Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכיסא שלי משגע אותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם :-D

אני כבר משתגע אני לא יודע מה לעשות יש לי כיסא שעלה באיזור ה800 ש"ח שנה שעברה.. מה מחזיק את הכיסא למעלה? מוט הידראולי אם אינני טועה?

בכל אופן הגעתי למצב שכל בערך 10 דק' אני צריך לקום מהכיסא ולבצע את הפעולה של ההרמה של המושב לגובה, ב10 דק' האלה זה לאט לאט יורד עד שזה מגיע לקצה, הכיסא נהיה נמוך, הגב נשבר, ואני כבר מיואש.. יש למישהו פתרון למצב המעצבן הזה? :evil: :evil:

JL Audio

פורסם

סביר להניח שהמושב של הכסא קיבל בטן, ויש לחץ קטן על הפין בראש הבוכנה שגורם לה לרדת. צריך לפרק את הבוכנה, ליישר את הבטן אם אפשר, וגם לעקם קצת המוט שבעזרתו מרימים ומורידים את הכסא, כך שיהיה יותר מרווח בינו לבוכנה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

נגטיב, יש מצב, שגם אתה (כמוני:oops: ), איך לומר זאת בעדינות, נושא משקל גוף תלת ספרתי?

הייתה לי בעיה זהה. היא נפתרה ע"י החלפה לבוכנה מחוזקת...

הבוכנה המחוזקת נקנתה ב"סביון ריהוט משרדי" באזור.

לפרק את הבוכנה זה קל מאד. תתפלא: זה עובד עם מכות פטיש (היא נכנסת ויוצאת בלחץ)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

האמת שגם אצלי יש אותה בעיה, עם כיסא בערך באותו מחיר, של חברת waxman (נקנה באופיס דיפו גם לפני איזה שנה וחצי).

ובמקרה שלי המשקל אפילו יותר נמוך משניכם (סביבות 74),

שמתי לב שהדליפה מתרחשת רק בזוויות מסויימות של ישיבה על הכיסא.

בעסה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

היה לי מקרה כמו שאתה מתאר

תבדוק את עניין האחריות, אני החלפתי בדיוק יום לפני תום האחריות.

את שלי קנתי באייס ב400ש"ח

עם להסיק מסקנות מהשרשור אני רואה שלא משנה כמה נח הכסא

אם אתה קצת בעל משקל עודף זה יחזיק שנה.

עדיף לקנות את הזולים או הבנוניים (עד 500) ולא להתפזר עד 800ש"ח

404

פורסם

קח את הכיסא (או רק את החלק עם הבוכנה בתוכו) לחנות שמוכרת ריהוט משרדי (מן הסתם, כיסאות ולא רק ארונות...). שם יחליפו לך את הבוכנה על המקום, זה לא יקר במיוחד.

לגבי הוצאתה עם פטיש, אני לא הצלחתי. וזה לא שלא ניסיתי. כדי לא להרוס אותה הלכתי לחנות שממנה קניתי את הכיסא, שם החליפו לי על המקום לבוכנה "גבוהה" יותר (שגם עמידה יותר במשקל).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני הצלחתי להוציא עם פטיש.

זה היה קלי קלות.

אני לא יכול לצרף קישורים, בגלל מגבלת הודעות. אבל אני כן יכול להדריך איך למצוא את הוידאו שעזר לי.

נכנסים ליוטיוב, מקלידים " How to remove the piston from a styling chair", ועושים כפי שהוא עושה בידיוק.

לי זה הצליח. בפעם הראשונה בקלי קלות.

יכול להיות שאנשים מפחדים להרוס את הכיסא שלהם, אז הם לא נותנים מכה חזקה מידי.

פשוט תמצאו את המקום שאפשר להכות בו חזק, בלי שיקרה נזק לכיסא. אחרי הכל גם בחנות יתנו מכה חזקה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...