Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע עד עכשיו ולא רשום בשום מקום כמה הכי נכון , כדי לנפח את הגלגלים נכון לא מעט מידי ולא יותר מידי

מכונית:אופל קורסה שנת 96 אולי למישהו יש את אותו הרכב או מכיר מישהו

פורסם

מצאתי באתר בריטי תוצאות שונות לשאלה. נראה לי שזה תלוי בנפח מנוע ובגודל הצמיג אבל מרבית התוצאות הן 29 לצמיגים הקדמים ו 26 לאחוריים. באם אין מדבקה על הרכב (בדרך כלל על הקורה האמצעית או על הדלת).

פורסם
אני לא יודע עד עכשיו ולא רשום בשום מקום כמה הכי נכון , כדי לנפח את הגלגלים נכון לא מעט מידי ולא יותר מידי

מכונית:אופל קורסה שנת 96 אולי למישהו יש את אותו הרכב או מכיר מישהו

תרשום מידת הצמיגים על מנת שמעזור לך !

לחץ אוויר תלוי בגודל צמיג!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

נסה גם אולי לראות ליד משאבות האוויר אני זוכר שפעם היה טבלת לחצי ניפוח, אולי תמצא שם. (אבל אני לא יודע כמה זה אמין)

ואם יש לך ספר רכב נסה אולי כתוב שם.

בהנחה שיש לך אתה אותה המידה שאיתה הרכב יצא מהסוכנות

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נפח המנוע זה 1.4

ואני לא ממש יודע את הגודל של הצמיגים כי לא אני קניתי זה אח שלי קנה

אבל אני אבדוק שוב את כל האוטו אולי יש איזה מדבקה ישנה

תודה

פורסם

מידת הצמיגים מופיעה על דופן הצמיג, בד"כ בצורה בולטת בתבנית xxxRyy/zz. (לפעמים ה-zz לא מופיע, זו ברירת המחדל לצמיג בחתך 80). טרח ורד לרכב, בדוק את מידות הצמיגים ואז העלה לפורום, מן הסתם יהיה מי שעוד זוכר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...