Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

משפחתית 120-130 אש"ח


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי דווקא בודק את האסטרה 4/5 דלתות,

עפ"י =8883&compare-version[]=8793&compare-version[]=6736"]ההשוואה שעשיתי לאסטרה 4דלתות יש את התא מטען הכי גדול 460ל'

היא אוט' פלנטרית ולא כפולת מצמדים שכמו שאמרו לך במצב שלך זה עדיף כי אתה לא תסע הרבה מחוץ לעיר.

 

את הנתונים לקחתי מהאתר שהבאתי, לכן עדיף לבדוק באתרי יצרנים לאימות הדברים.

404

  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע איך זה משפיע על ההמלצות,אבל אני גר במושב כך שרוב הנסיעות שלנו הן לא בתוך העיר אלא לערים סמוכות כך שהייתי מתאר את הנסיעות שלנו יותר כבינעירוניות מאשר עירוניות.למרות זאת כן הייתי מעדיף להימנע מגיר רובוטי ולקנות גיר אוטומטי פשוט.

פורסם
יש לך את זה ביותר אוסף של שטויות?

הפוקוס יכולה גם לנסוע 15 שנים, במיוחד כאשר היא חדשה, וזה תלוי רק בפותח השרשור.

ה-I30 לא נחותה, ואל תתחיל עם הסטיגמות הקוריאניות.

את כל התגובה הזו אפשר לזרוק לפח, פותח השרשור בבקשה התעלם ממנה.

 

אבחר שלא להגיב לאדם חכם שכמותך אבל רק אומר שלא בטוח אם אתה תהיה פה עוד 15 שנה אז הפוקוס תסע 15 שנה?

 

אחד הדברים שגורמים לפורום הזה להיות כל כך פופולרי הוא מגוון הדעות שמובעות בו גם אם לפעמים הן נראות לחלק מהגולשים שטות מוחלטת. נראה לי שעיניו של פותח השרשור בראשו והוא ידע להבדיל בין תגובות ענייניות לאלו שכדאי להתעלם מהן.

 

והיא הגיעה עוד תגובה מעניינת:

 

 

אני מעריך שלא התכוונת ל-ST (שהיא אגב מצויינת אבל לא ממש עונה לדרישות של פותי השרשור)

 

לבטל התכוונת לדגם הזה שהוא אכן אחת האופציות הראויות, אך מכיוון שפותח השרשור אמר שהוא לא מעוניין בתיבה רובוטית - האופציה יורדת :(

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אחד הדברים שגורמים לפורום הזה להיות כל כך פופולרי הוא מגוון הדעות שמובעות בו גם אם לפעמים הן נראות לחלק מהגולשים שטות מוחלטת. נראה לי שעיניו של פותח השרשור בראשו והוא ידע להבדיל בין תגובות ענייניות לאלו שכדאי להתעלם מהן.

 

 

 

 

אז בסופו של דבר אדוני המכובד והמלומד בא לעזרתי :wink: ?

פורסם

את תקרא טוב את תגובתי העניינית לדבריך - נראה לי (או אני מקווה) שתבין.

 

בשורה התחתונה אינני מסכים לדבריך בכלל. אם הן שטויות או לא - ישפטו הגולשים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הוא לא בעד אף אחד. הוא לא מסכים עם מה שאתה אומר, והוא גם לא לא חושב שאני צריך להגיב לך, ולומר שזה שטויות. הוא חושב שפותח השרשור צריך להחליט לבד אילו תגובות הוא מסנן, ואילו לא.

 

בקשר לדעתי, אין לי בעיה עם דיעות של אחרים, אבל כאשר הוא קובע את הדברים שהוא כותב כעובדות זה כבר צורם. והחלק הגרוע יותר זה שפותח השרשור בתומו קורא, ועוד עלול לוותר על רכב שעלול להתאים לצרכים שלו, מהסיבות הלא נכונות. כאשר אני מייעץ למישהו אני מרגיש שיש לי אחריות, כי בנאדם שפונה לעזרה, מצפה שהוא יזכה לתגובה מבוססת ומנומקת. אחרת יהיה פה שוק, או מצב שבו שכל אחד ימליץ על הרכב שבו הוא נוהג. כאשר אני לא יודע משהו, אני לא מייעץ, ואני גם לא מתבייש להפנות לחברי פורום אחרים, חיפוש, ואף לכתוב את צמד המילים הקסום "אינני יודע". חבל שלא כולם מסננים את ההמלצות הלא מבוססות שלהם.

 

djd97 - איך על סמך פורד פוקוס אחת ,אתה קובע שזה רכב לא אמין? היא הייתה אצלך מ-0 ק"מ? אתה יודע מה עבר עליה כל החיים שלה? רק אתה נהגת בה? בוא ובבקשה תסביר לי מה זה אמינות בשבילך, ואיך אתה מחליט שכל הפורד פוקוסים בעולם הם רכבים לא אמינים? במה זה מתבטא?

לדעתך, אם הוא מחר ירכוש רכב חדש מהחברה, עטוף יפה בניילונים. נניח, רנו מגאן, או פורד פוקוס, או כל רכב עם סטיגמה של אמינות, ויטפל בהם כמו שצריך הן מבחינת טיפולים, והן מבחינת צורת נהיגה, האם הרכבים האלה לא ייסעו הרבה שנים בלי קשר למותג שממנו יוצרו?

 

בנוסף, אשמח אם תסביר לי במה בדיוק הI30 נחותה מכל מתחרותיה? הסבר ספציפי, ולא כללי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ובכן,לאחר "התייעצות" עם האישה,היא החליטה שהיא כנראה לא רוצה סטיישן.

לאור מבצע חבר הנוכחי עם יונדאי,ההחלטה כנראה תיפול בין האסטרה 1.4T לI30 1.6 (לא SW)בגימור פרמיום.שתיהן תהיינה בערך באותו מחיר כאשר היונדאי עם הנחת חבר.

 

האם אפשר להעריך איזה מהשתיים תהיה אמינה יותר לאורך זמן,5-6 שנים?

איך השירות של שלמה לעומת כלמוביל?

או בקיצור איזה עדיפה כאשר הדגש הוא יותר על נוחות,מרווח ואחזקה לאורך זמן ופחות על חווית נהיגה וביצועי מנוע?

פורסם

לדעתי השירות של כלמוביל נפגע מהגידול במכירות בשנים האחרונות.

הטענות שמועלות עם הכנסת הרכב למוסך כלל לא מטופלות והם עושים הכל כדי להתנער מאחריות, לפחות במוסך הספיציפי בו אני מטפל (עפולה מוטורס), בטיפול הבא אני מתכוון לנסות את המוסך בטבריה ומקווה שהרושם הרע שקיבלתי הוא נכון לסניף עפולה בלבד.

אני חייב לציין שלפני שנה וחצי מיד כשרכשתי את הרכב וביצעתי טיפול הייתי מאוד מרוצה וכל הטענות שלי נענו וכמעט הכל טופלה.

בטיפול האחרון הרכב נכנס נוצץ וחזר מטונף מבוץ וזה מאוד הרגיז אותי.

 

לאסטרה יש יתרון ביצועים והתנהגות כביש. היונדאי נוחה יותר, מרווחת יותר ובעלת תא נוסעים נאה הרבה יותר לטעמי.

את השירות של שלמה אני לא מכיר אבל אני מקווה שזה שונה מהשוק שמתנהל בבסטות למכירת רכב שלהם.

 

למרות שהגעת לשתי מתמודדות אני ממליץ להעיף מבט גם באוריס החדשה של טויוטה, נראית אפשרות לא רעה.

פורסם

למרות שהגעת לשתי מתמודדות אני ממליץ להעיף מבט גם באוריס החדשה של טויוטה, נראית אפשרות לא רעה.

 

מנסיון עבר אני מעריך שטויוטה תשמור על הערך טוב יותר מהאחרות ,השאלה היא האם היא שווה תוספת של 10 אש"ח..

 

חבר שלי קנה בדצמבר האחרון את האסטרה 1.4 ללא תוספות ב115 אלף, היונדאי מוצעת בחבר ב118 אלף לדגם המאובזר עם מערכת MOBILEYE.

 

הפער במחירים משמעותי,האם גם האיכות?

פורסם

לא הבחנתי בפערי איכות משמעותיים בין השלוש, אם כבר אז גם האסטרה וגם היונדאי מתעלות על תא הנוסעים המשעמם של האוריס.

אם אלה המחירים אז אין ספק שהיא יוצאת מהתמונה. ביונדאי אני ממליץ ללכת על צבע שמגיע עם תא נוסעים בהיר (האפור עכבר למשל), בגוונים הבהירים האוירה בפנים נעימה עוד יותר.

גם אם הטויוטה לפי התחזיות שלך תשמור על ערכה טוב יותר לא בטוח שיצא לך משהו מזה כשתוספת המחיר כל כך גדולה.

פורסם
נסועה של 10000 ק"מ בשנה לא מצדיקה קניית רכב דיזל הטיפולים (ובגיל גבוה התיקונים) לא זולים בכלל.

 

טויוטה אוריס לדעתי מאוד תתאים במקרה זה (ערך הגרט שלה בודאות יטה את הכף לצידה מול המגאן)

 

אני חולק עךיך בנושא הדיזל.

 

ב 10K ק"מ בשנה רכב בנזין יצרוך דלק בכ 8000 ש"ח ורכב דיזל בכ 5000. הפרש עלות הטיפולים היא הרבה פחות מההפרש הזה.

 

לגבי תיקונים בנסועה כזו התיקונים יבואו בבלאי של גיל ולא קילומטרז' וכאן אין הבדל בין דיזל לבנזין.

 

לגבי האוריס כמעט בטוח שהיא תשמור יותר טוב על ערכה אבל השאלה אם זה שווה את ההפרש בנוחות ובעלויות התפעול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הצטרפה מתמודדת שלישית לתמונה.הונדה CIVIC 1.8 מוצעת בחבר בגימור קומפורט כולל מערכת מולטימדיה,קודן ומרימי שמשות ב124900.

לא נפוץ בליסינג כמו היונדאי כך שישמור טוב יותר על הערך והיא גם החסכונית מבין השלושה.החיסרון הוא מושב אחורי מעט צפוף,אבל האיבזור נדיב.

פורסם
אתה מתכוון 135K?

או שאתה מתכוון לדגם הידני?

 

המחיר הוא לעמיתי חבר,במקום 134900 המחיר הוא 124900 וכולל קודן ומרימי שמשות במתנה.המערכת מולטימדיה עם מסך המגע הוא סטנדרט להבנתי.

המחיר הוא ל1.8 אוטומט בגימור קומפורט.

פורסם

לא ראיתי שיש עכשיו הונדה למועדון "חבר".

יצא פרסום על זה?

לגבי מערכת המולטימדיה - היא לא סטנדרט, אלא מורכבת במסגרת המבצע ללקוחות הפרטיים אשר מקבלים את הרכב כולל מולטימדיה ב- 134,900.

להערכתי ב-"חבר" זה לא יכלול מולטימדיה.

 

יש לך הצעת מחיר מסודרת שניתן ללמוד ממנה מה המחיר ומה הוא כולל בדיוק?

Cupra Leon VZ 2025


×
×
  • תוכן חדש...