Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישית אחרי נקיון פלסטלינה בפעם הראשונה לרכב, אני מעדיף לזרוק את החתיכה שהשתמשתי בה.

בעתיד כשהרכב יהיה פחות מזוהם והפלסטלינה תצבור הרבה פחות מזהמים, לא יהיה איכפת לי להשתמש בה שוב.

"יאללה בירי".

פורסם
וסתם שאלה, האם הפלסטלינה נחשב למוצר חד פעמי? או שאפשר להשתמש בה כמה פעמים?

אפשר להשתמש בה כמה פעמים עד שהיא קטנה מידי לעבודה בנוחות או שאתה מרגיש שהיא לא עושה את העבודה כמו שצריך.

חשוב לשמור אותה לחה (לא רטובה), ובתוך שקית ניילון כדי שלא תתייבש.

פורסם

מה קשור לקטנה? הפלטלינה סופחת לתוכה את כל הליכולך מה שיוצר חיספוס בפלסטלינה

שימוש חוזר בפלסטלינה נגועה/מלוכלכת מידי תיצור סווירלים נוספים -ואת זה אנחנו הרי רוצים למנוע.

כמה פעמים אפשר להשתמש? תלוי בכמה גורמים אחד מהם הוא כמות הליכלוך שיש ברכב

דבר שמזהם את הפלסטלינה. אני למשל עושה אם אותה פלסטלינה קרוב ל5 פעמים ורק עכשיו אני מרגיש שזה המכסימום שאפשר

ליישם איתה לפני שהיא תגרום לנזק.

פורסם

חשוב לשמור אותה לחה (לא רטובה), ובתוך שקית ניילון כדי שלא תתייבש.

קניתי מאיי-ביי והמוכר פרסם את התמונה הבאה:

magic-car-clean-clay-01.jpg

האם לא כדאי לעשות כך לפני השימוש? (התמונה השנייה שמרטיבים את הפלסטלינה)

פורסם

כן אתה עושה ככה אבל מה זה קשור לאיך מאפסנים אותה ?

השטיפה שלה לפני היא "לעורר" אותה ואתה אמור להרטיב אותה מידי פעם (כמו שימוש עם ספרי בפלסטלינות אחרות)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

את הפלסטלינה שלי אני מאפסן בצנצנת זכוכית.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אחרי שנים של ניסיון עם פלסטלינה אני יכול להגיד לך בלב שלם שאתה לא צריך שום חומר כימי פרט למים.

חבל על הכסף והמאמץ שלך עם חומרים "מיוחדים" קנה לך בקבוק ספריי קטן מלא אותו במים ותתחיל לעבור על הרכב כשאתה כל הזמן מרטיב את הצבע ואת הפלסטלינה.

בנוסף אני ממליץ לך לעשות קווים ישרים שכן במידה ובטעות אתה מכניס שריטה לצבע הרבה יותר קל להוציא שריטות ישרות מאשר שריטות מעגליות. (מבחינת אפקטיביות העבודה זה לא משנה)

מבחינת אכסון פשוט שמור אותה במקום מוצל וקריר אין צורך לשמור עליה במים או משהו כזה.. רק שיהיה סגור שלא תצבור אבק.

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

• תוכן חדש...