Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בידית ההילוכים (אוטומטית) ישנה נורה המאירה את מצב הידית, (PRND21)

כנראה שהנורה הזו נשרפה, ואני מנסה להגיע אליה כדי להחליף אותה,

פירקתי את הכיסוי העליון, אבל עדיין לא הגעתי לנורה, את הכיסוי השני לא הצלחתי לפרק, אשמח אם מישהו התנסה בהחלפת הנורה, ויוכל לכוון אותי, מצורפות תמונות של המצב שהצלחתי להגיע.

תודה

עמיחי

corolla gear knob1.jpg

corolla gear knob2.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נמצא הפתרון:

צריך לפרק את כל הקונסולה המרכזית, ע"י פירוק 2 ברגים בתיבה שבין המושבים, 2 ברגים מצידי ידית ההילוכים, ו2 ברגים מתחת למאפרה, ואז שולפים אחורה את כל הקונסולה, ומשם הגישה לנורה היא פשוטה.

סרטון שמצאתי שמסביר את התהליך:

http://www.youtube.com/watch?v=O_6eYGPNUdU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עמיחי

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

פירקתי כזו באוטו של אחותי ( קורולה 2001 ) אז לשאלה שלך כן

העיקרון אותו הדבר יש לפרק קונסוליה מרכזית

עצה שלי תקנה כמה נורות של T10 וגם של T5 ( אאל"ט כ"א עולה 1 בחנות חלפים - אל תתקרב לטויוטה לקחו לי כ 18 ש"ח על נורה של קונסולה מרכזית ) ותחילף על הדרך את כל הנורות בקונסולה המרכזית שלא עובדות

תבדוק אאל"ט בדגם הנורות

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי אחיעד
פורסם

תודה אנסה ואעדכן.

האם יש סרטון במקרה...? לא מצאתי ביוטיוב. כיצד להחליף נורת הילוכים בקורולה 2001

איפה להתחיל לפרק ? במה אני עלול להיתקל וממה להיזהר כמובן ?

• תוכן חדש...