Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לעיונכם, מתקן כיסוי לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעיון שעלה בראשי כבר מזמן ושהוא יותר פרקטי ומציאותי

מזה.

אני לא מתכוון להכנס לזה עסקית (לא התחום שלי), אז חפשי אשמח לשמוע את דעתכם.

ואם מישהו יהפוך את זה למוצר שיגיע ליצור המוני, שישלח לי אחד כזה חינם.

הרעיון הוא להחליף את כיסוי הבד, וגם שהכיסוי החדש יהווה תחליף לחניה מקורה ויגן על הרכב מפני מכות קלות, ברד, שמש, גשם, ופורצים.

התמונה למטה מדגימה את המבנה ואת עקרון הפעולה.

המוצר מותקן מאחורי הרכב מול מקום החניה. מחנים את הרכב, מושכים את המסגרת הקדמית (מודגשת), היא נתמכת ע"י גלגל ומתקדמת עד מחצית הרכב, תו"כ שהיא פותחת מבנה מוטות שעליו מתוחות יריעות של ברזנט (דמוי שמשונית). לאחר מכן מושכים את המסגרת כלפי הפגוש הקדמי, ונועלים אותה אל הקרקע עם מנעול מהיר. תוך פחות מדקה, הרכב נמצא בתוך "שריון".

אי אפשר לראות את סוג הרכב, ואם יש מה לגנוב בו.

לפתיחת הרכב, פותחים את המנעול, מושכים את המסגרת בכיוון ההפוך, נועלים, העקרון ברור..

להשלמת המיגון, הייתי מוסיף הלוגן שמופעל ע"י חיישן אינפרא-אדום להרחקת פורעים, ומצלמה.

Copy of Car-cover.jpg

si vis pacem, para bellum

פורסם

אני בטוח שראיתי משהו דומה בתערוכת אוטומוטור השנה. לא זכור לי יותר מידי פרטים כמו שם החברה וכו', אבל זה כן היה סוג של אוהל כזה מתקפל לרכב.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אהבתי מאוד את הרעיון, נראה ממש קל לתפעול.

הקישור שנתנו מעליי ל חניונית לרכב - V.I.Park , זה קצת שונה ממה שפותח השרשור מתכוון. ב VIP הזה יש המון ברזלים וחלקים שצריך להרכיב או למתוח, הרעיון שתואר למעלה , נראה יותר קל ליישום.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פתרון נחמד מאד. לדעתי מסגרת עגולה מלמעלה ולא מרובעת תהייה עדיפה כדי למנוע הצטברות מים בחורף על הכיסוי.

גם אם כבר עשו את זה אין לך מה להתבאס. אם תפתח את זה לרמה של חלקים מפורטים תוכל לייצר אותם מצינורות אצל מסגר ולבנות אחד. כל השכנים יקנאו בך :)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

צודקים לגבי היתרונות של המתקן לעומת המוצר הקיים. לצורה מעוגלת באמת יש יתרונות.

חניות פרטיות יש בשפע, ומי שרוצה לשפר את החניה שלו יכול להיות מעונין במתקן החדש המוצע.

המתקן לא מחייב קיר מאחורי הרכב, קיר אבן בגובה מטר (נפוץ בארץ) יכול להספיק.

זה באמת לא מורכב לתכנן משהו ב-solidworks, להשיג חומרי גלם ולהרים אבטיפוס.

אני מעדיף להתרכז בתחום שלי, ולא יכול לעשות את כל העבודה.

אם מישהו רוצה לקחת את זה ברצינות, אני יכול לשתף פעולה בתכנון ובהרכבה.

אפשר "לבשל" את הרעיון כאן בשרשור, אם זה יילקח ברצינות מספקת אני אעלה לכאן תמונות של הרכבות 3D ב-solidworks להמשך הערכה. בסוף מישהו יצטרך לקחת את זה למימוש.

si vis pacem, para bellum

פורסם

רעיון מעניין מאוד, המוצר שכבר מיוצר נראה טוב. אני אשקול רכישה של דבר כזה אחרי שאני אשלים את בניית החניה שלי (ברגעים אלה בתהליכי אישורים).

• תוכן חדש...