Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב 400-700 אופציה לחריגה אין כרגע מותקן ברכב זוג רמקולים אחורים JBL GT6-69

אני לא מחפש שישמוע חזק אני מחפש שימשהו נקי ואיכותי

פורסם

יעבוד על מגבר?

עם איזה HU?

יצא לך לשמוע כבר כמה סטים? אם כן למה התחברת יותר? ואם לא, אז הכי טוב שתגיע למפגש תשמע, ותראה בעצמך לאיזה סט אתה יותר מתחבר.

SCANSPEAK

פורסם
יעבוד על מגבר?

עם איזה HU?

יצא לך לשמוע כבר כמה סטים? אם כן למה התחברת יותר? ואם לא, אז הכי טוב שתגיע למפגש תשמע, ותראה בעצמך לאיזה סט אתה יותר מתחבר.

יעודי למגבר כן אבל לא בזמן הממש קרוב

רדיו LG LCS300 יצא לי לשמוע מורל אני לא בטוח בדגם זה באוטו של חבר הענין שמה שאצלו שמעתי מאוד צועק כאילו שישמעו ואני מחפש פחות את ויותר שהצלילים יהו נקיים ואיכותים

פורסם

המורל לרוב לא מתאפיינים בגוון צורם צועק או חד, וכנראה שהם לא כוונו כמו שצריך.

הסטים היותר חדים \ מתכתיים הם של הרץ בדרך כלל.

בגדול הטיפ הכי טוב שתוכל לקבל הוא לבוא למפגשים ולשמוע סטים שונים, רק ככה תבין למה אתה יותר מתחבר.

בתקציב שלך (700) יכנסו בלחץ מורל דוטק או הרץ היי אנרג'י חדשים, ויש כמה סטים משומשים בפורום המכירה, אם הם במצב טוב, שווה לשקול את זה, רק שהם פחות מומלצים ללא הגברה.

מה שכן אולי כדאי ללכת על סט פחות יקר (כמו המורל מקסימו או טמפו), הם יעבדו יותר טוב ללא מגבר, וחיבור מגבר בעתיד יעשה להם רק טוב.

SCANSPEAK

פורסם
המורל לרוב לא מתאפיינים בגוון צורם צועק או חד, וכנראה שהם לא כוונו כמו שצריך.

הסטים היותר חדים \ מתכתיים הם של הרץ בדרך כלל.

בגדול הטיפ הכי טוב שתוכל לקבל הוא לבוא למפגשים ולשמוע סטים שונים, רק ככה תבין למה אתה יותר מתחבר.

בתקציב שלך (700) יכנסו בלחץ מורל דוטק או הרץ היי אנרג'י חדשים, ויש כמה סטים משומשים בפורום המכירה, אם הם במצב טוב, שווה לשקול את זה, רק שהם פחות מומלצים ללא הגברה.

מה שכן אולי כדאי ללכת על סט פחות יקר (כמו המורל מקסימו או טמפו), הם יעבדו יותר טוב ללא מגבר, וחיבור מגבר בעתיד יעשה להם רק טוב.

אני חושב שמה ששמעתי היה טמפו, ראיתי גם סט של פיליפס ב500 שקלים 60W RMS ו300W "peak music power"

נשמע סביר עכשיו מבחינת שילוב מוצלח עם הרמקולים האחורים מה הכי כדאי?,אני יודע שאני קצת חופש חדש בתחום

פורסם

אין צורך לצטט את התגובה מעלייך, ברור למי אתה מגיב.

אני פה מהמר, ללא שמיעה, שסט כניסה של מורל (שהיא אמנם חברה ישראלית, אך נחשבת לשם דבר בתעשיית האודיו העולמית, ומתעסקת רק בייצור רמקולים), יהיה עדיף על סט של פילפס (שמייצרת בערך כל דבר אפשרי, ורמקולים הם לא ההתמחות הכי גדולה שלהם).

(מורל מקסימו למשל יעלו גם באזור ה 500)

וזה רק הימור, הימור מושכל, אבל הימור.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...