Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.caroftheyear.org/

דבר הבוחר-

The compact Volkswagen is one of the all-time top sellers in the global market, and the only model, together with Renault Clio, to have won twice the CotY award. All seven generations of this model have been in the podium of Car of the Year along almost four decades, since the position as runner-up of the original Golf in 1975.

The new Golf has been recognized by the Jury for its overall balance and the outstanding achievements in safety, fuel efficiency, dynamics and comfort. Almost familiar in looks, Golf VII is entirely new under the skin, with a lightweight structure based in the new MQB flexible platform of VW group for passenger vehicles with transversal powertrains. The nice-looking cabin, with a classic style and analogue instrumentation, is roomy and has materials of excellent feel which contribute to the perceived quality.

In top of an updated ESP, there is an impressive array of active safety items, such as active braking in prevention of an impact and also after an accident, driver fatigue detection, lane-keeping assistance or adaptive cruise control. The road behaviour, pleasant ride and aural comfort are also very reassuring. Launched as a 3/5 door hatchback, the new compact will be, as usual, deployed in every kind of body styles, with or without the Golf name. Engines will also increase in number, with a next power top of 230 hp for the GTI version and 184 for the GTD diesel. Among the launch engines, all of them fitted with stop&start systems, the 1.4 TSI may equip the ACT deactivation of two cylinders at low speeds for a better fuel economy.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז עכשיו שהיא קיבלה הכשר רשמי לעליונותה, האם נזכה למחיר שפוי?

כל הכבוד ל VW הם יודעים את העבודה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כל שנה מאז 64' נבחרת מכונית השנה בחודש מרץ.

מכוניות שפספסו את התאריך יתחרו בשנה הבאה.

הפיא אונו, לדוגמא, הוצגה בינואר 83' והתחרתה בתחרות מכונית השנה ב 84' וכך גם הפיג'ו 205.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גם אם גולף יוציאו מכונית עם מנוע של קורקינט הם יזכו בתואר....

פוליטיקה בשקל הגולף נראית בדיוק כמו הקודמת שנראית כמו הקודמת אוטו לא מרגש בשיט אם הוא עובר לידי ברחוב אני לא מעיף עליו מבט. לא אומר שהאוטו לא טוב ייתכן שהוא מצויין, אבל אני חותם שגולף 10-17 ו25 גם יזכו בתואר..

פורסם

הגולף זכתה פעמיים בתחרות מכונית השנה - השנה וב 92', אז בעיקר בשל מנוע ה VR6 הנהדר.

תחרות מכונית השנה איבדה בשנים האחרונות מחשיבותה, בעיקר מאז ששיקולים פוליטיים תפסו את אלו שלשמם נוסדה התחרות - חדשנות וקידום עולם הרכב.

פורסם

אבי,

אני לא כל כך מסכים ואני לא מבין על איזו פוליטיקה מדובר ומאיפה הגישה כאילו VW זוכה בתואר כל שנה... במהלך ה20 שנה האחרונות זו הזכייה השנייה בלבד (הראשונה הייתה פולו 2010), תסכים איתי שבשביל קונצרן ענק כזה, מדובר בכישלון.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

הבעיה שלי עם הבחירה היא שאוטו השנה צריך להיות מיוחד, מעבר. אוטו שאם תשים אוטו ברחוב הוא ימשוך תשומת לב.

יכול להיות שהגולף מבחינה מכנית היא אחת המכוניות הטובות שיש בעולם אבל מבחינה עיצובית אם אני יראה אחת כזאת ברחוב אני ישכח אותה אחרי 3 שניות.

לא שאני חסיד גדול של יונדאי או משהו אבל אם תשים את הגולף מול הוולסטר 9 מתוך 10 אנשים אקראיים יגידו שהוולסטר נראית ב5 דרגות מעל.

ועכשייו שאני רואה שסדרה A של מרצדס נבחרה רק במקום החמישי, תמוה מאוד.

פורסם

פותח השירשור - פליקס - שירות ומכירה- מצטט באנגלית את נימוקי הבחירה.

לאלו שאינם שולטים היטב באנגלית הרי היה מן הראוי לציין , בהתאם לגילוי נאות והוגנות, כי חלק מהותי מתכונות הגולף החדשה שצויינו כלל אינם מגיעים בדגמים שהיבואן החליט להביא לישראל.

אם שלל התכונות החדשניות הם הנימוק לבחירה , ומרביתן נשלל מהציבור המקומי הרי רלבנטיות ההישג עבור הצרכן המקומי נמוכה עד

לא קיימת.

מדובר לא רק במערכות בטיחות חסרות אלא גם במערך מתלים שונה.(נחות באחיזה , בשיכוך ובנוחות).

פורסם

מדובר במכונית חדשה לחלוטין. המנוע והמרכב חדשים. אז היא דומה מאוד לקודמת...

מכונית שמייצגת תפיסת שיפור מתמיד. גם בתהליך התכנון וגם ביצור וגם בתוצאה. שיפור לא חייב להיות אוונגארד.

דווקא מכונית שפונה לקהל רחב, בהרבה יותר ראויה ממכונית שמיועדת לקהל מצומצם. למרות שהיינו רוצים אחרת.

ואינטרסים יש תמיד...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יופי שהיא זכתה.

עכשיו נא לבקש מהיבואן שיביא אותה עם האבזור והמנועים שהצדיקו הזכיה, ובמחירים שמקובלים באירופה ביחס למתחרות.

תודה ולהתראות עד אז.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אבי,

אני לגמרי מסכים איתך!

אבל אני חושב שהשיקולים בבחירת רכב השנה הם לאו דווקא היופי ותשומת הלב שהוא מושך, שלא לדבר על ביצועים...

אחרי הכל אנחנו חיים במשבר כלכלי עולמי - הדלק יקר לכולם.

הבטיחות חשובה לכולם פי כמה מבעבר.

לייצר רכב מזהם - זה כבר לא פוליטיקלי קורקט.

יש המון דברים שמעניינים אנשים חוץ מאיך נראה הרכב.

לרוב האנשים לא כל כך אכפת ממכוניות כמו לנו, ואת התואר רכב השנה מוציאים בשביל הרוב, לא בשביל חובבי ההגה שגם בלי תארים וכותרות בעיתון יודעים טוב מאוד איזה רכב עדיף. אולי הגולף הזו מאוד משעממת, אבל את התפקיד שלה נועדה (להעביר נהג בעל חיים אפורים, משעממים וחסרי ריגוש מנקודה A לנקודה B) היא עושה בהצטיינות! לכן נבחרה לרכב השנה.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם
פותח השירשור - פליקס - שירות ומכירה- מצטט באנגלית את נימוקי הבחירה.

לאלו שאינם שולטים היטב באנגלית הרי היה מן הראוי לציין , בהתאם לגילוי נאות והוגנות, כי חלק מהותי מתכונות הגולף החדשה שצויינו כלל אינם מגיעים בדגמים שהיבואן החליט להביא לישראל.

אם שלל התכונות החדשניות הם הנימוק לבחירה , ומרביתן נשלל מהציבור המקומי הרי רלבנטיות ההישג עבור הצרכן המקומי נמוכה עד

לא קיימת.

מדובר לא רק במערכות בטיחות חסרות אלא גם במערך מתלים שונה.(נחות באחיזה , בשיכוך ובנוחות).

+100

צריך להדגיש את כל הדבר הזה.

היא יכולה לזכות בחו"ל, שם המחיר שלה שפוי. בארץ היא לא יכולה להיות מכונית השנה, כאשר ב130K אתה מקבל גרסה ערומה, ואת השירות המזוויע של צ'מפיון.

חבל, הגולף היא מכונית מעולה באמת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הבעיה שלי עם הבחירה היא שאוטו השנה צריך להיות מיוחד, מעבר. אוטו שאם תשים אוטו ברחוב הוא ימשוך תשומת לב.

יכול להיות שהגולף מבחינה מכנית היא אחת המכוניות הטובות שיש בעולם אבל מבחינה עיצובית אם אני יראה אחת כזאת ברחוב אני ישכח אותה אחרי 3 שניות.

לא שאני חסיד גדול של יונדאי או משהו אבל אם תשים את הגולף מול הוולסטר 9 מתוך 10 אנשים אקראיים יגידו שהוולסטר נראית ב5 דרגות מעל.

ועכשייו שאני רואה שסדרה A של מרצדס נבחרה רק במקום החמישי, תמוה מאוד.

תגיד לי, אתה בן 13?

אז 9 אנשים יחשבו שהולוסטר יותר טובה, זה אומר שהיא יותר טובה?

אפשר לבחור למכונית השנה הונדה סיווק עם בודי קיט של בוגאטי לפי הדעה שלך...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אתם מפספסים את הנקודה.

מכונית השנה לא אמורה להיבחן רק על פי הטיב שלה, אלא על קידום עולם הרכב או על הצגת חידוש כלשהוא.

על הקומבו TSI+DSG קיבלה הפולו ב 2011 את תואר מכונית השנה, כך שאני מניח שהגולף קיבלה אותו בשל ההפחתה הראוייה לציון במשקל המכונית.

אם מכוניות כמו המאזדה מיאטה או הרנו טווינגו המקורית לא קיבלו את התואר, אז לדעתי יתחרות נעדרת כל ערך.

• תוכן חדש...