Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי נוסעים בסוכות לטורקיה ואני לא יודע איך המחירים שם? מישהו יודע?

לגבי מכס אני לא מתכוון לשלם אותו זאות לא הפעם הראשונה שהורים שלי מביאים מוצרי חשמל מחול :wink:

דרך אגב התקציב שלי למגבר 4 יציאות הוא עד 200-250$ גג

ולקומפוננט עד 100$ גג

המגבר אמור להפעיל את הקומפוננט וסאב שאני יקנה בארץ(עוד לא בחרתי)

פורסם

קודם כול על תתפוס אותי במילה

אבל לא נראה לי שטורקיה זה המקום המומלץ בשביל אודיו לרכב..

בוא נגיד אני לא חושב שהמחירם שם יהיו זולים ( לפחות לא משמעותית )

כמו שכבר אמרתי על תתפוס אותי במילה..

פורסם

לא!

הייתי בטורקייה ואין להם שם בכלל חנויות של אודיו (לפחות באנטלייה).

בדיוטי פרי שלהם בכלל לא מחזיקים מוצרי אודיו לרכב אתה תמצא שם מצלמות דיגיטליות טלויזיות וכו'.

גם אצלנו בדיוטי פרי אין שלל כל כך גדול ראיתי מגבר של איזה V12 ועוד איזה חברה.

דרך אגב הV12 הזה עלה בסביבות ה220 דולר אם אני לא טועה.

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

הייתי בדיוטי פרי לפני שבועיים ויש להם עכשיו מבחר דיי נחמד.. יש להם איזה 10-15 דגמים של HU בעיקר של פיוניר JVC וקנווד, יש להם גם כמה חברות של רמקולים, פיוניר JBL קנווד ועוד 1-2 שאני לא זוכר..

בקשר למגברים יש שם גם כמה חברות.. אני זוכר של JBL, סוני, עוד אחד Logic אם אני לא טועה..

ומגבר ראיתי רק אחד של JBL

פורסם
הייתי בדיוטי פרי לפני שבועיים ויש להם עכשיו מבחר דיי נחמד.. יש להם איזה 10-15 דגמים של HU בעיקר של פיוניר JVC וקנווד, יש להם גם כמה חברות של רמקולים, פיוניר JBL קנווד ועוד 1-2 שאני לא זוכר..

בקשר למגברים יש שם גם כמה חברות.. אני זוכר של JBL, סוני, עוד אחד Logic אם אני לא טועה..

ומגבר ראיתי רק אחד של JBL

כן אבל דיוטי פרי הוא לא עד כדי כך זול...

אני מבין שאין טעם להביא את מה שאני רוצה מטורקיה :?

ההורים שלי די הרבה נוסעים לחול... ראיתי באינטרנט מחירים ממש טובים על ציוד שאני רוצה, מאיפה המחירים האלה מארצות הברית? איפה יש עוד מחירים טובים? לא בארופה נכון?

פורסם
לא בארופה נכון?
טעות, יש לי חבר שקנה בצרפת מגבר של מגנט 4 יציאות כל יציאה 300, וסט של FOCAL איזה שמיעה חבל על הזמן (המצלה שלי שיקנה).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

המחירים בדיוטי פרי הם בדיוק כמו בארץ ואפילו יותר גבוהים

ומאיפה הכי טוב לקנות? EBAY...

קניתי משם פיוניר 9600 חדש ב$450 שזה בערך 2000 שקל (פחות 1200-1500 מהמחיר בארץ)

תעשה שם חיפוש קצר תראה איזה דברים זולים יש שם.. ולא בהכרח משומשים

פורסם
טעות, יש לי חבר שקנה בצרפת מגבר של מגנט 4 יציאות כל יציאה 300, וסט של FOCAL איזה שמיעה חבל על הזמן (המצלה שלי שיקנה).
FOCAL זה חברה צרפתית הגיוני שזה יהיה זול...
פורסם

אז תגידו לי באיזה ארצות אני יכול לקנות בזול?

ולגבי EBAY איך אני יכול להזמין מהם אם אין לי אפילו כתובת לתת להם? למשל הורים שלי נוסעים ל10 יום לארצות הברית כל 3 ימים הם מחליפים מלון איך בדיוק אני יכול לקנות מ EBAY???

פורסם
מורל זה חברה ישראלית ו... :?
ו....?

לא סתם מורל נחשבת לחברה מצויינת בתמורה למחיר...

אין פה הרבה סטים במחיר של 550 שמגיעים לרמה של הפולס

ואין פה סטים במחיר של 850 שמגיעים לרמה של דוטק

אני לא אומר בכלל יש פה ושם דברים עדיפים ( לא בטוח ) אבל בכול מקרה אני מדבר על הרוב

מורל זאת חברה מצויינת אן מחירים מצויינים ( לפחות בארצנו הקטנה...)

פורסם

מורל כן אחלה חברה ואחלה מוצרים, אבל מחירים לא זולים יחסית לחברה שהמוצרים שלה מיובאים מחוץ לארץ.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...