Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה ממכם יש לי שאלה.

אז ככה אני רוצה לעשות ברכב של אמא שלי ( MITSUBISHI CARISMA 98 ) חלונות שחורים קדימה ואחורה (אחורה ככה קדימה פחות כהה), עכשיו אני רציתי לשאול איפה יש מקום שעושה את זה בצורה המקורית, לא מדבקה אלא לטבול את החלון בכלשהו חומר או משהו (לא יודע איך זה הולך בדיוק).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

תלוי בבוחן, כעקרון זה לא חוקי ולא אמור לעבור, על החלונות להיות כמו שהיצרן יצר אותם גם בצבע, לדעתי זה תלוי גם אלו חלונות אתה משחיר- שמשה קדמית או אחורית- לא יעבור, השמשות שבצדי הנהג- כמעט בטוח לא יעבור אם מושחר לגמרי, החלונות מאחור- יש מצב שיעבור, ואם זה החלונות האחוריים במרכב קופה (כמו במגאן שלי) כמעט תמיד עובר.

תראה אני לא הייתי מסתכן עם חומר או הקרנות, כי אם זה לא עובר, אז אתה בבעיה, בקשר למדבקה- ניתן להוריד, ולחבר שלי יש כאלו שנראות ממש חלק מהחלון, ולא רואים שום סימן להדבקה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...