Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע לכם באירוע באילת נרתמה התאחדות IRDA להוציא אירוע ג'ימקאנה עם מועדון מוביל בתחום TOP-CAR שבין היתר מרכז גם ספורטאי ג'ימקאנה רבים.

לפני כשעה הובא לידיעתי מידע מדאיג בנושא.

אני בודק זאת כעת ומחר בבוקר ומבטיח שאם זה לא יוצא לפועל אפרסם כאן את כל ההתנהלות כולל כל האחראים לכל החלטה.

ניסיתי להירתם ולסייע בעניין הקורסים והצלחנו להוזיל בחצי את מחיר הקורסים לחברי IRDA. אין ספק שכולם יישרו קו בקרוב. נרתמתי להשלים את כללי הג'ימקאנה שהוגשו ואושרו ברובם כבר לפני חודשים אחרי ש IRDA הציבה את עו"ד ניר לביא מטעמה ועל חשבונה לסייע בצד המשפטי.

עשינו הכל כדי שזה ייצא לפועל.

ומי מטרפד את זה? את זה אני מנסה לברר וכשאדע אפרסם ברבים.

הגיע הזמן שהאחראים ישלמו.

הגיע הזמן שבמשרד הספורט יתעוררו.

נמאס כבר.

אלון

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבלי לדעת את כל הפרטים אלון מי מטרפד ומאלו סיבות או מה עומד מאוחרי זה ובאמת הלוואי ותתקיים לכם גאמיקנה באילת אבל !

איזה מעצבן זה שמנסים לטרפד אירוע , הא ?

מוכר לך ? הנסיון הכושל שלכם לפגוע בספורטאי הדראג ולגרום לביטול האירוע שלנו באוגוסט !

לא הצלחתם , karma is a bitch

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי היקר, אתה חוטא בלשון הרע ובהוצאת דיבה.

את מחיר מהלכי הדראג משלמים הספורטאים שלכם.

כמה זה היום? 1800 שח ל 400 מטר?

1000 שח לרישיון?

תגידו לנו תודה שלפחות את מחיר הרישיון אנחנו מצליחים להוריד גם עבורכם.

מחרתם עצמכם בנזיד עדשים. אבל זו זכותכם. ואני לא אומר זאת בציניות.

יש לי חברים בענף והלוואי ותצליחו.

אני חוזר ואומר - IRDA מעולם לא פעלה לטרפד אף אירוע. כל מי שאומר אחרת הוא שקרן.

הדבר היחיד שהיה בעניינכם הוא שאלה איך לכם מאשרים מירוץ בלי כללים ואחכ כללים חסרים וענפים אחרים מעכבים.

אני, אתה וחצי מהעולם המוטורי יודעים את התשובה לזה.

מתי שהוא זה יתפוצץ ואז הרבה אנשים יאכלו כובעים!

אלון

פורסם

אני לא כועס עליך, קובי, אני מניח שמזינים אותך ברעל ושקרים.

עושים בך שימוש. אי אפשר לכעוס על מי שמשטים בו.

אבל אם אתה מאמין במה שכתבת, שיבושם לך.

אין לי רצון להתנצח מול שקרים.

אפילו אני לא יכול להוכיח "שאין לי אחות"...

בהצלחה באילת לכל ענפי הספורט העממי.

מי ייתן ובעתיד לא יצטרכו לשלם 15000 או 8000 או 1800 שח כדי לעלות על מסלול.

בזה, אני מקווה- ששנינו מסכימים.

אלון

פורסם

שמע מזל שיש היסטוריה בפורום ואפשר למצוא את הפנינים שלך ושל חבריך אז למה להיתמם? ולהגיד שאני מורעל וכו , אתה באמת רוצה שאני יקפיץ אותם ? וגם את התגובות שלך בפייסבוק ?

זה לא משנה מי הגיש אז , כי אתם עמדתם מאחוריו .

שורה תחתונה אני מקווה ומאחל שכל הבעיות של הענף יפתרו והספורטאים יכולו להתחרות .

כי אנחנו הספורטאים יותר חשובים מהמלחמות המטופשות האלה .

פורסם

אני כחובב ספורט מוטורי עם הרבה חלומות פשוט מתבייש כל פעם לראות שכל פעם שארוע שמתוכנן עומד לצאת אנחנו רואים את השרשורים האלה. זה רק מראה ואני מאוד אובייקטיבי בעניין ומכיר את המועדון irda ואני חושב שרק התנהלות של כל המעדונים לפני כל הבלגן של החוק עשו חרם אחד לשני מביא היום את המצב שלאחד מרשים לקיים ולשני לא. אני חושב שכל המעדונים בארץ אחראים לכל הבלגן שקורה בתחום.

* לפי דעתי כל אנשי המועדונים הם אנשים שצריך להוריד כובע כי עושים לרוב הכול בהתנדבות וגם מפסידים לפעמים ומקווה שהפעם את מה ש- irda תכננו באילת יצא לדרך.

** לפי דעתי כל העניין ללכת להוציא חוק ותקנון הייתה טעות כי לפני כל הרעש אני כמרשל פעם הייתי רואה לפחות מרוצים עם הרבה נהגים מפעם לפעם והיום עם החוק, מירוץ מאורגן באילת עם תקשורת מאחורה וענף הספורט קורה שיכול להיות שיבטלו גימייקנה. :banghead:

זהו פרקתי קצת כעס.

החיים הם כמו....

פורסם

5$, 5$ !! היום זה סביב ה20-50$

http://www.youtube.com/watch?v=g81u_GlrKfU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
.

שורה תחתונה אני מקווה ומאחל שכל הבעיות של הענף יפתרו והספורטאים יכולו להתחרות .

כי אנחנו הספורטאים יותר חשובים מהמלחמות המטופשות האלה .

בוא נסכם שבזה אנחנו מסכימים.

להגיד תודה על זה שהצלחנו להביא להורדת מחיר הרישיון מקרוב ל 1000 ש"ח בקורס הראשון ל 400 ש"ח בקורסים האחרונים, אתה יכול?

אתה יכול לפחות להסכים שזו פעולה של IRDA לטובת הספורטאים?

אתה יכול להסכים שזה ש IRDA פועלים להוציא ג'ימקאנה, זה טובת הספורטאים?

אם לזה הסכמת (אפילו בלב - לא צריך בהכרזה פה) - אני באתי על סיפוקי.

באמת אין מקום לשרשורי מלחמות והשחרות. שכל אחד יבדוק מי מוסר לו איזה מידע ומתוך איזה אינטרס.

אימצתי אימרה: תבדקו כולכם, "איפה הכסף?"

מי מרוויח על גב הספורטאים - שזה לא בסדר לדעתי,

מי מרוויח עם הספורטאים - שזה בסדר גמור מבחינתי והלוואי וירוויח כמה שיותר - שוב לדעתי

ומי פועל בלי שום אינטרס רווח - שזו חובתו כהתאחדות!!!

אם הכל יהיה בסדר באילת - מייד אחרי זה תצא סדרת ג'ימקאנות במרכז. אני פועל לזה ללא הפסקה.

יעידו כל מי שפנו אליי לסיוע בעניין.

אלון

פורסם

כנראה לא הבנת אותי , כל עשיה היא מבורכת ובהחלט רשמת השגים מעולים .הגיע הזמן שתחשבו לטובת הספורטאים ולא לטובתכם כעמותה או התאחדות .

אולי תלמדו מכל הסטואציה להתמקד נטו בעשיה ולא במלחמות סרק .

פורסם
כנראה לא הבנת אותי , כל עשיה היא מבורכת ובהחלט רשמת השגים מעולים .הגיע הזמן שתחשבו לטובת הספורטאים ולא לטובתכם כעמותה או התאחדות - טובת הספורטאים זה הדבר היחיד שמוביל את ההחלטות שלי - אלון חלווה.

אולי תלמדו מכל הסטואציה להתמקד נטו בעשיה ולא במלחמות סרק .

ראה הערתי באדום. אם כך, אז אני מתחיל עכשיו ונותן לך להגיד את המילה האחרונה.

:wink:

פורסם
אני כחובב ספורט מוטורי עם הרבה חלומות פשוט מתבייש כל פעם לראות שכל פעם שארוע שמתוכנן עומד לצאת אנחנו רואים את השרשורים האלה. זה רק מראה ואני מאוד אובייקטיבי בעניין ומכיר את המועדון irda ואני חושב שרק התנהלות של כל המעדונים לפני כל הבלגן של החוק עשו חרם אחד לשני מביא היום את המצב שלאחד מרשים לקיים ולשני לא. אני חושב שכל המעדונים בארץ אחראים לכל הבלגן שקורה בתחום.

* לפי דעתי כל אנשי המועדונים הם אנשים שצריך להוריד כובע כי עושים לרוב הכול בהתנדבות וגם מפסידים לפעמים ומקווה שהפעם את מה ש- irda תכננו באילת יצא לדרך.

** לפי דעתי כל העניין ללכת להוציא חוק ותקנון הייתה טעות כי לפני כל הרעש אני כמרשל פעם הייתי רואה לפחות מרוצים עם הרבה נהגים מפעם לפעם והיום עם החוק, מירוץ מאורגן באילת עם תקשורת מאחורה וענף הספורט קורה שיכול להיות שיבטלו גימייקנה. :banghead:

זהו פרקתי קצת כעס.

רק שטידעה לך שאנכנו ואוסטראליה המדינות היחידות שישי בא חוק ספור מטורי באאולם ולאף מדינה אין את זה וכן את צודק כמה בלגן זה גורם

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם
ראה הערתי באדום. אם כך, אז אני מתחיל עכשיו ונותן לך להגיד את המילה האחרונה.

:wink:

השורה התחתונה היא שלא חשבת ככה באזור אוגוסט יפה ששינת גישה

פורסם
רק שטידעה לך שאנכנו ואוסטראליה המדינות היחידות שישי בא חוק ספור מטורי באאולם ולאף מדינה אין את זה וכן את צודק כמה בלגן זה גורם

נ.ב

מתי החוק יצהר לפואל ב 05 מתי אוזנק מרוץ רשיון 12 זה אגיוני לא !!!...!!!...!!..

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

האירוע לא מספיק עמוס כדי להוסיף עוד קטגוריה?

אני הבנתי שמרוב העומס לכל קטגוריה תהיה בסך הכל שעה(!) אימון לכל המתחרים ביחד באותה קטגוריה.

פורסם

עמוס עמוס - אבל מגיע לכולם להתחרות - לא רק למי שיכול לשכור רכב ב 15000 ש"ח.

בהיבט הזה אני חושב שאינטרס הספורט העממי הוא ג'ימקאנה מעל לכל. כי ברגע שיוצא האירוע הראשון - יוכלו לצאת עוד אירועים.

מחר, אני מקווה, יוסר המכשול הבירוקרטי האחרון ותצא ג'ימקאנה.

אלון

נ.ב.

בעקבות הג'ימקאנה של מועדון Top-Car והתאחדות IRDA צפויים באילת כמה רכבים מדהימים והפתעות שלא רואים בכל יום.

לא בכביש ולא על מסלול. אני חושב שגם המפיקים מבינים את זה. הלוואי ויצא לפועל.

אלון

• תוכן חדש...