Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרעיון הוא הפעלת שירות כלשהו הגובה את הכסף מהלקוח הסופי ומעביר אותו לבעל העסק אחרי גביית עמלה מסוימת.

אני יודע שאני יכול לבצע גביה דרך חברות האשראי, אבל צריך גם את פאיפאל כאופציה לתשלום.

במידה ואמורות להתבצע המון עסקאות בסכומים לא גבוהים (עשות שקלים בד"כ), איך זה מתנהל מול פאיפאל? מי נושא בעמלה ואיך אוכל לדעת את הגובה שלה מראש כדי לתמחר את השירות?

תודה,

אבירן.

פורסם

כשתפתח חשבון PAYPAL תוכל לקבל שם את כל המידע. PAYPAL אתר מאוד נוח ויש טבלה של תעריפים. PAYPAL גובה כמה אחוזים מכל עסקה (תלוי בהקף) וכן במשיכת סכומים נמוכים (הם מעדיפים שתשאיר אצלם סכומים עד שיצטברו, מתפרנסים מריבית מן הסתם - זה בנק לכל דבר).

בד"כ במכירת מוצר או שרות בסכום "שרירותי" (כלומר בא לך לגבות ככה וככה) המוכר סופג את העמלה או לפחות לא מציג אותה, אתה עושה את החשבון שלך כמה לתמחר. אלא אם אתה מציע במקביל גם אופציות שבהן העמלה נמוכה יותר ואז אתה יכול לומר שהמחיר הוא X במזומן או X+עמלה בפייפאל.

אם אתה מוכר מוצר שרות בקוסט פלוס (נגיד, יש קבלן משנה שנותן לך שרות ואתה מוכר את זה הלאה) אז לגיטימי שתציג את העמלה - "השרות עולה X בתוספת עמלת פייפאל ככה וככה". בסופו של דבר זה לא שונה עקרונית מתשלום באשראי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
זה בנק לכל דבר

אז זהו שלא.

פייפאל הם לא בנק ולא חברת אשראי.

הם לא כפופים למפקח על הבנקים או לשום רגולטור ישראלי אחר.

הם יכולים יום אחד להחליט על הקפאת החשבון שלך ואם יש לך בעיה אתה מוזמן להגיש נגדם תביעה אזרחית בסינגפור או איפה שהם לא רשומים.

זה לא אומר שצריך לברוח מהם כמו מאש, פשוט להכיר בכך שהם לא בנק ולא קרוב לזה.

בתור קונה השתמשתי בשירותיהם עשרות פעמים בשביעות רצון מלאה, ואני לא מסכן שום דבר כי היתרה שלי תמיד אפס - כשאני מזמין איזו שטות מ-DX אני משלם דרך פייפאל בכרטיס אשראי והכסף מייד עובר למוכר.

בתור מוכר אני ממליץ מאוד לא להשאיר בחשבון הפייפאל סכומים משמעותיים.

כמה זה משמעותיים? תחשוב שבכל רגע נתון יכולים להקפיא לך את החשבון ועד שתראה את הכסף, אם בכלל, יקח זמן.

פייפאל גם ידועים בביטול טרנזקציות והחזרת הכסף לקונה באופן חד צדדי לפעמים.

פשוט שולחים יד ליתרה שלך בלי בושה.

אם היתרה לא מספיקה אז הם לא יכולים לקחת לך כסף מכרטיס האשראי, אלא רק לרשום לך יתרה שלילית ולהתחיל להתכתב איתך...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...