Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת(לא הזאת), ה 2.3.13 החל מהשעה 12:30 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג (בחנייה שמול הבאולינג).

כהרגלנו בקודש, המפגש פתוח לכולם וכולם מוזמנים. שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה.

במקרה של גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל ינדוד המפגש אל תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס.

בשטח המפגש,תתבצע חלוקה על פי SQ/SPL

חשוב לציין!!

מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות.

אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה.

בנוסף יש הרבה הולכי רגל אז לשים אקסטרה תשומת לב.

בבקשה לרשום מי מתכנן להגיע או לא, אין טעם לתגובות "מצטער, לא אוכל להגיע הפעם", זה רק מכביד על השרשור.

שיהיה מפגש מהנה ומוצלח!

למי שלא מכיר,הנוהל הוא לרשום בצורה מסודרת מי מגיע(יוזר+שם שנדע להכיר אחד את השני) ומה הוא מביא.

מפגשרג.jpg

בשיפוצים...

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1.gilmizrahi-גיל מזרחי-מביא חומוס ופיתות.

נא להשאיר את הרשימה מסודרת!

חשוב לציין!!

מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות.

בשיפוצים...

פורסם

2.avino89-אבי-מביא שתיה קרה .

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

גיל,

אמנם זו בדיוק ההודעה מהסוג שלא רצית - לא אוכל להגיע

אבל רק רציתי לאמר לך שאפו! -> כל הכבוד על היוזמה ועל הנסיון להסדיר את התנהלות המפגש עצמו ולא רק את ההתארגנות להפגש.

כל הכבוד!

ככה זה צריך היה להיות מלחתכילה - ואני מקווה שגם יהיה מיושם בפועל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

2.avino89-אבי-מביא שתיה קרה

3. trip_88 - חן - אביא חטיפים וחד"פ ובעז"ה אביא חבר חדש לתחום

4. עדיאל - מביא שתייה וחטיפים.

גיל,

אני מצטרף לאדי, סחטיין על המסירות והרצינות, יישר כוח.

פורסם

5. Rez0 - מגיע עם הרכב החדש, בלי מערכת.

אדי ועדיאל, על איזה מסירות ורצינות אתם מדברים?

על זה?

חשוב לציין!!

(משהו שאני בכלל כתבתי לפני חודש)

או על עצם העובדה שגיל לקח על עצמו לפתוח שרשור מסודר ומאורגן?

פורסם

דייויד, בעיניי גם אתה מסור ורציני בנושא ארגון המפגשים והשקעת מחשבה בשיפור החוויה. יש פה כמה אנשים שמבינים את המהות של מפגש פורום מוצלח ואת התוספת המשמעותית שזה מביא לחברים בפורום מבחינת למידה מאחרים, הכרת ציוד, הכרת האנשים בפורום ועוד.

אני מאוד אוהב את המפגשים. הקודם נפל על היומולדת שלי ואחרי ההפסקה שהייתה הרגשתי שזו מתנה בת ז***. רק שבסוף קיבלתי 40 חום אז פחות כיך. רק שאני ממש לא פעיל בארגון המפגשים והמון תודה לאלה מכם שכן!

פורסם

דיויד, תקנו אותי אם אני טועה אבל אני חושב שאדי התכוון יותר ל"בשטח המפגש,תתבצע חלוקה על פי SQ/SPL".

על זה היה סוג של ויכוח בשרשור הקודם ולבסוף הגיעו להסכמה שתתממש במפגש הזה..

JL Audio

פורסם

אני שמח לראות שיש התקדמות עם ארגון המפגשים, שמסר פשוט כנראה הופנם והובן ואני מקווה גם שייושם בשטח אבל רואים שגיל מקשיב למה שקורה והולך בדרך טובה מאוד עם המפגשים.

לא רוצה לעורר כאן סערה, רק רוצה לאמר לגיל תודה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדיין לא עניתם לי על השאלה.

ואגב אדי, עד לפני חודש ג׳וניור ואני ניהלנו את המפגשים בצורה ״מחתרתית״ כפי שאתה אוהב לכנות את זה. ואף פעם לא היה לנו בעיה של רעש/הפרעה והשתוללות עם רכבים. במפגש האחרון זה היה הפעם הראשונה מיזה חודשים שתופעות כאלו נראו.

סימן שהתופעות לא מגיעות מהקהל המצומצם של הSPL, אלא מקהילת הפורום.

פורסם

דיוויד

אמרתי לגיל תודה על זה שהוא הקשיב למה שביקשתי.

התנהגות לא ראויה וגם תאונות במתחם המפגש זה דברים שכבר קרו וכמו שאתה שם לב אני דיברתי באופן היסטורי גורף על כך שהמפגשים מעולם לא היו מאורגנים נכון עוד מאז תחילתם - הרבה הרבה לפני כל מה שאתה מכיר כאן.

אם אתה רוצה להמשיך לפתח את השיח הזה בבקשה בוא נמשיך בהודעות פרטיות - אמרתי לגיל תודה, זהו.

Pioneer TS-X150

פורסם

6. junior 66- מגיע עם שתייה וכיבוד.

חשוב לציין!!

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

עכשיו אתה מבין אדי למה גיל ביקש לא לרשום אם מישהו לא מגיע ותודות אפשר גם להגיד בפרטי.

6. junior 66- מגיע עם שתייה וכיבוד.

7.מייקל\mikemsg- מגיע אם שתייה,ציוד למכירה, ושולחן (אם יהיה את הרכב של מקס).

חשוב לציין!!

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

• תוכן חדש...