Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא פנסים קדמיים ל-AUDI A3

Lexus12
שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

ברצוני לייבא פנסים חדשים ל-Audi a3 שלי. הרכב שנת 2007, 3 דלתות.

מצאתי את הפנסים הבאים ב-EBAY:

http://www.ebay.com/itm/Audi-A3-8P-2003-2008-DRL-Design-Headlights-Black-/160848338502?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item25734ede46&vxp=mtr

למיטב הבנתי, צריך שיהיה תקן אירופאי והמוכר מציין שיש E MARKS (אני מניח שזו הכוונה?)

איך הולך נושא המס? מע"מ? המוצר עולה 395$ + 40$ משלוח, איך אני יודע כמה אשלם בסוף?

עוד משהו שלא הבנתי ואולי מישהו כאן יודע- ה-LED בתוך הפנס- איך הוא נשלט? אפשר לכבות אותו?

הוא עובר בכלל טסט?

Lexus CT200H

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן כן, סימן E או CE או DOT אומר שהפנס חוקי לכביש. תוודא שהסימן מוטבע בזכוכית או בפלסטיק וזה לא איזה מדבקה או משהו כי אז זה לא תקף.

לגבי מיסים. המס על חלקי חילוף לרכב מגיע עד ל 50 אחוזים מערך הפריט. כלומרסכום של עלות משלוח פלוס עלות פריט ומזה עד 50 אחוזים מס.

אזהרה

בשום פנים ואופן אל תסכים שהמוכר ישלח לך את זה בדואר אקספרס דרך אחת מחברות הבלדרות השונות. במידה והפריט יגיע בכזה דואר אתה תשלם עמלות שיחרור כאלה ואחרות שלא תדע מאיפה זה נחת עלייך. תבקש את המשלוח בדואר רגיל של אותה מדינה. זה בסדר לקבל את החבילה דרך DHL למשל אבל שלא יהיה בשום פנים ואופן דואר אקספרס. יש מדינות אירופאיות ש DHL הוא גם חברת הדואר הבין לאומי הרגילה שלהם. זה נקרא DHL פאקט אם אינני טועה. אתה יכול לבקש שישלח לך בדואר אויר או ים של אותה מדינה, דואר שלוקח עד חודש בשביל החבילה להגיע אלייך. משלוח דרך חברת בלדרות עלול להוסיף לך בשקט איזה תוספת נחמדה של 500 שקלים אם לא יותר.

ראה הוזהרת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצ"ב קובץ ובו הנחיות משרד התחבורה לגבי יבוא מוצרי תעבורה (יתכן שהוא כבר איננו עדכני - לא וידאתי זאת).

אם אינך לחוץ בזמן אך לחוץ בכסף - תשלח בדואר אויר (לא דואר מהיר). זה יקח כחודש (אולי אפילו פחות) עד החבילה תגיע לארץ.

במשלוח בדואר ימי - זה יקח הרבה, אבל הרבה, יותר זמן.

חלקי רכב ליבוא אישי.pdf

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקיצור- לקנות בארץ וזהו?

תעשה את החושבים שלך. אם מחיר הפריט בחו"ל פלוס משלוח לארץ יוצא לך יותר זול מהארץ בהפרש משמעותי אז לך על זה. כל מה שאני אומר לך הוא זה שלא תשלח את זה בדואר אקספרס 3 ימים דרך UPS או פדקס כי אז תקבל תוספת של עמלות כמו עמלת שיחרור ממכס, דמי איחסון, דמי עמילות מכס ועוד כל מיני הפתעות כאלה ואחרות. או דואר אויר רגיל שלקוח מעל שבוע ומעלה או דואר ים שלוקח עד חודש.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...