סדום, חבל על מנוע גדול יותר.

(המחירון שלהם נופל משתי סיבות, יש כמו זבל על הכביש, ואיך שאתה מוציא הרכב מהסוכנות כבר הלכו 10K לפח, אבל לטווח הרחוק יורד פחות מפיג'ו).

אני צופה לגרמניות (פאביה ואיביזה וגם הפולו), שבעתיד הם יהיו מבוקשות מאוד בקרב הצעירים!

תראה . אני מחפש לרדת כמה שיותר במחיר ולא להרים את התקציב. אם הייתי רוצה להתקרב לסכומים שאתה מציע להוסיף - הייתי רוכש סוויפט ידנית . מצד אחד אני מבין שלרכב אין שוק - אבל להגיע למחיר זנות שכזה נראה לי קצת דימיוני . אבל הלוואי שאתבדה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אז למה שלא תקנה סוופט אוטומט משנתון אחורה?

ידני זה כיף טוב וחסכוני, אבל אם היו מציעים לי גיר אוטומט אמין (יפני) כמו בסוויפט, יש מצב טוב שהייתי לוקח את האוטומט, במיוחד אם אתה לא נהג יחיד בבית.

פורסם

פותח השרשור, שים לב שזהו פורום פתוח וכל אחד יכול לרשום כאן את דעתו, גם אם היא שטות גמורה.

עליך בתור בנדאם אינטליגנט לדעת לסנן בין הודעות שיתרמו לך לבין כאלה שפחות.

אלי.

פורסם
אז למה שלא תקנה סוופט אוטומט משנתון אחורה?

ידני זה כיף טוב וחסכוני, אבל אם היו מציעים לי גיר אוטומט אמין (יפני) כמו בסוויפט, יש מצב טוב שהייתי לוקח את האוטומט, במיוחד אם אתה לא נהג יחיד בבית.

אני לא מתפשר על רכב שהוא לא ידני. בגלל זה אני נוסע בתחבורה ציבורית כבר 4 חודשים. הרכב הוא שלי בלבד אז חובה שיהיה ידני.

פורסם

חוץ מזה שאתה רוצה ידני לא רשמת כלום. אם אתה נעול על רכב ספציפי, אז קח לבדיקה, אם יש ריג'קטים, תוריד במחיר. אבל אני גם הייתי ממליץ על חדש, חוץ מפאביה יש עוד הרבה סופר-מיני במחיר של עד 75K. על הנייר לדעתי הפיאסטה החדשה עדיפה, הרכב הבטיחותי בקבוצה הזו. אם אתה מחפש רכב חזק, אז רכבים אלה לא יתאימו כמובן..

פורסם

אנשים חביבים. שאלתי לגבי רכב מסוים ולכן אבקש לענות על השאלה הנשאלת. אחזור שוב על השאלה. המחירון של הרכב הוא 57. כמה הייתם משלמים עליו? אני אתן דוגמא. כשפרסמתי למכירה את הגטס אף אחד לא הסכים לתת יותר מ32 למרות שמחירון היה 37 והרכב היה במצב חדש. לגבי הפיגו אין יותר מדי כאלה אז אין לי קנה מידה להשוואה.

פורסם
פותח השרשור, שים לב שזהו פורום פתוח וכל אחד יכול לרשום כאן את דעתו, גם אם היא שטות גמורה.

עליך בתור בנדאם אינטליגנט לדעת לסנן בין הודעות שיתרמו לך לבין כאלה שפחות.

אלי.

מילים כדורבנות

פורסם

כמה קישקושים בהודעה אחת,כבר הרבה זמן לא שמעתי..

אולי אתה התאום של אורן זריף..

לפותח השרשור,תקרא את ההודעה של AINO מילה במילה,הבן אדם בעדינות מנסה לגרום לך להבין משהו.

פורסם
כמה קישקושים בהודעה אחת,כבר הרבה זמן לא שמעתי..

אולי אתה התאום של אורן זריף..

לפותח השרשור,תקרא את ההודעה של AINO מילה במילה,הבן אדם בעדינות מנסה לגרום לך להבין משהו.

קראתי והבנתי . אני לא לוקח שום דבר ברצינות אלא אם יותר משניים טוענים משהו. בין שלל התגובות לא ראיתי התייחסות לגבי המחיר שהרכב שווה. תגידו שווה 50 , שווה 10 מעל המחירון אבל שמישהו יתן כיון לסחבק.

פורסם

זו בעיה כשמדובר ברכב שלא נפוץ בלוח. אז אין כל כך דרך לדעת מה "מחיר השוק", אלא אם אתה עוקב אחריו במשך כמה חודשים טובים. לכן השאלות שאתה צריך לשאול את עצמך הן אלה:

1. המחירון הוא 57 אלף, כמה המוכר מבקש? האם הסכום הזה נכנס לך בתקציב, כולל בדיקה + יישור קו + ביטוח (ברר מחיר ביטוח)?

2. האם הרכב מתאים לך? אם הבנתי נכון, מדובר ברכב 3 דלתות בלבד. מתאים לך? צריכת הדלק מתאימה לך? קראת ביקורות רכב ובעלים ונשמע לך טוב?

3. האם בתקציב הזה מצאת ושקלת כבר רכבים אחרים? כלומר- יש אופציות אחרות שאתה משווה ל207 הזו?

4. כמה זמן אתה מתכוון להחזיק את הרכב? אם כמה שנים- חסוך לעצמך שיקולי סחירות העתידיים, הנבואה ניתנה לשוטים.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

עדכון. סבירות גבוהה לרכב עם נתונים נמוכים שנמצא בסוכנות טרייד אין. 207. אני מניח שהם קרעו במחיר את המוכר שביצע איתם את העסקה . המחירון כמו שציינתי הינו 57. למי שיצא לנהל משא ומתן מול חברת טרייד אין - לאיזה רף אני יכול להגיע איתם?

פורסם

מישהו? תגובה לכבוד החג :-D

• תוכן חדש...