Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יפני ידני 1997+ עד 15,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איזה רכב יפני ידני 1997+ עד 15 אלף ש"ח הכי כדאי לרכוש מבחינת צריכת דלק, תחזוקה וטיפולים לא יקרים, שידוע שלא נוטה להתקלקל כל הזמן באלקטרוניקה ובכללי.

צריך רכב שאפשר לנסוע עליו לא רק בתוך העיר לעבודה אלא גם הרבה מחוץ לעיר נסיעות ארוכות .

תודה לעוזרים מראש,

פורסם

ניסן אלמרה. אוטו אמין מאוד! חלקים זמינים פשוט בלי הרבה אלקטרוניקה. תנסה למצוא כזאת מאדם מבוגר וזכית. לגבי סיויקים ומאז דעות למינהם אני לא חושב שתצליח למצוא אחת מספיק שמורה אבל תנסה. לגבי הניסאן אני חושב שהיא תיהיה הכי אמינה ובדלק היא עולה בקצת על היריבות. (אולי תנסה למצוא טויוטה קורולה שמורה אבל אני בספק גדול מאוד לגבי המחיר)

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

תבדוק גם אימפרזה מהשנתון הנ"ל, רכב אמין וזול מאוד לתחזוקה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

מה לגבי מיצובישי לנסר 1997 לפי אתר קילומטר לליטר צריכת דלק טובה יותר מאשר ניסאן אלמרה וטיפה יותר טובה מהסובארו אימפרזה, ואם זאת הלנסר רכב חזק יותר מהניסאן ומהסובארו.

מה אתם חושבים על הלנסר? מה לגבי טיפולים תקלות?

פורסם

אותו הסיפור כמו הסיוויק, קשה מאוד למצוא רכב במצב נורמלי, וכולן מוחזקות על ידי פושטקים.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
אותו הסיפור כמו הסיוויק, קשה מאוד למצוא רכב במצב נורמלי, וכולן מוחזקות על ידי פושטקים.

+1 ובגלל זה לא הצעתי אותם מראש הסוברו אמנם ברחה לי מהראש. תנסה למצוא אחת שמורה למרות שידני יהיה קשה למצוא.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

דווקא יש כמה לנסרים שנראים לי טוב לפי המודעה

רכב 1997 GLI יד2 136,000 ק"מ לפי תמונות נראה נקי מבחוץ מגנזיום מקורי מיצובישי ולא איזה ג'אנטים מאוטו דיפו תמונה של מושבים אחוריים נראה נקי ושמור , כותב רכב שמור הכל מקורי באוטו ב10,000 ש"ח.

מעניין אותי אם יש שעון סלד בדגם הזה 97 GLI וכריות אוויר אני אתקשר בקרוב לשאול.

אם אין שעון סלד זה אפשרי לשים ?

הייתה מודע של לנסר GLXI 1997 ב8,500 ש"ח יד3 ג'אנטים לא אהבתי בכלל אבל סך הכל נראה טוב ובמחיר. היום עוד הסתכלתי וכבר עכשיו אין את המודעה יותר יד2 ולא רשמתי מספר.

הונדה באמת קשה למצוא הרוב אחרי יד 5 ועבר את ה200,000 ק"מ

למרות שיש אחת יד 3 1997 מנוע 1.6 כותב 169,000 ק"מ כותב:

"הרכב אחרי טסט+ טיפול גדול הכולל משולשים, תפוחים, מסרק הגה, פרונט, איזון גלגלים, צמיגים, רכב חזק במיוחד מהיר מהרגיל!!! הילוכים קצרים (קוויקשיפט) קלאץ? חדש רכב במצב מכני חדש!! פילטר פתוח.. ג?אנטים......" ממש לא אוהב את הג'אנטים שבתמונה וההשחרה של השמשה האחורית : \

פורסם

אל תתן לפרמטר כמו ג'אנטים מכוערים לפסול לך רכב מסויים, זה שטות לעשות זאת, מה שחשוב זה המצב המכני והשלדה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

יש לך גם את סוזוקי בלנו, רכב מאוד אמין, מזדקן יפה, יחסית לגיל שלו מאוד חסכונית - כ 13 ק"מ לליטר.

גם מבחינת שנתון תוכל להתקדם קצת, תחזוקה זולה.

פורסם

מיצובישי כריזמה 98/99 ידנית.

ניסאן אלמרה 99/00 ידנית.

חלקים זולים בשפע, צריכת דלק טובה, כוח לא חסר, אמינות מוחלטת, גדולות יותר מהמתחרים בקטגוריה.

(מנסיון של שניהן לאורך שנים)

• תוכן חדש...